90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

Деска, благодаря за кафето! Точно направих и моето, а кантарев отчете още минус 400 грама. Много доволна Баба съм таз сутрин. Mr. Green 
А пък моя + 400 Crossing Arms
Днес
з- 1 ябулка
о- 2 1бълки, малки грозде и орехи
в- въглехидратна  Wink - домашни сладки, пърленка и солени ядки Blush Blush Blush
Утре не ми се мисли Heart Eyes Laughing

# 631
  • София
Аз пека шоколадов кекс  fiuuuuuu

# 632
  • Варна
Аз пък взех изпитаааааааа  Laughing Laughing Laughing Laughing
Благодаря много за стисканите палци ,много съм доволна за награда татко ми е купил торта от Неделя  Laughing

# 633

Нери, ако не е лично, колко си висока? Просто намирам сходство в килограмите и за това питам.  Hug

155см  smile3518
а ти?

Деси Димитрова, поздравления за изпита!

# 634
Деси браво на теб! Hug
Нана сигурна съм че ще е вкусен кекса Mr. Green Heart Eyes

# 635
  • гр. София
Деси, браво за изпита!

Нана, заради теб шоколадов кекс ми се прияде  Crossing Arms

Прекарах половин ден в готвене, но поне за утре има ядене. Моята почивка добре върви. Варирам с около 1 кг, зависи какво съм яла.

Почивното ми меню днес е:
З. - портокал.
О. - грах с картофи, филийка домашен ръжен хляб и салата от чушки.
В. - нахутени кюфтета и салата от цвекло и моркови.

Лека вечер ви пожелавам!

# 636
  • Бургас
Деси, браво за изпита   bouquet
Мен кантарът ме слуша тези дни - 59,6 тази сутрин Flutter
Два - три дни няма да спазвам режими /освен постите/ и вероятно ще имам сериозен плюс. Ужасно съм болна, минах на антибиотик, който ми разказва играта на стомаха и освен, че ям на по-малки интервали от време по хапка - две, пия и сериозни количества чай с мед. Както и да е, дори да имам плюс ще го боря, важното е да оздравея бързо, защото не понасям да съм болна Whistling
Нана, ако кексът е постен, брой ме с две парчета Mr. Green
Илима, и аз цял ден готвя днес. За утре, обаче, имам още за готвене Joy Сигурна съм, че сметката ми за ток се генерира само през почивните дни Twisted Evil

# 637
  • София
Голди, в моята кухня такива сквернословия като постни кексове няма  Joy Кексът си е с яйца, но няма млечни. Ако това го броиш за постно - да ти пратя малко. Утре Митко пътува за Бургас  Joy

Сега втасва тестото за кифлички със сладкоооо, след малко ги почвам  Mr. Green

# 638
Goldie, пека пай, постен е  Mr. Green Ухае невероятно.
Деси, честито!
Geraldine, време ми трябваше да загрея защо ме знаеш  Laughing После чак ти видях ник нейма и загрях. Не ти го знам този аватар. Имам още 3-4 килограма да разкарам.

Днес белтъци:
- ябълка
- сръбска плескавица и задушени зеленчуци
- пилешки крилца и зеле с моркови

# 639
  • Бургас
Ааааааааа, яйца не може Cry Но Илчо утре е на въглехидрати, тъй че пращай да не му мисля за вечеря. Ама като станат кифличките тогава, че за кифлички мре детето:mrgreen:
Блеки, у вас съм, чакай ме Crazy
Аз затварям кухнята за днес. Правих една много сполучлива царевична супа, която може да е идеална за ден на варива, ако се пропусне кокосовата сметана. Тъй де, да се лекувам, като не може пилешка супа и царевицата е пиле Crossing Arms И постни зелеви сарми спретнах, пак идеални за бобов.
Утре ще съм на въглехидрати и аз, да съм солидарна с детето, бисквитената торта е готова, обядът ще е пица. Горкият ми мъж ще види мръвка чак в понеделник Joy

# 640
Днес ми беше интересен белтъчен:
З - круша
О - 1 1/2 домат със сирене, зехтин и босилек, 1/2 фил. пълнозърнест хляб, малко салата цвекло и морков, объркана с кис. мляко + 1 домашен зеленч. бульон
В - наденички + салата от 1 1/2 домат

# 641
  • София

Хайде нещо уханно и вкусно!

# 642
Аууууу, тази снимка върви и с рецепта  Peace Предполагам, че пълнежът може да е всякакъв.

# 643
Здравейте фиданки сладуранки Simple Smile Да се отчета и аз набързичко:  
Днес един успешен плодов:

з-2 мандаринки
0-2 банана
в -2 банана
и малко преди 20:00 часа две ябълки и 2-3 чки сурови орехи.

Кантара почти не мърда , но рано или късно ще се събуди.
Става все по -лесно да се спазва диетата ,за което много благодаря, защото ако не влизам във темичката ,нямше да се справя сама Simple Smile
Лека вечер и повече усмивки , утре Simple Smile

# 644
  • София
Аууууу, тази снимка върви и с рецепта  Peace Предполагам, че пълнежът може да е всякакъв.

Пълнежът за това тесто може да е само сладък, защото самото тесто е тип козуначено. Иначе се правят много лесно и бързо. Аз ги направих помеждудругото таз вечер  Grinning Апропо сега ми идва на ум, че ще станат фантастични с локум.

А рецептата е:
Скрит текст:
В купа забъркваме 1 кубче жива мая, 1 ч.ч. затоплено, но не вряло прясно мляко, 1 с.л. захар и 1.5 ч.ч. брашно. Оставяме на топло поне за 20 минути. През това време в друга купа се разбиват хубаво 4 яйца, 8 с.л захар, 7 с.л олио и 100 мл вода. Като втаса маята внимателно смесваме двете смеси и се добавя брашно. Меси се докато стане меко, еластично тесто. Оставя се да втаса 30 минути. Разделя се на две топки и всяка се разточва на лист с дебелина около 1 см. Нарязва се на триъгълници. Слага се сладко по избор, навива се кифличка и се редят в тава с хартия за печене. Втасват още 30 минути. Намазват се с яйце и се пекат за 20 минути максимум на 170 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт