90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.

Синът ми беше доста зле тези дни, висяхме по кабинети, после вкъщи беше много трудно и напрегнато. С две думи - не бях режимна тези дни и съм с кг нагоре. Днес вече е добре  Praynig, и аз ще се пробвам да направя плодов ден.

Никита, аз много ги обичам тези спагети  Embarassed, което е ужасно за мен, защото зная, че са много вредни. Имат натриев глутамат и други химии. Аз ги ям във въглехидратен ден наобяд. Обаче на някои опаковки пише, че съдържат соево брашно  newsm78, не знам дали е режимно. И още - аз си правя зеленчукова или гъбени, останалите дето са с месо може би не са режимни.

Хубав ден.

# 661
  • СОФИЯ
Здравейте.

Синът ми беше доста зле тези дни, висяхме по кабинети, после вкъщи беше много трудно и напрегнато. С две думи - не бях режимна тези дни и съм с кг нагоре. Днес вече е добре  Praynig, и аз ще се пробвам да направя плодов ден.

Никита, аз много ги обичам тези спагети  Embarassed, което е ужасно за мен, защото зная, че са много вредни. Имат натриев глутамат и други химии. Аз ги ям във въглехидратен ден наобяд. Обаче на някои опаковки пише, че съдържат соево брашно  newsm78, не знам дали е режимно. И още - аз си правя зеленчукова или гъбени, останалите дето са с месо може би не са режимни.

Хубав ден.

Облачето хей , благодаря ти за бързият отговор  Peace

# 662
  • Бургас
Добър ви ден!
Нана, към мен кифлички пътуват ли Mr. Green, изглеждат разкошно Peace
Днес очаквано съм 60,0 кг. за радост на мъжа ми Joy
Облаче, дано детето се оправя бързо, отврат са тия вируси Tired
Днес обядът ми беше въглехидратен, но сладък Embarassed Опитах си постната бисквитена торта и правих едни постни овесени бисквитки. За вечеря ще си дояждам вчерашната супа. В почивка съм, да не объркам някого с царевичната супа Crazy
Пожелавам ви хубава неделя и подкокоросана от Нана отивам да меся козуначени кифлички, ама ще се мъча постни да ги направя Mr. Green

# 663
  • София
Добър ви ден!
Нана, към мен кифлички пътуват ли Mr. Green, изглеждат разкошно Peace

Пътуват, пътуват, ма как ще ги вземеш от Митко, не знам  Joy
Иначе сега ми втасва тестото за кренвиршки  Mr. Green

Яденето дотук
з - ябълка и кафе
о - спанак с ориз
вечерята ще са кифлички със сладко и кекс  hahaha

# 664
привет Simple Smile
днес ми е първи ден,от диетката Simple Smile
бихте ли ми казали дали мога да ям трици с кисело мляко сутрин вместо плод newsm78

# 665
  • София
привет Simple Smile
бихте ли ми казали дали мога да ям трици с кисело мляко сутрин вместо плод newsm78

Не, нашият режим не е Дюкан. Тук се ядат само плодове за закуска и то от един вид.

# 666
привет Simple Smile

Не, нашият режим не е Дюкан. Тук се ядат само плодове за закуска и то от един вид.
ахаааа без трици тогава Simple Smile
започвам 90дневна диета,не съм на Дюкан,тъй като имам малко килограми да сваля Embarassed
ще опитам с таз диета,чета добри отзиви Simple Smile

# 667
хей хей хей и аз да кажа здравей от Българска земя..
Аз както очаквах плодовия го провалих .........бяхме на една вила в едно прекрасно селце  в Балкана и стопанина ловец....еее познайте...но гледах поне да е месо и салата...продължавам напред
Днес варива(пропуснах плодовия и директно на белтъчини)

Лека и спокойна вечер  bouquet

# 668
  • Варна
Момичета, вече почти 2 месеца карам диетката. Но от втория месец имам проблем с WC-то. Преди диетата не съм имала проблеми. Чудя се за нещо подходящо, съобразено с диетата, разтоварващо  Embarassed Embarassed Blush Blush Blush Blush

# 669
Пробва ли сутрин на гладно лъжичка мед, разтворена в топла вода? При мен действаше в началото. После го замених с топло кафе с лъжичка мед и студена вода. Ако не помогне и това- ябълка с вода. Или круша с вода.

# 670
  • Pleven, Bulgaria
Привет,фиданки
И този уикенд ви по изпуснах малко,но добре че от режима не кръшнах многоооо.Няма да се отчитам,че не си и спомням какво точно хапвах,но от утре отново стриктна
vanyaes ,можеш да използваш ленено семе или вечер да пиеш зелен чай

# 671
  • Варна
Не съм пробвала с мед, не е ли подходящ само за въглехидратен? А лененото семе как точно се приема и става ли за всеки ден? Не че съм супер стриктна, но все пак..  Simple Smile

# 672
Можеш по лъжичка мед сутрин всеки ден. А ленено семе може да слагаш в салати или където ти е вкусно, стига да не прекаляваш, защото си е мазничко все пак.

# 673
  • Варна
Можеш по лъжичка мед сутрин всеки ден. А ленено семе може да слагаш в салати или където ти е вкусно, стига да не прекаляваш, защото си е мазничко все пак.

Благодаря!   bouquet

# 674
Привет и от мен!
Днес съм на варива
З пъпеш
О печен картоф с печен боб
В леща
А след вечерята прегреших с 2-3 шепи пуканки и си опитах шоколадовата торта, която ми е за утре  ooooh!
Сигурно се дължи на това, че сутринта кантара мръдна малко надолу и се поотпуснах, но от утре пак стриктна  Naughty

мекото, успех!

Общи условия

Активация на акаунт