Отговори
# 435
  • София
Иве и аз четвъртък поръчах сниките си и още ги няма  Cry Чакам ги с нетърпение и нищо.

# 436
Михи, благодаря ти  Hug , но няма да се класирам, защото съм платено обучение  Sad

# 437
Вивиен, аз шал не слагам, дори и нямам. За мен специално, има още време за това досадно нещо.
Месечинка, ние бихме двете ваксини наведнъж, дори в понеделник ще правим втори прием. Ми то всяко детенце по различен начин ги понася, но като цяло не е толкова страшно. Несинцето спа цял ден, вечерта вдигна температура (38 и нещо), но с лепенка спадна за 3-4 часа. Гадното е да гледаш дреб с температурата, че наистина става като парцал, но минава. Неско, милият, сучеше и пъшкаше ...  Peace Та според мен е по-добре да са наведнъж, че по-бързо минават мъката и притеснението ... а и пети месец ще си починем.  Hug

# 438
  • София
Само затрупана с играчки и захапала ошашката на магарето Йори  hahaha hahaha hahaha

хъммм не те ли е страх да не се затрупа с играчки и да не може /не дай боже / да диша?по принцип се препоръчва да няма нито играчки, нито обиколници в леглото.  newsm78

моето кебапче даже не се и опитва да се обръща. сестра му на 4 мес точно се обърна за 1ви път, ама преди това яко се тренираше. тоя сега лежи като костенурка на гърба си и само очите си мести  Laughing

и аз поръчах снимки  Mr. Green
кашпи, страхотно бебе със страхотна шапка  Grinning

четох за болни мами - да се оправят бързо  Naughty

ММ е отпуска и сготви Laughing /за 1ви път от месеци Rolling Eyes, а едно време като гаджета... доста по-често го правеше ама айде/

# 439
Елвирка, и Камелия е така, и денем и нощем е обградена с играчки и са й по лицето, в ръцете и в устата непрекъснато  Simple Smile

# 440
  • Добрич
Vg1, малко късно, но да си кажа. Simple Smile Аз лично никога не съм се стремяла да създавам някакъв режим. Камен започна да спи цяла нощ към третия месец, като той пиеше АМ мляко нощем и към 12 последно. Къпехме го към 11 последно, просто се стремяхме да е по-късно вечерния ритуал с банята, за да може да спи цяла нощ. Интересното беше, че започна да се събужда пак за АМ нощес към шестия месец и тогава повечето мами от отчетната се оплакаха от същото. Аз лично не си представям да го оставя да реве гладен. После към осмия месец започна да спи отново цяла нощ. Сега Матей спи при мен в леглото, както и Камен, и малкото си суче поне 2-3 пъти нощес, но не ми пречи, аз почти не се събуждам.

И така, Матей на 3 месеца и 3 дни  тежи... седнете ако сте прави... 9 кила и е 66 см. (+1.5 кг, +6см.)  Mr. Green На мама мишелинчето то.  Heart Eyes Дано не се разболее миличкия, че днес вече всички сме болни, барабар с баба, дядо, тати и бати.  Tired

Иве, и да се наложи да се цепне, въобще не е страшна процедурата. Дори зная, че е почти безкръвна интервенцията.  Hug

# 441
и ние слагаме ваксините наведнъж..да се махат, че ми писна от тях  Mr. Green
кви шалове бе хора  Shocked
Ивка, браво  Hug
абе вие като поръчвате до България снимки колко пари ви излизат  newsm78 newsm78
на мен до Англия ми излязоха 2 паунда - а до България ми даде за 6 паунда..ми то не си заслужава  newsm78 newsm78
Марли  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked лелеее, Мишо  Mr. Green

# 442
И аз това си направих сметка за снимките.Има един сайт бг-снимката ли беше незнам,там една снимка е 0.14 стотинки,тоест 50 снимки ще са 7 лева май с безплатна доставка или доставка 1 или 2 лева. Hug Hug Hug.

# 443
  • София
Марли,  Shocked  Shocked Shocked
Аз дали да не почвам да се притеснявам, моята кукла е 5 кила  Thinking

Мацки, панадола се дава не само за температурата, притъпява болката също  Peace аз също мисля следващия път да дам превантивно още преди ваксината по 1 мл, че миналия път беше ужас.

Болните да оздравяват бързо.

# 444
magi_g, не се притеснявай и моята Теди е там някъде, за разлика от брат си, различни бебета, различни килограми, а пък нашия педи каза, да не ги сравнявам двамата, че тя е момиченце и било нормално да е по-дребничка и слабичка.
Марли, голям мъж си отглеждаш, браво на теб!  Simple Smile

# 445
И моето бебе не наддава кой знае колко, важното е да наддават в нормата, пък по-малко или повече не е чак от такова значение.
За шалче, Бюти, не се чуди, в София си е зима. Laughing Вивиен, аз никога не съм слагала шал през устата на голямата си дъщеря, знам че не се препоръчва. Въздухът ставал влажен, а това не е препоръчително.
Екзо, много са сладки двамата.

# 446
Марли, аз съм тръгнала да се тревожа за Ивайла, тя е слабичка в сравнение с Матей, да ти е жив и здрав Heart Eyes
Аз специално не съм доволна от СнимкитеВи, не могат да се сравняват, според мен Peace

# 447
Ами Бюти,на мен ми струва много студен въздухът, щом го виждам  Crazy В Пловдив е по-топло отколкото в София, а даже и аз самата си вдигам якето пред устата, че ми измръзва лицето  Joy
tiina, благодаря за инфото, не знаех, че е така, много полезно  Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 22:01 от Vivien_

# 448
Здравейте! Имам един въпрос към майките, които дохранват - как привикнахте бебоците към шише? Моята Ралица все едно отрова ѝ давам - мръщи се и го бута с език, ако много настоявам - рев  Shocked . Днес успях да ѝ дам 60 мл Комбиотик, но после колкото пъти пробвам не иска и това е! Вече се чудя да не е от млякото, защото си мирише леко на риба, но от Хипп нали казаха, че било заради омега мастните киселини...Мисля ако продължава така да пробвам с Хумана 1, пък да видим. Иначе шишетата са ми на Авент и на Томи и Типи. Аз се надявах с дохранването да започне да спи по цяла нощ, но май няма да е...
Ами хайде, ще отивам да спя, докато и тя спи, че после...Лека нощ на всички  Hug

# 449
  • София
На мен доставката от Англия ми излезна 4лв и някакви стотинки за 40 снимки.Според мен си заслужава.Поръчали сме и от СнимкитеВи но не ми харесаха особено как са излезнали там снимките...Сега чакам да видя тези.

Общи условия

Активация на акаунт