90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес доволна- една малка франзела с шарена сол и домат, за вечеря- вафла и царска туршия Flutter
Хапнах тесто, нахраних душата Flutter

# 601
Добро утро Фиданки Simple Smile
Аз днес пътувам към родната България Simple Smile и съм ВХ.но как ще го спазя не зная....каквото има в самолета това е...мисля че има нудълс само със зеленчуци............НООООООО УТРЕ Е ПЛОДОВИЯ .......ЛЕЛЕ МАЛЕЕЕЕЕ.БАБА МИ КАТО И КАЖА ЧЕ ЩЕ ЯМ ПЛОДОВЕ Simple Smile ЩЕ ПРИПАДНЕ,тЯ ЖЕНАТА СИГУРНО СЕ Е ПОДГОТВИЛА Simple Smile

ХАЙДЕ ЛЕК И СПОКОЕН УИКЕНД   bouquet

# 602
Добро утро,момичета!
Тази сутрин кантара отчете + Cry!Отдавам го на това,че съм ПМЦ(28-ми ден ми е).Дори в лицето съм леко подпухнала.Надявам се,че след цикъла,резултатът ще е повече от добър!

Днес белтъци(17-ти ден):
2чаши топла вода;1чаша кафе
З(8ч;10ч)-по 2 ябълки
О(12ч)-омлет(2яйца),салата,1ф.хляб с пастет от семена,зеленч.бульон
В(16.30)-омлет(1яйце),салата
До 20ч много вода и 1чаша зелен чай.

Усмихнат и положителен ден!

# 603
Добро утро Фиданки Simple Smile
Аз днес пътувам към родната България Simple Smile и съм ВХ.но как ще го спазя не зная....каквото има в самолета това е...мисля че има нудълс само със зеленчуци............НООООООО УТРЕ Е ПЛОДОВИЯ .......ЛЕЛЕ МАЛЕЕЕЕЕ.БАБА МИ КАТО И КАЖА ЧЕ ЩЕ ЯМ ПЛОДОВЕ Simple Smile ЩЕ ПРИПАДНЕ,тЯ ЖЕНАТА СИГУРНО СЕ Е ПОДГОТВИЛА Simple Smile

ХАЙДЕ ЛЕК И СПОКОЕН УИКЕНД   bouquet

Лек път и безпроблемно завръщане в БГ!!! Hug

# 604
  • София
Добро утро и в последния работен ден на седмицата!

Затова едно петъчно кафе!

Аз успях да се претегля и съм изключително доволна от кантара, който се е върнал там, където трябва да е.  Mr. Green
Днес продължавам да го тормозя с белтъци  hahaha и след малко ябълка за закуска.

# 605
Здравейте.

galia69, при мен имаше подобен на твоя проблем. Аз не пиех много вода, но след всяко пиене ходих по много пъти до тоалетната (и по двете нужди  Confused Embarassed) . Започнах да пия Шуслерови соли за проблеми с усвояването на водата и нещата са много по-добре.

Днес съм с малък плюс, но снощи направих сладко-солена въглехидратна вечеря. В почивка съм. Което не беше наложително, ама на.

Хубав ден.

# 606
Добро утро на всички   bouquet
Кантарчо все така не мърда. Нито нагоре, нито надолу.
Вчера за обяд и вечеря рибни пръстчета с малко салата от прясно зеле
За киселото зеле четох че е позволено, но да попитам как ви се отразява на кантара? Едно от любимите ми неща са зелеви сърми, но докато не се закопчея в дънките си, без да лягам по гръб и да пуфтя като железница, няма да смея да си ги готвя май  Confused
Хубав ден  и много минуси по теглилките и плюсове в настроението

# 607
Здравейте, момичета!
Днес ми е 19-ти ден - плодов, че малко ги обърках покрай рожденните дни на децата. Но не се отказвам, което мисля е най-важното. До този момент съм свалила почти 3 кг. с ужасно много омешване и прегрешаване и затова го имам за добър резултат. До края на днешния плодов ден със  сигурност ще станат точно 3 кг. минус. Целта ми е да сваля 6-7 кг. за цялата диета, ако станат и повече ще бъде добре дошло.

Искам още да ви споделя, че снощи си купих от Кауфланд много хубава книга за здравословното хранене при затлъстяване, диабет, сърдечно-съдови заболявания и т.н. С много рецепти. На промоция е - 10 лева с 10 точки.

Имам въпрос - дали е добре да консумираме от онова доматено пюре в картонените опаковки? Предните дни нямах възможност за зеленчукови бульони и си взимах такова. Доста добра работа ми свърши сякаш. Не пише да съдържа друго освен домати и сол...
Все още ми е доста трудно с ходенето на работа да приготвям предварително режимни неща и да си нося.

И на мен много ми се иска някакъв спорт, но нямам време за подобно нещо. Или поне извън къщи. Мисля вкъщи да измисля някакъв начин да се раздвижвам по половин час.  newsm78

Днес З- топла вода с мед и ябълков пектин, по-късно банан
         О - ябълки  Cry ядки
         В - салата  / това е най-доброто, което мога да дам от себе си в плодов.  Embarassed

Хубав ден на всички!

# 608
strange love, ти като бульон го пиеш, така ли? newsm78 Аз съм купувала, но го ползвам за соса към спагетите.
Ну, кога ще правим една фиданска- мегданска среща, м?
merian, лек път! Това за баба ти си е истинско предизвикателство. Аз на едната баба така и не й казах, че съм на диета и то ( пази Боже) с цел отслабване  Laughing Ходех на гости при нея все във въглехидратен ден и то на кафе следобяд.

При мен килограмите са колкото бяха вчера  Tired Кога ли ще видя 57-те килограма? Чудя се дали да не пробвам този ударен режим.

Днес съм на плодове и ще карам на ябълки и моркови.

# 609
strange love, ти като бульон го пиеш, така ли? newsm78 Аз съм купувала, но го ползвам за соса към спагетите.

Ами да...  Embarassed

# 610
Добро утро и от мен. Бабе благодаря за кафенцето супер е и тъкмо си го пия Simple Smile
Днес вече не ме боли главата и съм по- добре Hug След варивата предния ден имах 1 кг +, а тази сутрин е разкарам. Днес съм на
з- 1 зелена ябълка
О- боб и варена царевица
в- шопска салата и кашкавал Hug

# 611
Извинявам се предварително, ако сметнеш коментара ми за непоискан, но за мен 4 плода на закуска са твърде много, особено ако започваш от сравнително нормално тегло. Две закуски е ОК с оглед забързване на метаболизма и дълъг промеждутък между закуска и обяд, но нека не са с по 2 плода всяка от тях  Peace
И друг въпрос имам към момичетата, които се придържат към интерпретацията на ДжиДжи - звучи логично тази филийка хляб на обяд, но какво правим, ако човек по принцип си яде без хляб - трябва ли зорлем да започне да консумира такъв и няма ли това да се отрази по-скоро в покачване на кг, отколкото в намаляване?
Днес ми е плодов - приготвила съм 2 парчета печена тиква, 1 ябълка и за вечеря - стъргани цвекло и морков с лимонов сок.

# 612
Неродена мома, бях писала по този въпрос преди време. На мен ми се отрази негативно на кантара филийката. По принцип хляб не ям, така че няма и да пробвам отново.

# 613
  • София
Неродена мома, бях писала по този въпрос преди време. На мен ми се отрази негативно на кантара филийката. По принцип хляб не ям, така че няма и да пробвам отново.

Никога не съм яла въпросната филийка, многократно съм се обосновавала защо.
Негативно ми е мнението и за двойната закуска - при две изядени ябълки изобщо не чувстваш глад до обяд. А и да чувстваш все пак се иска малко воля.

# 614
Здравейте момичета- кокичета!  Laughing
Оттдавна не се бях включвала и аз Crazy
Напълно съм съгласна с мнението на Нана 77 за филийката и двойните закуски, пък било то само и на плодове. И така Днес е ден за плодове- обичам го защото ми дава възможност да освободя тялото си от всичко ненужно. Мисля да го карам на грейпфурти и портокали. Засега това е бъдете здрави и щастливи, другото само ще си дойде на мястото. Hug

Общи условия

Активация на акаунт