Chicago fire

• 48 925
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
Нямам представа за какво говориш  newsm78

# 91
  • София
лошото е, че не говоря, а си го представям...  Whistling

# 92
Здравейте,кога излизат нови епизоди  newsm78

# 93
  • Пловдив
Само не разбрах защо доктора и чичо мейсън са скарани?
Само не разбрах защо доктора и чичо мейсън са скарани?
И аз не го схванах  newsm78
Може би си ги мерят кой е по- по- най- великия лейтенант  Flutter
Напротив, много ясно се разбира защо са скарани. Първи и втори епизод. Намалете броя на сериалите.  Peace

# 94
  • София
Наистина ли трябва да помним всички детайли? на всяка американска бозица?
Но ми припомниха още тогава на друго място. Благодаря за препоръката.

# 95
  • Пловдив
Защо гледате ако не помните какво гледате?

# 96
  • София
За да се намирам на приказки в мамма-та Simple Smile
Чудя се вместо да се заяждаш не беше ли по - лесно да кажеш "Това и това стана, забравила си", както вече го направи друга любезна съфорумка?

# 97
  • Пловдив
Защото съм нелюбезна. Въпросът ми е "Защо гледате ако не помните какво гледате?". Не разбирам.

# 98
  • София
Янтра, то ако помнехме всичко, щяхме да сме гении. Не е възможно да запомниш всичко, затова е и форума и темите - да си помагаме  Peace

# 99
  • Пловдив
Ако имаше нужда от помощ - да помогна. В случая става дума за тъп сериал (тъп, ама си го гледам). Аз гледам три и помня за какво става дума в тях. Именно защото не мога да запомня всичко не гледам 10 сериала.

# 100
  • София
Тъй, тъй... да налеем още малко от пусто в празно, да подържим темата на първа страница, барем се хване още някой фен.

Но Янтра като питаш ще ти отговоря - има сериали, за които не помествам и една мозъчна клетка, докато ги гледам. Този е един от тях - липсва почти всякаква интрига, ако не събираше Джеси Спенсър и Тайлър Кини в себе си, изобщо нямаше и да му цъкна торента. Пускам го за фон докато си върша домашните задължения, защото съм сама почти по цял ден, когато не съм на работа.

# 101
  • Пловдив
Аз отговарям - сериалът го гледам между другото, но ако не следя действието за какво изобщо го гледам? Аз го гледам заради Джеси Спенсър.

Няма да се закачат много фенове, не е популярен сериал. Мисля няма да издрапа много.

# 102
  • София
до трети епизод имах чувството, че нещо ще стане и ще има интрига... но! не! да видим сега с новото развитие, но не се надявам много.

# 103
Ако не прекаляваме с очакванията няма да ни разочароват,
само блонди да се оправи,
толкова жив и грамотно написан еЛ образ, няма в целия праймтайм.

Дъвка за очите

# 104
  • Пловдив
Кандидата лови очо тоже.

Общи условия

Активация на акаунт