Гласуване за Най-ведър съфорумец 2012

• 7 374
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Гласувах за Роис, Цонна и Славка - и трите изключително ведри личности (поне виртуално  Wink)

# 76
Номинирах Плами, гласувах за нея, Ники и Ангелина. Плами просто не може да е лоша, другите две могат, но не го правят - ашколсун.

Колега, за пореден път доказвате защо Ви номинирах за Златно перо. Благодаря за агитацията в моя полза, но не мога да я приема за Ваша сметка. Гласувам за Вас и Анджи преди още да съм дочела списъка. За третия си глас много се колебая, иска ми се да го дам на още три Мечо Пуховци, но и трите ме радват, та не мога да избера само една.

Благодаря на гласувалите за мен, зарадвахте ме още на номинирането. На обозначилите се в темата мога да отвърна съвсем искрено, че и вие сте моите силно ведри присъствия и се радвам, че форумът ни запозна.

# 77
Можеш, можеш. Дай ми третия си глас, аз ще го наместя.  Mr. Green

# 78
Момичета, много ни медена и сладка темата, дайте да се овъргаляме в мед и после в малко перушина, като на истински избори  Twisted Evil Направо драгия зрител и избирател ше го шашнем.

# 79
Момичета, много ни медена и сладка темата, дайте да се овъргаляме в мед и после в малко перушина, като на истински избори  Twisted Evil Направо драгия зрител и избирател ше го шашнем.

Нино, за провокатор ли се бориш?  Grinning
На мен ми е много приятна Rois, наистина ведър потребител.
Обаче.
Тук трябва да победи Цонна и точка. И не, не ми е пращала снимки, та да агитирам за нея. Не съм виждал дори крайчеца на нокътя й, а и аватар си няма, за да имам асоциации.
Така че, докато се въргаляте в мед и перушина, цъкайте за Цонна, за да не ви влизам в статистиките ви и да проверявам.  Sunglasses

# 80

Дай тон за песен, без това се чувствам не съвсем на място. Все съм се мислила за Йори.  Laughing

# 81
Па де да знам, ИрПуц, освен да подпукаме на Цонна хавлиите  Crazy

# 82
А! Я кажи, аз нищо не знам за тях, но звучат като да са с потенциал.

# 83
бързо някоя да дръпне плитката на друга, да я натопи в мастило, тя ще писне, ще се втурнат веднага да я утешават, ще се разделим на лагери и ще се овъргалкаме.

а, не, не пипайте хавлиите на цонето, че ще изпразни скрина и ще го напълни с пуловери, а май имше забрана и да гледа дори пуловери Twisted Evil

# 84
  • Пазете Гор
Гласувах. Не нога да кажа за кого, всичките са толкова мили и слънчеви, че бих предпочел да изям чувал мозайка, нежели да изкажа гласно, че, макар и притиснат орт регламента, съм предпочел някоя пред друга.

П.П. За мое съжаление и по мой пропуск, не познавам форумния живот на plami, Rois, Поли и Цонна, и затова не ги включих в гласуването си.

# 85
А къде са се развивали страстите преди отсяването на кандидатите, ако ми позволите офтопика.

# 86
А къде са се развивали страстите преди отсяването на кандидатите, ако ми позволите офтопика.

Специално за тая категория ли?

# 87
  • Казанлък of all places
В о боже почившата коментарна тема.

Докато си помисля,че Мечо Пух навява едни такива асоциации за хм, всеобхватност , и Цоне взе,че го написа. Simple SmileВсе пак мисля, че мога да проагитирам с това:

Правете му сметката!

# 88
Ох, Анджи, разпознах се, в онова с най-умния поглед и леко вирнатата зурла.  cry

# 89

Специално за тая категория ли?

Изобщо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт