Обезателно и с голямо удоволствие
(ако не оплешивея тотално дотогава
)

Ще ви чакаме на гарата.

(ако не оплешивея тотално дотогава
)

Ще ви чакаме на гарата.
и то след бомбена заплаха хахахха луда работа,ама има намаления да му се не види,не можа да изпускаме

, добре сме. Аз съм зарината от работа, много ми се събра а не мога да смогна ама не е и за отказване,че са си допълнителни парички....
Колики още има, съобразявам се какво ям,но пак си има.... За това въобще не ми се мисли за захранване 

А иначе аз също с голямо удоволствие и желание захранвах Иво, но не съм имала мераци по-рано да го правя от нетърпение.
Тепърва ще почвам пак да чета за тия работи, но друго си е да си минал през това. А и с Иво всичко си записвах, кога какво съм въвеждала и по колко, сега ще "преписвам".
може да се сетиш за кви разходи става на въпрос
ако намеря 100 лв на пътя обещавам да дойда

Едно дете щом е спокойно значи не е гладно, защо ги тъпчете? Само питам, далеч съм от мисълта да давам акъл
Ако може и Ивайла да яде 5 пъти на ден, тя обаче си хапва по 6 понякога и 7 пъти на ден, но не я насилвам един път изяжда 80, друг път 120, 150 различно. На вас винаги ли ви се яде по едно и също време и по еднакво количество 

Ти си знаеш 

) за да се знае, че не е правилно. На мен ми е любопитно защо бихте рискували да си играете малко като на руска рулетка, като е ясно, че смисъл и полза от бързането няма, само риск? Защо ви се рискува излишно? 

. 

Ти си знаеш 
ние сме още на "нюборн" режим- 7-8-9 пъти........ 

Препоръчани теми