Отговори
# 150
Ох, Вивиен, много гадно, но важното е ,че не е било нищо особено- всеки от нас би откачил. Hug

# 151
Хелоу, прекрасни, един много бърз запис на 11-та страница, а не съм ви и чела, ужас Embarassed От няколко дни съм болна със суха кашлица от гърлото и хрема - не звучи чак толкова трагично, но да гледаш бебе в това състояние е гадно Confused Хубавата новина е, че мъж ми е отпуска до края на седмицата и помага, дано и аз си стъпя на краката тия дни - всъщност днес се чувствам вече малко по-добре, направо бях забравила (от 2 години не съм боледувала) какво е болест и ми писна да съм като парцал...

Но да не забравя:

ОГРОМНИ благодарности на всички за поздравленията за кръщенето на Алексей Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Не мога да ви благодаря поименно, но вие знаете, че сте ми много мили на сърцето и сте ме трогнали за пореден път Hug Дано ви се връщат чудесните пожелания!Днес малкото ми новопокръстено човече става голям 3-месечен мъж и по този повод днес ще има торта и мини-празненство вкъщи, напук на мрачното време навън Heart Eyes

# 152
  • София
Vg1, извинявай, забравих да ти пиша. Аз давам вода, но Сашко пие много малко - около 10мл на ден ни се събират.
Вивиен, сутринта си мислех за вас, че не си писала отдавна. Браво че всичко е наред и спокойно вече. Hug
Гледам, че някои давате по 2 капки Вигантол. Чудя се като ни е по-голяма фонтанелата защо не ни увеличи приема и на нас? newsm78
Днес бяхме 2 часа навън и сега излизаме пак. Кучешки студ е, но той спи навън екстра, а вътре не иска, плаша се че идва зима...

# 153
  • София
Офф Вивиен, много гадно, представям си как си се притеснила  Confused  Hug
Шех, честито ви месечинка, а ти се оправяй бързо Hug
Гунди, Кристиян е на Фери  Flutter
Софи, много е интересна наистина, като порасне още малко Емма много ще й е радва Crazy
Аз с това ако ще откача днес: Моля кажете, ако може и ЛЛЛ да се включат: какво означаваше ако е с желеподобна консистенция, нормално на цвят Sad Днес сигурно ми е наакал 4 памперса  ooooh! Само на кърма е, няма нито кървави нишки, нито пяна, като каша е, но последния памперс беше като желеподобна маса Confused Да не е истинал нещо, толкова на често да ака,чувам че му къркори и коремчето. Иначе по принцип сме редовни де, но днес е прекалено често Tired
Аз звънях и на педиатърката, но не ми вдига, а в нета е противоречива информацията, а и толкова за желе не е писано, по-скоро за слуз.

# 154
Vivien_ , важното е че всичко е ок, но знам за какво говориш, една сутрин влизам в стаята, Стефан буден, под двете ноздрички по малко кръв, а едната му буза лъщи цялата от пот, УЖАС. Викам баща му, а междувременно Стефан ми се усмихва спокойно, реших, че не може да е с висока температура, от която да са се спукали капиляри в двете ноздри и да се е изпотил, както си помислих в началото, избърсах кръвчицата, оказа се, че се драснал и под двете ноздри, а потта е слюнка, но докато разберем с баща му бяхме  #Crazy

# 155
  • София
Педиатърката каза, че нямало нищо притеснително и че било нормално и ми е скара, че май много чета в гугъл и да престана Confused Нормално било до 3-я месец да има слузести нишки и подобни частици  Tired

# 156
Здравейте момичета, нахълтвам с въпрос, даже ако може и ЛЛЛ да се включат.
Колко време може да издържи кърма без да е в хладилник, а да е на вън? Забравих контейнерчетата с кърмата в жабката на колата през ноща, а на сутринта ги опаковах в лед, за да издържат цял ден пътуването. Днес сутринта дадох на бебето от тези контейнерчета и следобяд пак. 2 часа след това се скъса да плаче и има 2 наакани памперса.

Такова реване и гърчене, че просто ми се скъса сърцето. Не мога да установя причината за плача му, огледах и венците, но не видях да има изгледи за зъбче /иначе се лигави и бута и двете ръце в устата и с удоволствие ги дъвче/. Мислите ли, че съм натровила бебето с кърмата? какво мога да направя? Сега го нахраних с АМ и му дадох Лефакс. Цял ден не е спало горкото

Привет dioni,
Според един от източниците, с които разполагам BAMS на Нанси Морбахер от 2010 г.:
Ако кърмата е била на Т до 15 градуса по Целзий - в справочника е посочено 24 часа
При температура 19-22 градуса - 6-10 часа
При температура 23-25 градуса - 4 часа

Развалената кърма мирише много неприятно на вкиснато. Малко вероятно е да усетиш подобна миризма и да не я запомниш. Ако нещо те притесни здравословно за бебето, винаги можеш да се свържеш с лекар, дори да не е време за консултация. Как е бебето сега?

# 157
  • Враца
Софи, да тъпите колики май нямат край, поне така ми се струва...  Tired А и да питам от къде сте купили тази дрънкалка (вълшебната) от клипчето, много хубаво дрънка и ми се ще и аз да взема такава.  Party Колко казахте, че струва тази ябълка? Много е хубава, виждала съм я и тук във Враца, мисля, че беше към 17 лв.
Лелее, как можете да им режете ноктите докато спят, аз не смея да го пипна (май само на шум е свикнал) и само го наблюдавам ако се разбуди да му бутам бибата, че да може да поспи повече от обикновените за него 30 мин (през деня). Ихааа и ушите им чистите, не се ли будят?.  Mr. Green
Маги, каква хомеопатия даваш за колики? Да взема и това да пробвам  Mr. Green
Всъщност днес е втори ден откакто е акал за последно, може и заради това да е, но днес направо са ужасни тия колики  Close
Хаххаах, Гунди, моя мушмул е бебе Кристиян от Враца.   Crazy Хммм, дискриминираш провинцията, а?  Wink  Hug
Вивиен, добре, че не е нищо страшно, аз изтръпнах докато чета, пък не знам ако ми се беше случило.  Hug
Шех, бързо да оздравяваш  Hug
Белверде, не се шашкай, и аз така като се заговори тук за това аки, направо съм като детектив, какво ли не видях в тоя памперс - всичко за което се говореше се опивах да намеря там, ама реших да спра да се притеснявам и, че ако му има нещо на детето, аз ще го усетя, а за сега нищо такова не усещам и съм спокойна вече, бъди и ти  Hug Hug Hug
Хайде, милинки, оставям ви, свърши ни 30 минутнтата пауза Simple Smile  Hug

# 158
  • Враца
А Явор, на когото аз трябва да подарявам кой от всички Яворовци е, на Муки ли? че има няколко  Party
А в списъка не трябва ли да ги има и имената на майките, че в крайна сметка нали те ще са получатели?  Wink

# 159
Здравейте Hug
  bouquet Добре дошли на новите мами  bouquet
Ние вчера бяхме на консултация. Биха ни поредните ваксини. Този път ги понесоха много добре, само към 12 през ноща ми вдигнаха Т, но не беше висока и много бързо спадна Wink Анди вече е  7300 Heart Eyes , а Гоги е 6700  Heart Eyes Всичко им е ок и пак доки каза да започнат да си хапват  пюрета  Mr. Green Е, успокоих го, че ще давам, ама   не му казах, че ще е след 5-тия месец Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вивиен Мойто мамче в такива ситуации ми казва:" Е, така се получават белите коси:)" Hug
Болните да  оздравяват  Hug За гърло и кашлица ще ви препоръчам Трахисепт  Peace При мен подейства веднага и ми мина и гърло и кашлица  Hug От сорта на Прополките е Hug

# 160
  • Обетованата земя
Е как бе, в списъка съм писала име на майката , ник, име на бебе, адрес, телефон, вие къде точно гледате ? newsm78
Сега разбрах  hahaha, мръднете си с мишката файла наляво, има още колони Wink

# 161
Аз с това ако ще откача днес: Моля кажете, ако може и ЛЛЛ да се включат: какво означаваше ако е с желеподобна консистенция, нормално на цвят Sad Днес сигурно ми е наакал 4 памперса  ooooh! Само на кърма е, няма нито кървави нишки, нито пяна, като каша е, но последния памперс беше като желеподобна маса Confused Да не е истинал нещо, толкова на често да ака,чувам че му къркори и коремчето. Иначе по принцип сме редовни де, но днес е прекалено често Tired
Аз звънях и на педиатърката, но не ми вдига, а в нета е противоречива информацията, а и толкова за желе не е писано, по-скоро за слуз.

Привет belverde,
До колкото разбирам само един от тези четири памперса е бил с консистенция наподобяваща желе. След това имаше ли друг такъв памперс или не се е повтаряло повече? Понякога изхожданията се променят от храните, които ние сме консумирали, ако си приемала витамини, добавки или някакви лекарства, или пък ако детето приема някакви - биха могли те също да се отразят на изхожданията. Изхожданията са по-скоро притеснителни, ако са повече от 12-16 за денонощие, силно воднисти, с остра специфична неприятна миризма. Ако всичко друго е наред, вероятно това не би следвало да е притеснително, както и самата педиатърка е потвърдила.
   bouquet

# 162
Момичета, много сте мили  Hug
Екзо, ще си огледам косата, но много е вероятно да имам  Confused
Фери, не съм искала да ви стряскам, а напротив - да кажа, че човек трябва да мисли трезво и да се абстрахира от ситуацията.
Sea horse, искрено ти съчуствам, че си го преживяла и ти  Hug
Би_би, аз може би споменах, че си завършвам магистратурата сега и вече започнахме лекции, курсови работа, а в неделя ми предстои изпит и не ми достига времето, а пък и във фотобокса отделих доста време да направя фотокниги за бабите със снимки на Изабела. Чакам да пристигнат и ще дам отзиви за качеството  Party

# 163
Фери, нищо лично !  Hug Ами чудничко тогава- аз ще бъда дядо/баба Коледа за твоето Криси. Hug А Явор е на Муки, според мен. Wink santa2  madnoel

# 164
belverde на Явор му се случи един такъв памперс миналия месец и същото ни казаха- че е нормално.
А днес минахме през педито да го чуе,че от няколко дни кашля,а ваксина ще му бият в понеделник.Няма му нищо,но носа му все хърка.
Елсън,аз чистя и прибирам от събота и още не му се вижда края.Искам да свърша всичко докато си имам мъж вкъщи,че от понеделник тръгва на работа и съвсем няма да мога да се справя сама.Уж насмогнах,че то не е само едното чистене- помеждудругото готвя,обръщам внимание на децата,излизаме  Tired И гледам да не си давам зор,че много нерви ми се образуват нещо.
Пиша от обяд и половината го изтрих- стори ми се незначително,а са ме налегнали и едни тревоги и ми е чоглаво  Tired

Някой питаше как се плаща във фотобокса- аз платих с дебитна карта.Трябва да има трицифрен код отзад /или отпред на някои/.
Само не разбрах като дойдат известие ли трябва да чакам за пощата или да ги търся наслуки newsm78
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт