90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 171
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Нуше/ Ms.Gorgeous/
Какво се се скрила с тези ягоди и бухалчета hahaha
Добро утро момичета, днес съм с един -, което е добре, но пък вчера вдигнах малко кръвно от нерви, което ме изкара извън нерви и релси Stop
За днес меню не знам но ще е белтъчно, може би ще направя една две четворки, за да не ям само белтъчини и да балансирам малко менюто. Peace
Закуската е ябълка

# 541
Добро утро и от мен!!!
Днес въглехидратен(15-ти ден):
З(8ч;10ч)-по 2 ябълки
О(12ч)-4 ф.хляб Вита с пастет от семена;салата;зеленч.бульон
В(16.30ч)-пълнозърнести макарони и мюсли с кафява захар и зехтин;натурален шоколад 1лентичка

Да споделя,че и миналия въглехидратен, вечерята беше такава и установих,че се чувствах сита и глада за сладко беше  задоволен.Когато съм приемала други по-бързи въглехидрати(щрудел,бисквити,вафла,напр.),гладът за сладко става вълчи,след консумацията им! LaughingТака че ще залагам и занапред на по-бавните въглехидрати!

Много минусчета и успешен ден на всички! Hug

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 08:11 от IVANJELINA

# 542
  bouquet
Нищо не съм свалила от луната  Sad
Явно никак не се повлиявам от природните стихии
Днес ще започна пак с четворки, ще следя вашите менюта и ще изплагиатствам нещо  Crazy
Хубав ден

# 543
  • София
Добро утро!

Инке и ти си явно като мен  Grinning

Аз още съм в неведение още за кантара. Вчера менюто беше ябълка за закуска, сирене със сурова чушка и малко наденичка за обяд и макарони със захар за вечеря.
За днес май ще съм изцяло на белтъци.

# 544
Истината е, че в тоя студ все по-рядко съм навън. Преди обикалях с часове а сега с дни не излизам защото няма на кого да оставя зверчето. Даже в момента го друсам с едната ръка с другата пиша! От друга страна в жегите ми стваше лошо, когато ограничавах количествата на храната, а когато бях на плодове направ колабирах от ниско кръвно..та сега погледнато в такъв аспект ми е по лесно
Ноо времето, луната, дъжда, снега..и нищо няма да ме възпрепятства да стигна дотам докъдето съм си решила  Stop Щот ей къде е лятото, нали ще хвърлим палтата и.......няма да се червим   Grinning

# 545
Благодаря за пожеланията за децата, момичета!
Вчерашния белтъчен мина почти без прегрешения за мен. Празниците бяха до тук и днес смятам бобовия да ми е съвсем стриктен.

З - чаша топла вода с мед и ябълков пектин / както ви писах и преди - започнах да го консумирам заради кръвното, но забелязвам много добър ефект по отношение на WC-то, с което обикновено възникват проблеми при диета/;
малко по-късно - 2 ябълки
О - крастивици, грах от консерва /гледам, че няма добавена захар и др. Пък и гликемичният индекс на граха се оказа сравнително нисък, което е много добре за диетата. Когато храните са с нисък гликемичен индекс се отделя по-малко инсулин отколкото при храни с по-висок.
В - мисля да е ориз със зеленчуци

Преди време питах нещо и не се сещам някой да отговори. Извинявам се, ако е имало отговори, може аз да не съм ги видяла. Въпросът ми беше за задължителната филийка на обяд. Ако преди да почне диетата човек не е свикнал да консумира хляб, тази филийка в диетата не идва ли в повече?

# 546
  • София
Преди време питах нещо и не се сещам някой да отговори. Извинявам се, ако е имало отговори, може аз да не съм ги видяла. Въпросът ми беше за задължителната филийка на обяд. Ако преди да почне диетата човек не е свикнал да консумира хляб, тази филийка в диетата не идва ли в повече?

Аз никога не съм яла въпросната филийка и много пъти съм писала, че за мен тя е напълно излишна, особено при жени, които имат високо наднормено тегло.
Първо се смесва и второ няма да се наядеш с една филийка, само ще смесиш.

# 547
Добро утро, момичета! Да пием по кафе?

Честит рожден ден на всички рожденици! Здраве, щастие и късмет!   bouquet

При мен всичко е наред, само дето съм свалила един единствен килограм до сега, а приключвам на 09.12. Както и да е, през пролетта пак ще съм на режим!

Днес-въглехидрати:
З - банан
О-хляб или мекици с лютеница
В-направих торта снощи, а днес ще направя и масленки

# 548
Ge4i,благодаря за кафето!!! Hug

# 549
  • Варна
добро утро и от мен!!!
вчера бях на варива
з-2 мандарини
о и в-пасирани леща,картофи,лук,морков и пипер

# 550
Добро утро и от мен момичета   bouquet Скоро не съм писала и се бях отпуснала малко... от 78кг, вчера се премерих 80 лошо ми стана  Sick Но ето че дойде и 3тия ми воден ден в точния момент вчеара  Joy и днес 88ми ден съм 78,4кг. (-1,6кг. от воден) и съм мнооого щастлива тъй като това е първия воден който го карам толкова стриктно и ето че резултата е прекрасен  Crazy Мисля днес да си отчета резултатите от 90дневната диета, тъй като след 4 дни съм пред цикъл и със сигурност ще имам задържане..  ooooh!
Започнах 85кг и след не много стриктно спазване последния месец съм 78кг (-7кг). И сегаа  мерките, които за мен са по-важни  Whistling От талията 94 в началото, сега 83см. (-11см.); ханш- от 107 на 94см.(-15см.); коремчето под пъпа, където са най-много мазнинки от 104см. на 95см.(-9см); бедро от 65 на 57(-8см.); ръка от 32 на 30(-2см.)  Heart Eyes Гърдите не съм ги мерила ноооо със сигурност са се спихнали, ама това да е проблема Mr. Green аз съм СУПЕР ДОВОЛНА КАК ИЗГЛЕЖДАМ в момента и като си гледам снимки от морето  Sick Laughing Но пък именно онова мое състояние беше мотивацията ми да изкарам диетата до край и това е най- добрата диета(РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ), която съм правила и ми се е отразила най-добре.. Да не говорим за кожата, която преди беше обсипана от пъпки(все пак все още съм в пубертета Mr. Green), а сега има една две в месеца и то покрай цикъл  Flutter
Малко дълъг ми се получи постта, но пък нека да е насърчаващ за всички момичета, които се колебаят дали да започнат или пък имат трудности в спазването й.   bouquet

# 551
Добро утро, момичета!

Честит празник на християнското семейство!,ако има вярващи и празнуващи.
Днес за мен е двоен, даже троен празник- двете ми най- добри приятелки имат рожден ден. А дори не са близначки. Много си ги обичам и едната ми липсва ужасно много, защото живее във Виена  Sad

Днес кантарът ме наказа порядъчно, даде плюс от 600гр. Но не съм и очаквала друго, ако трябва да съм честна.
Днес- бобов
- банан
- ориз с праз
- някаква салата с царевица или може би картофена салата, не съм решила още

strange love, аз никога не съм яла хляб с друго ядене, освен на сандвичи. Пробвах и ми се отрази зле на кантара.

# 552
Здравейте  Hug
Честит празник и от мен, честито на рождениците, честито и на Деспина за резултатите.
Успех на всички с режима - повечко воля и инат и ще дойдат резултатите. И не забравяйте - храната в магазина няма да свърши  Hug

# 553
Честит празник и от мен  Hug
Аз нещо зациклих, за това си изтеглих пак книжката, да я попогледна отново.
Освен това мисля сериозно да променя продуктите и начините на готвене. Май има нещо вярно в идеята, че няма как година и половина да отслабвам с еднакви продукти и манджи. Хм хм нещо ще се промени, само да видим как и какво.
След вчерашното зеле, цяла нощ ме боля стомах и станах пръв приятел с тоалетната  Mr. Green

# 554
Здравейте , момичета!
Една седмица след втори воден ден съм +2,5кг. Twisted Evil Twisted Evil
Защото..... от 5 дни отказах цигарите newsm44/засега/
Обърках си тотално дните.Психиката ми се бори с тютюневата зависимост и мисълта ми е какво да ям/без да съм гладна/ #Cussing out #2gunfire
Надявам се до седмица да си реша психо проблема и да започна да си регулирам теглото.
Вкарах допълнително и ръжените филийки, ама 400гр. хляб Вита-ръжен го ометох за 2дни. #CrazyИзвода е, че тотално изключвам хляба при създадената извънредна ситуация Joy
Има ли друг отказал цигари по време на диета.Моля споделете,че не искам да дебелея за сметка на отказване от порока.Много ми е трудно от няколко дни!

Общи условия

Активация на акаунт