Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 233 - След финала

• 70 195
  • 731
  •   1
Отговори
# 15

На тази снимка нартньора на Йози е зашеметяващ:crazyeyes: #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 16

На тази снимка партньора на Йози е зашеметяващ:crazyeyes: #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох....допуснала съм лека правописна грешчица, за което се извинявам. Цитирам поста на Ивето , за да я коригирам ! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 17
  • Варна
Здравейте, момичета и момче в прекрасната ни нова тема! Hug
Събираме се компанията в темата ни от време на време, обменяме мнения, споделяме вълнения около филма на  Йозлем  yes и кахъри около твърде дълго продължилото отсъствие на Серхан Crossing Arms, наслаждаваме се на нови стари снимки и клипчета, на нови произведения от знайни и незнайни автори и чакаме ли, чакаме нещо... dontknow
"Незабравима" ни беляза дълбоко и завинаги, и въпреки многото друга качествена продукция- стара или нова, май всички, дето сме в темата, продължаваме да делим гледаното на "Незабравима" и всички останали сериали. И то не заради достойнствата на самия сериал ( не че нямаше такива, но всички сме достатъчно интелигентни да си дадем сметка, че имаше достатъчно недомислици, дори абсурди, почнати и недовършени истории, съшити с бели конци интриги, недоразвити образи, изсмукани от пръсти или тип "филм да става"- истории...Сега се сещам за оная поредица от инциденти с Харун- палиха го, оцеля като по чудо, изгуби се сред нищото, блъсна го камион... ooooh! валяк остана да го сгази! Ей, богу, това беше доста абсурдно сценаристко решение, "филм да става" и филма стана- какво ли не се случи после! Rolling Eyes)
Но, има едно голямо, гигантско "но", всички тези недостатъци бледнеят и дори не се забелязват, пред магическото екранно присъствие на най- харизматичната двойка Серхан - Йозлем- нашите Незабравими! Heart Eyes Heart Eyes

Пък тоя Волкан Кескин наистина е голям сладур- страхотно излъчване има! Heart Eyes
Обаче това тука е друго нещо! newsm03 Просто... smile3505 newsm09

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 00:01 от danidorina

# 18
Добро утро, компания!
Желая Ви един прекрасен ден и много усмивки...

# 19
  • София
Здравейте мили съфорумки.
Влизам за да ви поздравя и да вида дали име нещо ново около нашите любимци.
за мое голямо съжаление Rolling Eyesняма нищо ново..
Продължавам да се боря със свалянето на сериите. Останаха за сваляне 3 епизода-60, 61 и 62
от втори български сезон и немога да ги сваля защото няма сийд за тях. Ако някоя от вас ми помогне много ще съм благодарна защото искам да имам всички серии.
Предварително благодаря   bouquet

# 20
Добро утро! Hug Hug Hug
Благодаря за кафето,Мокси  bouquet!
Нови снимки на Ирмак е открила Ивва  bouquet,голяма сладурана е . Peace
Хубав ден,наситен само с положителни емоции ви желая! Heart Eyes Grinning

# 21
Привет, Незабравими! Един поздрав в рими от мен и пожелание за хубав ден.

Любови

Толкова много любови
дебнат от всеки екран
Измислят все нови и нови,
но не за Йозлем и Серхан

Толкова много любови,
Толкова много бози
Не искаме нови и нови
За Еда и Харун ни боли

Да, Дани е много права - тандемът Йозлем-Серхан дава живот и смисъл на целия филм, вкл. на недомислиците и откровените глупости на моменти.  И друг път сам го казвал - вземете само думите, които си казват двамата. Те винаги имат някакъв особен смисъл, заряд, емоция, каквито други подобни диалози между влюбени нямат. Затова сега ми е досадно да слушам лигавщини между "влюбени" на екран и клетви колко се обичат. То не е въпроса да го кажеш и даже да го изиграеш, а да го покажеш, отвътре да ти дойде....

# 22
Дааааа,прав си Бганьо и Дани е напълно права,затова и се връщаме тук и пак,и пак,защото те успяха да ни накарат да повярваме в любовта им.

# 23
Мокси, благодарност за новата тема   bouquet!  И днешното есенно кафе е супер!

Бай Ганьо,  smile3501    Много точно казано  - чувствата отвътре огряват  истински навън.

# 24
много се зарадвах като видях, че има преведени сериите на "Незабравима", но от 85 до 90 серия става някакво объркване. Така ли си е или аз нещо не се оправям??

# 25
много се зарадвах като видях, че има преведени сериите на "Незабравима", но от 85 до 90 серия става някакво объркване. Така ли си е или аз нещо не се оправям??

Още не са изцяло преведени точно тези последни серии.

# 26

Още не са изцяло преведени точно тези последни серии.

Така е.   Peace Точно тези 6 епизода до финала не са преведени все още, но да знаете, че не сме се отказали Naughty Naughty Naughty , просто и Миленка  Heart Eyes, и Леман  Heart Eyes бяха много натоварени и заети през изминалия месец. Знаем, че сега се забавихме повече от всякога, но ще ви помолим за още малко търпение.  Praynig Надявам се скоро да ви зарадваме с преведен епизод.  Hug Hug Hug

# 27
  • Русе

Привет, момичета и момче! Hug
Нека е студено вън! Я, вижте едно кратко и горещо клипче?! smile3508
Бганьо, страхоооооооотен "любовен" поздрав! newsm10 newsm10 newsm10
И Дани е права - що глупости сътвориха сценаристите?! Добре, че тандема ни беше железен, справи се с всичко! smile3521

# 28
# 29
Мерси за отговорите. Ще чакам с нетърпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт