90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Честит празник и от мен  Hug
Аз нещо зациклих, за това си изтеглих пак книжката, да я попогледна отново.
Освен това мисля сериозно да променя продуктите и начините на готвене. Май има нещо вярно в идеята, че няма как година и половина да отслабвам с еднакви продукти и манджи. Хм хм нещо ще се промени, само да видим как и какво.
След вчерашното зеле, цяла нощ ме боля стомах и станах пръв приятел с тоалетната  Mr. Green

И мен и мен...но от плодовия цяла нощ бях в 00 нямам идея защо Sad.
Днес белтъчен
З-2 ябълки малки
О и В- пържолки със зеленчуци на фурна и зелена салатка

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

# 556
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте!
Днес ми е  31 ден и съм си разпределила една леща
З:кафе и грозде
О:леща с картофена салата
в:пак леща,но със салата от зеле,в по-малко количество

# 557
Slavka,аз не пуша от 01.10.,а от 07.11. съм на режима.Трябва силна воля,не се предавай,със всеки изминал ден ще е по-лесно!

# 558
Така, така.
Понеже мразя да говоря без да съм изпитала нещо върху себе си, сега да си кажа. При мен прегрешението определено НЕ води до желания ефект  Mr. Green
Вчера нали нещо си говорихте - е 2-3 шепи пуканки след ВХ вечеря закова кантара с + 600 отгоре Simple Smile За 18 месеца на режим се е случвало да кача след някой ден точно 2-3 пъти Simple Smile Да задържам да, но да качвам - хипер голяма рядкост. Но това ми дойде доста отрезвяващо на психиката и честно казано не съжалявам Simple Smile Понякога, поне при мен, за да потръгнат нещата ми трябва нещо разтърсващо. Доволна съм  Mr. Green (Хаха сигурно съм единствения човек,който някога се е радвал на + по време на диета )  Mr. Green

# 559
  • София
Духче, ти си желязо, бе! Hug
При мен никога, никога прекаляване с нещо не ми е помагало. Като цяло, трябва да ям доста оскъдно, ако искам резултати Tired

# 560
Ms.Gorgeous - слабост моя Simple Smile
Аз нямам цял живот на разположение, за да направя всички възможни грешки на света, от които да се поуча  Mr. Green Но пък съм достатъчно млада, за да опитам  Laughing
Та така, наистина, пиша ги тия неща, просто за да се поуча, пък който иска и той покрай мен. Чета книгата, помня толкова написани неща - толкова информация, че свят му се завива на човек. Та за това - проба, грешка и да видим до къде и как   bouquet

А за оскъдното хранене, то май и аз така. Ма чера уж количествено не съм попрекалявала, ма виж качествено  Mr. Green

# 561
При мен никога, никога прекаляване с нещо не ми е помагало. Като цяло, трябва да ям доста оскъдно, ако искам резултати Tired

не си самичка Heart Eyes
да си отчета обяда- шопска салата и парче кашкавал

# 562
  • София

не си самичка Heart Eyes
да си отчета обяда- шопска салата и парче кашкавал
Пиленце, ми ти като врабец трябва да ядеш с твоите крехки размери Hug

# 563
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
[
Има ли друг отказал цигари по време на диета.Моля споделете,че не искам да дебелея за сметка на отказване от порока.Много ми е трудно от няколко дни!
[/quote]
Здравейте, и съм нова и не съм. След един провал сега, ще започна режима отново от 23 ноември.
Отказах цигарите от 15 - ти, но нямам никотинови проблеми, нито съм качила килограми за тия дни .

# 564
Дух, това и аз съм го изпитала! Експериментирай с храни. От белтъчини примерно аз винаги качвах, докато не започнах да ям яйца. Същото е и с пастата.

# 565
Дух, това и аз съм го изпитала! Експериментирай с храни. От белтъчини примерно аз винаги качвах, докато не започнах да ям яйца. Същото е и с пастата.

Слънце, при мен нещо не действа. Понякога след месо имам + понякога -. Но да, започвам експериментите. Ще включа и храни, които до сега не съм консумирала. Нещо трябва да раздвижа и променя Simple Smile

# 566
Госпожица Дух , застоят в свалянето е много добре обяснен в тази статия, която ни предложи за четене ДжиджиБо. Тук е обяснено и за въглехидратното натоварване.

http://lubomirivanov.com/1481/

На мен ми се стори много интересна и смислена.

За себе си съм взела решение, че спазвайки режима, ще се опитам да привикна заедно със семейството си към възможно най-здравословно хранене. В тази връзка попаднах на един много любопитен сайт. Ето ви линк, предполагам, че ще ви е интересен.

http://www.hrani.bg/articles/view/9/1001

# 567
Сигурно е казвано досега, но в кой ден могат да се ядат Оризови спагетки като тези в Китайските ресторанти? Зачудих се във 2 или 3 ден трябва да са  newsm78

# 568
Сигурно е казвано досега, но в кой ден могат да се ядат Оризови спагетки като тези в Китайските ресторанти? Зачудих се във 2 или 3 ден трябва да са  newsm78

Според мен в оризовия ден, тоест - 2-ри ден - варива.  Peace

# 569
Слънце, при мен нещо не действа. Понякога след месо имам + понякога -. Но да, започвам експериментите.

Ама ти няма да ядеш яйца Mr. Green Давам ти пример просто. Вместо картофи ще ядеш ориз, вместо филии с лютеница- баница с праз и тн  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт