90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 162
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Сигурно е казвано досега, но в кой ден могат да се ядат Оризови спагетки като тези в Китайските ресторанти? Зачудих се във 2 или 3 ден трябва да са  newsm78

3-ти ден ВХ

Слънце, при мен нещо не действа. Понякога след месо имам + понякога -. Но да, започвам експериментите.

Ама ти няма да ядеш яйца Mr. Green Давам ти пример просто. Вместо картофи ще ядеш ориз, вместо филии с лютеница- баница с праз и тн  Mr. Green

Хахах шматка, аз схванах де Simple Smile Просто понякога след един и същи продукт имам различни стойности на кантара  Heart Eyes

# 571
Здравейте фиданки-сладуранки Simple Smile Да дам отчет за двата последни дни :
Вчера успешен плодов
Днес-белтъчини (тук малко сгафих Sad )
З-банан
о-сирене с краставичка и домат(сиренето беше панирано Sad)
в-пилешки хапки със салта от краставица и домат

Съжалявам, ама неможах да издържа, това което съм яла на обяд да го ям и за вечеря , като се сетих ,че от 15 дена не съм яла никакво месо и хайдеееее гаф ....Sad

Между другото ,със сменените батерии на кантра,тази сутрин след плодов,направо -1.5 май нене много реално.Та аз за 15 дена съм свалила -2. Хахахаххаха

# 572
Да си отчета вечерята в 16:35-17ч.
зеленчукова супа, 10тина пържени картофа и домашни запечени със сол фъстъци Blush
Проблема ми е че долната ми граница на кръвното е 45 и никаква ме няма Rolling Eyes
Възможно ли е да се дължи на това че ям по малко сол и гледам да я ограничавам newsm78

# 573
tinki_15 може би Simple Smile А с водата как си ?
И аз да се отчета
На обяд и вечеря - салати от морков и цвекло.
Между тях имаше 8 форми, един банан и няколко пъти по малко сурови ядки.
Включих повече зеленчук (сложих мъничко сол) и се оправи положението.
Подчертавам, че солта НЕ е разрешена в плодов, но аз приемам определени лекарства, при които ако карам само на плод не е хубаво (ама никак дори).
Днес се чувствам сравнително по-добре от колкото в предишните плодови дни. Надявам се тая сол да не омаже много положението, но каквото е такова.

# 574
здравейте и от мен

днес варива
З круша
О зеленчукови кюфтета (картофи, грах, моркови, броколи, чушка)
В тук доооооста си хапнах- печени картофки, половината тава само за мен  Shocked ям, ям, не мога да се заситя, и реших да хапна повече, поне е режимно, вместо след час да нападна поничките за утре  Grinning и още си чувствам корема празенн

утре обяда не е ясен, но за вечеря понички или баклава

# 575
С водата съм супер, пия най- малко 2 л. Много рядко става да пия литър, литър и половина и то като съм на лекции по цял ден и после по влаковете Peace

# 576
  • София
С водата съм супер, пия най- малко 2 л. Много рядко става да пия литър, литър и половина и то като съм на лекции по цял ден и после по влаковете Peace

Ти с водата си супер, но с храната не си. Ма кат извадя голямата тояга тогаз ще видиш  bash
Започни да ядеш нормални храни? Пък за вечеря колко фъстъчета изяде - пет?
Ниско ще ти е кръвното, не, ами всичко ще ти падне. Гащите първо.  Twisted Evil
Ще намираш време да седнеш за 15 минути да ядеш пълноценно - супа, една салата хубава или нещо готвено. А не 10 резенчета репичка.

Днес много ме ядоса вече, чадо, да знаеш.  Crossing Arms

# 577
Присъединявам се към написаното от Нана. Не може да се храниш по този начин и да се чувстваш добре. Кръвни показатели изследвала ли си скоро?

# 578
Да всичко ми е наред, аз затова се учудих . много хубаво хапнах днес, чак ми стана леко тежко защото фъстъците леко ми дразнят червата , а аз с тях трябва да внимавам. Наистина не знам на какво се дълги. Преди 2 дни бях на лекар и всичко ми е ОК Rolling Eyes

# 579
  • София
Да всичко ми е наред, аз затова се учудих . много хубаво хапнах днес, чак ми стана леко тежко защото фъстъците леко ми дразнят червата , а аз с тях трябва да внимавам. Наистина не знам на какво се дълги. Преди 2 дни бях на лекар и всичко ми е ОК Rolling Eyes
Главицата видя ли, Бебе? Joy

Днес доволна на ориз и ориз Flutter

# 580
  • София
Ну, да не ти се дръпнат очичките днес  Joy За главицата - подкрепям.

Пиша менюто днес и отивам да долазя до спалнята, да продължавам да си правя задните части на баница...аман.

з - 1 банан и кафе
о- пиле с кисело зеле
в - сметана и сирене

# 581
Главата може и да не ми е много У ред Blush ама и това скоро ще го разберем.
п.с. наистина ще се старая Peace Hug Hug Hug

# 582
Здравейте момичета  да отговоря на въпросите ви
-кръвната захар ми я мериха на гладно
-не знам дали изкарвам толкова вода колкото поемам но доста често ходя до тоалетната
-всеки ден ми се пие вода не се влияе от това дали съм на плодове белтъчини и др.
Не обичам да ям солено и по принцип като готвя солта е на минимум така че не  може в това да е голямата ми нужда от вода.
При първа възможност ще отида при личния да ми пусне един кръвно захарен профил притесних се да ви кажа честно майка и татко са с диабет но той е следствие на стрес дали е възможно да съм наследила от тях и аз .
Днес
закуска 2 мандарини (ужасни бяха горчаха като грейпфрут )
10 часа 1 ябълка
обяд кафяв боб
вечеря картофки и малко салата от китайско зеле
Лека вечер

# 583
Добро утро,момичета!
Днес съм на плодове(16-ти ден,плодов):
7ч-2чаши топла вода;1чаша кафе
8ч-2 ябълки
10ч-2ябълки
12ч-50гр бадеми
14ч-8смокини
16ч-50гр бадеми
18ч-8смокини
20ч-2 ябълки
Хубав и успешен ден на всички!Много усмивки! Hug

# 584
  • София
Добро утро!

Хайде на кафенцето

Момичета, не яжте съвсем безсолно. Солта може и заслужено да е обявена за вредна, когато се прекалява с нея, но тя е необходима за правилното функциониране на организма и липсата й също е проблем.

Аз за пореден ден съм монтирана в предимно лежащо състояние. За закуска имам ябълки и банани, ще видя кое ми се яде повече след кафето. Обядът и вечерята още не са ми много ясни. Ще решавам по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт