90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
в.кюфтенца с някаква салатка,мислех си и за чашка бяло винце.

По-добре не си мисли Wink

Цвети, добре завърнала се и успех този път. Ще споделиш ли защо ги върна тези 13 кг?

# 721
Аз имам един въпрос към НАНА ,ако е удобно
Онзи ден на 24 ти ми беше плодовия ден,но не го правих,нямаше как във самолета и 1 ден път просто не успях да го направя.Тааааа пропуснах го вместо него направих белтъчен и продължих напред по ред на дните.Водния обаче е след плодов а на мен ми се пада така като обърках дните след белтъчен..Може ли съвет как да подредя сега дните?

Мерси предварително

# 722
  • София
Аз имам един въпрос към НАНА ,ако е удобно
Онзи ден на 24 ти ми беше плодовия ден,но не го правих,нямаше как във самолета и 1 ден път просто не успях да го направя.Тааааа пропуснах го вместо него направих белтъчен и продължих напред по ред на дните.Водния обаче е след плодов а на мен ми се пада така като обърках дните след белтъчен..Може ли съвет как да подредя сега дните?

Мерси предварително

Ами трябваше да си направиш водния на следващия ден след объркания плодов просто. Сега в неделя си била на варива, а днес на въглехидрати, така ли?

# 723
да...а по стария график на 29 ти ноември ми се падаше водния.....мн ме е яд но в тия самолети нали не може да си вкараш нищо.Ние имахме и закъснение на полета и 1 ден си пътувах.....

# 724
  • София
да...а по стария график на 29 ти ноември ми се падаше водния.....мн ме е яд но в тия самолети нали не може да си вкараш нищо.Ние имахме и закъснение на полета и 1 ден си пътувах.....

Изкарваш четворката и правиш воден на 28-ми.

# 725
Ок   bouquet  bouquet  bouquet мерсиии ти много

# 726

о.салата марули,домати,краставици,малко сирене и 1 варено яйце,пилешка супа.

извинявай, че ти се бъркам, но защо си смесила 3 вида белтъци  newsm78 и 14 ден не е ли варива

Аз съм на въглехидрати
З грозде
О пица
В тортичка  smile3508

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 17:13 от neri19

# 727
Момичета, много съм гладна. Умирам - наливам се с една вода. Едва стискам до вечеря. Докато ми се свие стомахът малко зор ще видя, като знам как безразборно си хапвах.....

От време на време винце не може ли през въглехидратните?

# 728
  • София
Момичета, много съм гладна. Умирам - наливам се с една вода. Едва стискам до вечеря. Докато ми се свие стомахът малко зор ще видя, като знам как безразборно си хапвах.....

От време на време винце не може ли през въглехидратните?

Не може. Алкохолът е забранен по време на режим.

# 729
Здравейте , момичета ! Не пиша , но ви чета редовно   bouquet ..  Всички ,разбира се , се справяте много добре . Поздравления ! Днес ми е плодов , а утре втори воден .. #Crazy ... Днес кантара бе благосклонен към мен и отчете 70 кг  ... което прави -15 кг до тук ...надявам се за третия месец да се отърва от още 5 , ще се зарадвам и на повече , разбира се  Laughing Praynig Praynig ..

Ден 57 :  ябълки и портокал ;
Утре ден 58 : вече си знам менюто  Laughing вода и мисля един чай каркаде .. не изменна част от менюто ми ! ..

Бързо се изписа и поредната тема ! Ще чакам новата с удоволствие   bouquet  bouquet  bouquet

# 730
  • София
hahaha123 - страхотен резултат. Такива писания много ме стимурират. И аз гоня такива килограми, но засега с малки крачки само -1.1кг. за 4 дни.
Успех.  bouquet

# 731
Аз не съм за отчитане днес, ама.......
з- 1 ябълка
0- салата от зеле с белтъчини и после сладки ooooh! ooooh! напомнете ми никога повече да не правя така, корема ме скъсва от болки. Откриха ми и някакъв си синдром на раздразнено черво та много ми дойде, организма ми вече не може да мели храната милия ooooh!
в- никаква,още ми е тежко, изпих един чай преди 20тина минути и сега горе долу съм по- добре след един спазмалгон та се чудя да ям ли и какво.
Утре ще е плодов деня 1000% , после воден хем ще го съчетая с луната, а и усещам че имам нужда #Crazy
П.с. след малко ще пусна новата тема  bouquet

# 732
  • Pleven, Bulgaria
Аз днес направих един гаф.Толкова съм натоварена последните дни,че направо изключих и днес на обяд вместо въглехидрати ядох белтъчини.Още не съм направила вечерята,защото исках да се консултирам с вас дали да си то приема като прегрешение или да го изкарам целия така.И ако и вечерята ми е пак белтъчини,утре да продължавам с плодов или с варива.

# 733
Аз днес направих един гаф.Толкова съм натоварена последните дни,че направо изключих и днес на обяд вместо въглехидрати ядох белтъчини.Още не съм направила вечерята,защото исках да се консултирам с вас дали да си то приема като прегрешение или да го изкарам целия така.И ако и вечерята ми е пак белтъчини,утре да продължавам с плодов или с варива.

Аз лично бих го приела като прегрешение, ще хапна нещо малко (въглихидратно) за вечеря и утре ще си продължа с плодов. Но не знам колко е правилно това, нека кажат и по-запознатите.

# 734
Изкарай си на въглехидрати и от утре продължавай по схема, т.е. плодов.

Заповядайте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт