Dexter (четвърта тема)

• 36 300
  • 635
  •   1
Отговори
# 270
  • Ænima/Albuquerque
И тя ми беше неприятна. Всичките, дето се усукват на Декс са ми неприятни. Да го оставят да си върши работата!  Crossing Arms

# 271
Хахахах,"да си върши работата"-добре казано Laughing

# 272
Лагуерта много продължително живя и без друго. В книгите умира още на средата на първата.  hahaha

Joy Joy Joy

Социопат или не Декс може да си има нужди бе, кво и е на Ханчето, ето трови ги наред и следи не остават, само кодекс и трябва и правилна мотивация, като на Блонди от 5-ти сезон...
Отделно виж, че и при Декси има трудови злополуки, от време на време убива някого по погрешка.

# 273
Иначе няма да е интересно,ако няма грешки(все пак и Декс е човек)  hahaha hahaha hahaha

# 274
НЕ е човек (има определени дефицити, които го изключват от тази категория), ама това е дълъг спор

# 275
Това беше закачка че и той трябва да греши понякога.Разбира се че не е човек,все пак поведението му не е нормално.На мен ми е странно как може американците да го обичат,а всъщност да трябва да се ужасяват,защото точно при тях са най-лудите психари  newsm78

# 276
  • София
ами то... и аз го обичам... даже на моменти и страсти любовни е будил в мен!

# 277
ами то... и аз го обичам... даже на моменти и страсти любовни е будил в мен!

smile3521

# 278
  • Ænima/Albuquerque
Единствения ми еротичен сън беше с него...  Blush

# 279
Sarcasm  ти ме преби  hahaha hahaha hahaha.Аз пък да си призная единствения ми еротичен сън е бил с Ейвъри от Анатомията  Embarassed

# 280
Вярвам ти Сарк  Wink. За мен Майкъл Си Хол е много секси мъж , а образа на Декс е така развит , че да му симпатизираш и обичаш , осъзнавайки че не е редно. Това е и чара на сериала.

# 281
  • срещу двата комина :)))
айде на трейлъраааааа  #Crazy

# 282
# 283
  • Ænima/Albuquerque
О, Дебра, миличката ми Дебра!  newsm45

# 284
Ейнджъл не се пенсионира! Ура!

Общи условия

Активация на акаунт