приемате ли нови при вас
, наистина не знаеш кога и от къде ще ти доиде. Блонди моят явно си е и доста лаком, първите 2 седмици след райдането беше в болница и там беше само на АМ и когато го изписаха тои вече пиеше по 100мл
и след това минахме вече на кърма. И ние лапаме юмрука неуморимо.
Бютка, мерси за темичката 

Преди време ползвах на Рене Фюртерер едни ампули, хубави бяха. Абе, хормоните не прощават и дано по-скоро отмине тоя период 

Само, че ще ходим с баща ми, че нашия тати ще е в София по работа, като междувременно съм му поставила задача да провери за едни норвежки конвектори, че с тия климатици няма да я бъде тая зима 

Докопах се най-сетне до форума 
. Много сте хубави тримката 
. И в никакъв случай не се чувствай виновна. Нещо българите сме рутинно болни от чувство за вина, направо все едно ни е национална черта. Бобо си смуче палци, ръце, опитва се целите да ги напъха в устата. Вече повече от месец е така и се плюнчи за световно, но няма зъби, няма нищо
.
, аз от известно време вече имам сериозни проблеми с новините, не ми се отразяват добре 
. И мен ме сърби и все още имам места дето са с променена чувствителност. 

, но Бобо определено проявява голям интерес към това какво бъркаме с ръце и слагаме в уста. От 10 дена пак се храни на 2-3 часа през нощта и май това скоро няма да се промени. След кашичките ми казаха да пробвам с оранжевите храни: сладък картоф, морков, тиква. Аз мислех по Нова година да чета повече за захранването, но ще се наложи по-рано.

край няма. А понеже времето е
използвам всяка миннута да сме навън, че имаме един неспокоен период и Адр спи само навън. Та всички сте добре дошли, щом имате път насам

За съжаление я диагностицираха с АБКМ и сега се храни с Фризопеп.