Отговори
# 180
  • Враца
С.Койчева, с теб сме, бързо да се оправяш.  Hug Hug Hug Дано не си заразила бебео  Praynig
За намаляване на кърмата от ЛЛЛ казваха и компрез със зелев лист, пробвай.  Hug
Самимами, разминахме се да сме ти джудженце за Коледа.  Crossing Arms Трябва и аз да си потърся тая вълшебна дрънкалка, но как да я обясня на продавачките? Какво търся?  Thinking
Гунди, споко, кака, аз трудно се обиждам Wink Много съм щастлива да имам теб за дядо (баба) Коледа, а Ния - Красотия за Снежанка.  Hug
Значи двама Яворовци имало, аз не знам защо си мислех, че са повече Simple Smile Ние ще подаряваме на Явор от Пловдив майна Wink Супер!  Party

# 181
Фери,  Hugмалко е ревлива и дрислива вашата снежанка, ама нищо де- тая Коледа все такива ще са  Joy

# 182
s.koycheva  Hug Стискаме палци за Борко всички дружно!! Дано нищо му няма на детето! Хепатита е много коварен... Имах близка която се лекува скоро и знам за какво става въпрос. Кураж и не се предавай!  Praynig

# 183
Койчева, много  Hug Hug Hug

# 184
  • До морето
Фери, публикувах снимка във ФБ, там се вижда играчката!

# 185
  • Пловдив
Койчева  Hug.Споделяй мила да ти олекне.
Гунди я да те питам,тая добавка дето я даваш на кукличка Ния педиатъра ли ти я изписа?На мен никой нищо не ми казва за добавки-кърмене и диети и това е.Поне месец трябвало да се изчисти организма ми от млечните Shocked.

# 186
s.koycheva  Hug Hug Hug,не се притеснявай това което не ни убива,ни прави по-силни,и това ще мине,ще остане само лош спомен, паметта на човек има свойството да забравя повечето лоши неща и помни само хубавото Simple Smile)).
Детето ти ще бъде здраво,кураж и бързо оздравяване от нас Simple Smile

# 187
  • Враца
Видях, Самимами, мерси много.  Hug А на мама текезесарчето е супер бонбонен!  Heart Eyes  Hug

# 188
Койчева,много ми стана мъчно,че 10дни няма да си виждаш бебчето HugСтискам палци да не е заразен,според мен е малко вероятно да си го заразила ако е хепатит А,той вируса се отделя чрез изхожданията на болния и така става заразата.Ако е А минава леко,като грип,после малко ограничения и всичко ще е наред.
Искам само да споделя информация без на натрапвам мнението си с цел, ако имаш желание да продължиш да си кърмиш да го правиш. Вирусът причиняващ хепатит А не е изолиран досега от кърма и затова съветите на американската педиатрична асоциация е да не се спира кърменето. Ето и линк и информация http://hepatitis.about.com/od/lifestyle/a/breastfeeding.htm Ето и информация ако хепатитът е Б http://www.who.int/maternal_child_adolescent/documents/pdfs/hepa … breastfeeding.pdf
Аз тази вечер само дето на бебето не се разсърдих, нещо не ме свърта в къщи и ми е напрегнато.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 22:53 от Зафира

# 189
Момичета, видях, че в старата тема сте коментирали сребърните лъжички и искам да ви попитам дали ги стерилизирате и как? На нас ни подариха, но още не съм я ползвала, че съм в голяма чуденка - тя не е само посребрена, а изцяло от сребро и има на нея и естествена перла, та се чудя дали мога да я сложа в стерилизатора  newsm78

# 190
Койчева, Hug Кураж и 10-те дни ще минат по-бързо отколкото си мислиш. После ще сте си още по-мили. Heart Eyes
Гунди,права си.И ако не си свиваше ръцете в юмруци досега да си беше открил кокосовия пръст   Heart Eyes
Кашпичка,моя си адрес тук дадох.Нямам познати из английско,а тия посреднически истории хич не са ми ясни.Изобщо много съм куца в онлайн търговиите и поръчките  Blush
На нас тая вечер ни е една такава ...хубава  Heart Eyes След като реших да правя мусака имам чувството че два дни белих и рязах картофи.... тя пък взе че стана чудна и всички ядоха /обикновено все има някой претенциозен/ после слушахме музика...мнооого музика.Оказа се че Явор обича да му пеят и аз не се сетих за нито една приспивна песен,та му пях на Адел  Heart Eyes
И регистрирахме първият истински смях  Heart Eyes Кака му се хвърляше на дивана а той се скъса да се кикоти и тя горда че именно тя го е разсмяла за първи път  Heart Eyes

Еххх.....много сърца в тоя пост ,много нещо  Heart Eyes

# 191
КойчеваВсичко ще се оправи Hug Heart Eyes
Малко снимки от нас:)))

Скрит текст:
Нашият тати Heart Eyes
Скрит текст:

# 192
Момичета ако имате следните симптоми консултирайте се с лекар по- скоро. Имах висока температура няколко дни и пиех парацетамол и Беладона, но не спадаше. Мислех си , че е грип , защото ми се повдигаше също. След около седмица акитата мистанаха много светли и вече отидох при личната (преди това само по тел. за температурата) . Пуснаха ми изследвания и ей ме на в инфекциозна болница с хепатит Sick Sick Sick. Може да съм се заразила и преди 3 м без да знам. В момента има епидемия . Казаха ми, че от храна навън, неизмит плод или вода може да съм се заразила. Сега само се моля детето м  Cryи да не е заразено. Не мога да кърмя оттук нататък  Cry Забраниха да  му се дава и кърма от фризера( може да е заразена). Не ми дават и хап4ета за спиране на кърмата заради черния дроб и уж смуча хомеопатични, но не спира . От тези системи става все повече  и аз цедя по малко и хвърлям за да не гръмна. Няма да виждам детето си 10 дни и само рева като магаре, а ако съм го заразила........Съжалявам, че ви товаря, но имам нужда от стиснати палчета за Борко !  Утре ще разбера дали е здрав Praynig
Привет s.koycheva,
Ще си позволя да ти напиша малко информация за различните видове хепатит, за да прецениш какво да правиш нататък.
Ще цитирам информация от един от най-известните справочници за кърмаческа литература BAMS - на Нанси Морбахер от 2010 година.
Хепатит А: Инкубационен период и симптоми: След като сме били изложени на хепатит А може да отнеме между 15 и 50 дни, докато симптомите се развият...
Хепатит А и кърмещата майка: - Ако по време на острата фаза при хепатит А, майката може да се чувства твърде болна, за да кърми. Може да изцежда мляко (което може да бъде давано на бебето) или да възстанови производството на мляко след като симптомите утихнат. Ако избере да не кърми, може да е подходящо поне да се изцежда достатъчно мляко, достатъчно често, за да се избегне некомфортно препълване на гърдите, тъй като това може да причини мастит и да усложни здравословните и проблеми.
Хепатит А и кърменото бебе: Когато кърмеща майка на новородено се зарази с хепатит А, Комитета по инфекциозни болести към Американската Академия по Педиатрия препоръчва третирането на бебето или с ваксина за хепатит А или с имуно глобулин (AAP, 2009b) или и двете могат да бъдат дадени (Lawrence & Lawrence, 2005). Предаването на хепатит А от майката на детето е много рядко и няма никаква причина да се спира кърменето.
Хепатит А лечение и кърмене: Освен лечение на симптомите (като температуро-понижаващи или болкоуспокояващи медикаменти) за Хепатит А не се прилага друго лечение.

ПП: След малко ще преведа и пусна и за хепатит Б.

# 193
Койчева  Hug Hug Hug Hug Hug всичко ще е наред, стискаме палци

# 194
Койчева, дано всичко мине възможно най- бързо. Simple Smile   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт