American Horror Story Asylum - тема 6

• 15 155
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
И друго се сетих , тоя сезон нали обявиха , че Евън-Кит ще е герой , таа.....как така доктора бидейки хладнокръвен и пресметлив убиец е дал истинския си тел. номер на Кит? От лудницата нямаше шанс да му се обади , но ето , че от затвора го потърси. Грешка , водеща до разобличаването на Блъди или? А и не разбрах Вежди психиатър ли е или само се представи за такъв?

# 556
  • МАРС
Психиатър е, нали каза, че отишъл да учи за такъв, за да разбере какъв му е проблема.

# 557
Ах , пропуснала съм го тоз момент , сега си го пуснах - да , ясно Wink

# 558
  • КиТ
Гледах! Баахти веждите!

hahaha hahaha hahaha

# 559
Статиетка с цитати:

Гордж, факт, ама клишетата нали знаеш що са клишета - щото са верни.  Mr. Green Но май точно затова ме издразни кърмаческата сценка. Разбрахме от първи път, егати, нямаше нужда. нямам проблем скърменето, нали, да поясня.  hahaha

Лате, може да не му е дал номера си, а Кит да го е намерил чрез справки. Нали всеки има право на едно обаждане.  Rolling Eyes

# 560
YES BE! Най-накрая пак качиха епизод с HD качество.

# 561
Да ти имам проблемите, Фенче!  hahaha

# 562
Може , Пуц . Сега се чудя , кой ще му е адвокат и дали ще повярва на думите му.

# 563
 Cry Не знам, топли ме казаното от Мърфинатора, че Евън присъства във всички 13 епизода, та може да не го претоплят скоро.

# 564
Да ти имам проблемите, Фенче!  hahaha

Нали?  Mr. Green Завиждам си.  Grinning

# 565
Добре, няма ли някакъв шанс Кит да оцелее накрая? Sad

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Cry Не знам, топли ме казаното от Мърфинатора, че Евън присъства във всички 13 епизода, та може да не го претоплят скоро.

Бе как ше го бастисат толко рано? Псурт!

# 567
Ма да де, това ме топли.

Добре, няма ли някакъв шанс Кит да оцелее накрая? Sad

Не мисля, че има шанс изобщо някой да оцелее. Освен Блъди Ледър Хеъри Фейс.  Mr. Green

# 568
Аз продължавам да си мисля , че Блъди ще го хванат......и ако предположенията за помощник са верни , то той може да се вихри в наши дни.

# 569
Гласът, който се обади на днешните полицаи звучеше поразително същия. Почудих се как е възможно и реших, че като нищо Фейса се е превърнал в най-успешният експеримент на Гнус.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт