Отговори
# 360
Тефитка, не си разбрала - кърмя та чак ушите ми пръщят. Иначе давам по 30 мл специално ам след хранене, но дори не след всяко.  Hug
Бг, ами Михайлов е много тачен от майките, сестра ми води при него дъщеря си-аз също се  каня, но му е малко сложна системата и заради това. Класическите са крайните хомеопати, за щастие Михайлов не е от тях. Peace Hug Имам телефона, ако искаш повече инфо- свиркай.

# 361
Ехеее, забележете балкона, все едно сега ще раждаме. Simple Smile Бая се е натъпкал. Simple Smile

# 362
Бг тринити, интересувай се къде преглежда Вилма Михайлова, казват че е светило в хомеопатията Peace
Гунди, класическите хомеопати не са крайни, просто при тях се изписва само по едно лекарство в течна форма. Но е факт че водя Ники при хомеопат който му дава по едно лекарство, но на гранулки. Еми като ми оздравява детето, как да не съм доволна Mr. Green

Вашите бебчета колко тежат, имам чувството че Ивайла е много дундава Mr. Green
Колко тежат и колко са дълги Grinning

# 363
  • До морето
Кашпи, вече май ударихме 7 кила, много тежък ми се струва Rolling Eyes А днес с баща му тъкмо гледахме, че като го държа изправен в мен, краката му опират в моите. Като се има предвид, че аз не съм ниска, това хич не е малко. То и по дрехите личи де, всичко му окъсява за отрицателно време  Laughing Все едно вчера беше когато му слагах брадичката на рамото си, а коленцата му опираха в цицките ми  Laughing

БейбиАти, защо не ги ползва солите, какво те накара да размислиш?

И мен още ме е страх да го слагам с главата напред в кенгуруто, уж я държи, ама от време на време се уморява и клюмва  Grinning

# 364
  • Обетованата земя
Бюти, няма да се оплакваш, виж как хубаво си спи детето  Laughing
Софи, и ние отскоро се разхождаме с кенгурото, по-удобно ми е от количката, а тя звук не издава, толкова й харесва и най-много да заспи, както се случва всеки път. Simple Smile И ние сме с главата напред, малката си държи много добре главата още от началото, което и мен ме изумява. Simple Smile С Ивайло беше абсурд да се носим в слинг или кенгуро, не стоеше и секунда. Simple Smile Така че сега ми е голям кеф.
Температурата под 38 не е опасна за организма, а дори помага да се бори по-добре с каквото там трябва. Над 38,5 вече трябва да се бори, защото е опасна за органите и мозъка. Аз давам хомеопатични като е около 38, ако не стане с тях тогава взимам по-сериозни мерки. И също много помага душ, но не студен, в никакъв случай, а просто нормален топъл душ и след това тялото само си сваля Т.  Peace
Нашия батко е към оздравяване, но получи разстройство. Обаче пък малката снощи ми се причу че й хърка нослето и лошо ми става, засега не й пречи на кърменето, дадох й шуслерова сол 3, дано отмине. Самимами, аз ползвам шуслеровите соли и особено съм доволна от номер 3, тя е за имунната система.  Peace
За уруките, май вярвам и най-вече вярвам, че има хора с лоша енергия, която ни влияе. И това с измиването на очите не ми се струва смешно, водата наистина отмива такива неща. Наскоро пак четох как Ванга съветвала душ да се взима вечер, защото по този начин лошата енергия и стрес от през деня отиват в канала и си лягаш един вид пречистен. А и нали има едно филмче за паметта на водата и т.н. Червен конец носех първата бременност, и първите дни на Иво и той имаше на ръчичката, но му отесня. Simple Smile Но съм чувала различни мнения на отчета, един каза че е езическо и да го махна, друг казва че няма проблем.
Марги, какъв ви е термометъра, много от електронните показват ниска температура. Моята действително е 35 и нещо винаги.  Mr. Green
Слънчо, ние сме с инхалатор като пингвин, марката е Унимарк и съм много доволна, а и пулмоложката при която ходим с Иво каза че е добър за домашо ползване.
Всички болнички да оздравяват, такъв е сезона, неизбежни са тези заразявания, но да минават леко!  Hug
Вг1, и на мен ми е интересно за Крап, благодаря че пишеш.  Hug За къпането и аз това го установих, и затова я къпя дълго, много обича банята, ето снощи например я изкъпах, и заспа веднага на цицето за нощния сън. Напоследък се замислям дали е нормално да спи толкова много, тя спи над 16 -17 часа в денонощието.  Mr. Green От толкова спане и напасване на режимите на двете деца, едва успявам да намеря време за разходка, все някой спи... Crazy
Да ви кажа, хубаво че Tea се научи с бибката, ама това не й пречи да си смуче палеца, ще трябва да се примиря, мразя да съм безсилна пред нещо , което не ми харесва.  Tired
Забравих да споделя, че онзи ден на имения й ден, баща й ми каза че казала Мам.  Mr. Green А напоследък любимо й е пак да си извисява гласа, много се кефи и издва сладки звуци.  Grinning Другото, което е при нас, прави си по-големи паузи между храненията, понякога 4-5 часови. За режима, нямаме кой знае какъв стриктен режим. Ляга вечер или в 8-9 или в 10-11 часа, зависи колко й се спи и спи сутрин или до 8-9, или чак до 11, зависи дали батко й ще успее да я събуди, като ме вика от другата стая да ставаме. След като стане сутрин, до 1 час пак заспива и откарва така 3 часа, после будува 1-2 часа и пак заспива за следобедния дълъг сън. Късния следобед най много будува, като има една кратка дрямка преди нощния сън. Но както си направи режима така, нямам нерви да се опитвам да я вкарвам в някакви релси, те сами си правят режима. Нощем се буди по 2 пъти да суче, не ми пречи, суче 10 минути, и двете спим докато се кърмим  hahaha и пак я ренасям в кошарката и заспиваме. Най -много да се боря с нея, ако реши да си лапне палеца, това ме побърква.  Crazy
Боре, честито ви обръщане. Ние се обръщаме засега само от корем по гръб и то не всеки път.
Тина, СЛънчо, и нашия батко се будеше през нощта първите два месеца след появата на бебето, явно си го изживяват душиците.  Heart Eyes Сега вече спи по цяла нощ пак.  Grinning
Фери, биогая давах с лъжичка на малката първия месец, като свърши опаковката не съм взимала нова, но и тя като батко си нямаше кой знае какви колики. Биогаята действа с натрупване, не веднага.  Peace
Бюти за стафилококите в нослето на Иво му подейства едномесечен курс със хомеопатичното стафилококцинум. Може да се поинтересуваш. Simple Smile
Тринити, има и алтернативи на вентолина и урбазона, но пак трябва да се консултираш с хомеопат. Пробвала съм с Иво и действат. А и понякога самите хомеопати признават, че не може да мине дадено състояние без вентолин и урбазон. Според зависи.
Изказах се май по всичко, което си бях намислила.  Mr. Green Хубав ден!

# 365
  • София
Леле Диди, много дълъг пост, браво че имаш време Hug
Честито месечинки на празнуващите днес  bouquet
Червеният конец по принцип е езическо - да, но и много попове съветват - че може да се носи, но след като детето е кръстено - да се махне, тогава вече е християнче и няма нужда от него Flutter
Инхалаторите - тези на Омрон не са ли едни от най-добрите?
Бюти, много е сладък дребния, и моят хич не иска да стои в люлката си, почти не сме я използвали и мисля скоро да я пусна в продавалника, няма смисъл да я държа Confused
Сега като ви слушам с тези кенгура, май и на мен ще ми трябва такова, на мен ми се струваха смешни и се заричах, че като имам дете никога няма да използвам такова, но....затова не е хубаво да казваш никога Laughing Почва доста да ми понатежава, а обожава да го развеждам и да зяпа, та сигурно в кенгурото ще му хареса, поне за в къщи Simple Smile Вие какви имате и доволни ли сте от тях?
Хайде всички болни дечица да оздравяват  Hug

# 366
  • Обетованата земя
Леле Диди, много дълъг пост, браво че имаш време Hug

Blush Знам, че станах досадна, ама като не се включвам навреме и така става. А сега имах едно спящо и едно играещо си дете, плюс свършена домакинска работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За кенгуруто, моето е най-обикновено, незнам марката, но е много удобно. От Иво ми е още и не помня откъде го купих.
Омрон са най-добрите да, но според нашата пулмоложка и по-обикновените и не скъпи са добри, даже каза че ги предпочита за домашно ползване, но тогава не я разбрах какво има предвид. Crazy

# 367
  • София - град
Блонди, Емма си държи стабилно главата и не се лашка,а и аз пристягам кенгуруто за мен така че тя да може без проблем да се облегне. Сега осъзнавам че слинга нямаше да й хареса, защото детето е прекалено близо до майката и с лице към мен щеше да е абсурд . А толкова много исках, осъзнавам че и аз нямаше да искам да го нося...защото все едно си облечен в шал,не можеш да се нарадваш на дрехите си  Crazy Joy Joy Joy

Диди, малеееее какъв пост. Ние и без да е в кенгуру разнасяме малката с лице напред и подпряна на хълбука ми .... много обича да разглежда. Даже започна да се сърди като лицето й не е напред.

Белверде, моето е на Чиполино модела е Лате. Може да е носи по 3-4 начина. легнало бебе, бебе с лице към мама, с лице напред и презрамките могат да минават през връта ми или да са през едното рамо.

# 368
Забравих да споделя Crazy Ивайла каза ма-ма  преди няколко дни Crazy

И Диди, наистина тоя Киро е много смешен, пробвахме  Joy

# 369
  • Обетованата земя
Софи, мога и още да пиша  hahaha
Кашпичка, браво на Ивайла, значи и моето мишле може да я е казало и да не се е причуло на татито. Ама защо всичко първо прави пред него, не е честно.  Crossing Arms Тя отдавна беше казала ма-маааа докато ревеше, ама просто при уааа-уа устните й се долепиха и стана ма-ма  Mr. Green
Хахаха, тоя Киро... Joy Онзи ден мъжът ми я целуваше по вратленцето и тя пак се хили с глас, ама накрая се разплака, като погледнахме-зачервила се от наболата му брада.  Blush

# 370
Софи, браво на Емма, Камелия я държи, ама не постоянно, още клюмва чат-пат  Crazy
Слингът може и с лицето напред, ще я пробвам по-натам, защото кенгуруто е до 10кг, а слинга може до 18 (за който има кръст  hahaha)

Кашпи, към 6100 е някъде и 62см, на 4-ти сме на ваксини и ще видим точно колко е  Simple Smile

Белверде, нашето е на Бейбибьорн, класическия модел, намирам го за една от най-най-полезните покупки, с Криско го ползвах нон стоп, сега пак.  Simple Smile

# 371
  • софия
Нашето кенгуру е Chicco 0+ m . За сега сме доволни, ама не сме го разнасяли кой знае колко много.
Ивайло също си държи главата стабилно, а като му дотежи се обляга назад.

# 372
Гунди, наистина не съм доразбрала съвсем!   bouquet   bouquet   bouquet
Белверде, нашето е Софт енд Сейф на Чико. Засега само вкъщи сме се разнасяли с него и то основно от таткото. Носим се с лице към нас, защото е указано, че  другата позиция е за 5+. Доволна съм и го харесвам, а цветът е му е бежаво и кафяво  Heart Eyes Отива на тена на беб  Heart Eyes Има и едно допълнително парче плат за по-студено време.

# 373
Ама истории от рода на- "Хвани му главата, опъни му краката..." няма как да са точни.
Joy Joy Joy          newsm10 newsm10 newsm10
Много ви благодаряяя!!!
Ооооооооо, чува се, чува се ... освен ако не съм в другата стая!  Peace
Ние имаме Бертони, но чудото не иска да стои вътре, а и на мен не ми е удобно, явно е калпаво. Ама ни е дадено на заем де, не съм го купувала.
По нашия кантар сме 7.200 и 65 см по моето мерене, но другия понеделник сме на консултация и ще кажа с точност. Охххх, вторите ваксини, ужас!  #2gunfire

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 14:17 от Vaseto29

# 374
  • Обетованата земя
Вчера се загледах че на нашето бънджи пише 3м+ или от когато започват да си държат главата и се чудя дали да я пробвам, ама рано ми се вижда.
Белверде, все ще те питам, наистина ли в Бюбхен има парабени, и от къде имаш инфото?

Общи условия

Активация на акаунт