Домакини

• 38 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Талант на 2012,2013 г.
Нашата тема ще се окаже безценна...

Благодаря ти, Марче...Даваш ми спокойствие, даваш ми го. А то ми е нужно точно сега.

Ангелче ти иди да пробваш да си вземеш паричките да имаш за бебчето...За нас и да няма не се притеснявай...

# 646
  • На село
Здравейте отново,
Разписах се в темата и изчезнах, та сега трябва пак да се представям  Joy.
Много извънредни задачки имах през седмицата, не само текущите, направо луднах. Добре, че най-малкото ми е добричко - спи в колата, храня го в колата, има си една торба с играчки и интересни предмети от къщи за игра... в колата.
Вчера сутринта ни спряха водата. До обяд, когато излизам да прибирам децата от училище, все още нямаше. Но нали беше петък, любимият на всички ни ден, когато няма извънкласни занимания и не бързаме към къщи за писане на домашни за другия ден, реших да отметна някоя и друга задачка от следващата седмица. Та, звъни мъжа ми към 7, че у нас има наводнение, да кажа къде съм скрила парцалите. В кухнята имало 1 см вода, която заляла и 1/4 от паркета в хола. Като се прибрахме след час и нещо, всичко беше подсушено, шкафа под мивката раздут, а паркета(естествен) с едни такива поиздути ръбчета ooooh!. Дано не се надуе, че наистина ще ми дойде нанагорно.

Мари, прочетох за загубата ви в миналото и ми стана много мъчно. Вярвам, че паричките бързо ще се съберат и всичко при съпруга ти ще мине успешно, щом има до себе си такава силна жена. Имаш моята подкрепа, другата седмица не само морална.

# 647
  • планетата Земя
Маринова,за да спасите паркета,отстрани извадете един ред паркет,за да диша и съхне.Иначе влагата остава вътре,надува се и става за боклука.Дано да го спасите

# 648
  • На село
Маринова,за да спасите паркета,отстрани извадете един ред паркет,за да диша и съхне.Иначе влагата остава вътре,надува се и става за боклука.Дано да го спасите

Лепен е за замазката, само с къртач ще мога да го извадя. Преди години пак ни се наду паркета (в друго жилище) и пак беше лепен. Отлепи замазката от плочата  Shocked

# 649
  • планетата Земя
Маринова,помислете нещо го оставите да диша паркета.Ако се остави така,става страшно наистина.В едната ни стая беше станала една малка планина.Тогава не знаехме,че трябва да се откърти малко,за да диша

# 650
  • София
Добро утро ! Hug
Къде сте....няма никой. Днес е Св. Ана. Тези които имат имен ден, и носят името Ани и производни да са живи и здрави. С най-добри пожелания.  bouquet Hug

# 651
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм. Нека да е добро утрото...И честит празник на всички празнуващи днес...   bouquet

# 652
  • планетата Земя
Добро утро,до 5.30 часа сутринта не съм мигнала.Малкият го наболяваше ухо.Явно леко,защото не е плакал,но имаше дискомфорт и не можа да заспи до 5.30 часа.Да се чудиш къде да го водиш през нощта като няма дежурни УНГ.Поспахме от 5.30 до към 9 часа.Все пак е нещо,но пак каза че го боли.Баща му се излюпи към 10 и го заведе на лекар,а аз блажено се трупясах.Леко възпалено ушето.Изписа капките,които очаквах /Гаразон и Отипакс/,но за ухо не смея да прилагам самолечение.
И днес ще я караме лека полека.Че човек като не е спал през нощта за нищо не става

# 653
  • Талант на 2012,2013 г.
Миленка, това е вирус, който"удря"в ушите... Съвсем наскоро нашият син беше с нещо подобно. Но той е мъж, голям е и се разбра сам с джипито по телефона... Естествено пи Зинат за да спаси ухото и капахме Отипакса...

Тъъъъъъъъъъъъът... и вируси гадни, изцеждат ни отвсякъде.

Ние вече си сложихме коледна украса... Е, старата, която имаме от години, но обстановката поне не е толкова нажежена... Внася някакво успокоение и уют...

Днес няма да готвя. Ще дояждаме. И така...

# 654
  • София
Милена, дано бързо ви минава, че много неприятно! Hug
Ние украсихме още миналата седмица, а днес дружно с моите момичета правихме два вида коледни сладки и една пита във формата на Дядо Коледа. Стана уникално красива и надявам се вкусна, скоро ще разберем!

# 655
  • Талант на 2012,2013 г.
Валенцето, метни една рецептичка за коледни сладки. Praynig да опитам. Пък дали ще ги докарам...Това е друг въпрос. Mr. Green

# 656
  • при късмета
Здравейте дами,
Честит имен дан на празнуващите!
Бисквитите които правихме вчера с детето вече са на привършване, даже неукрасени.
Днес за вечеря реших въпроса много бързо.Метнах тесто във хлебопекарната и сме на домашна пица.
Milena, много е гадно това с ушите особено за малко дете.Аз от малка имам този проблем и мога да кажа, че малко неща болят повече от ухо.Дано бързо да мине на малчо.
Маринова, това дето са те посъветвали за истинския паркет, да извадите едно парче е най-доброто което може да направите.Даже да се счупи парчето или да излезе със замаската, ще е само едно, иначе рискуваш да сменяш доста повече.
Марѝ Heart Eyes

# 657
  • Пловдив
Привет дами!
Днес се прибрах от партито в София с милите пИпИруди. Hug Изкарахме си много добре, хубаво е да се срещнеш със сродни душици.
Вечерта бяхме на Имен ден на лелина принцеса и сега вече съм изморена. Ще се пробвам да се върна назад да ви чета.
Лека вечер на всички.

# 658
  • планетата Земя
Добро утро

7

Момичета,сигурно е вирусче.Надявам се да се оправи само с капки и да не пие АБ през устата.От както слагаме капките,не се е оплакал,че го боли.За 2 седмици го спирам от ДГ
При нас вчера натрупа сняг и много иска да играе с него навън.Обаче пък е такъв студ.Бррррррррррррррр

# 659
  • при късмета
Добро утро,
не съм се отлепвала от малкия от неделя вечерта.
Пипна и той някакъв вирус и повръща и държи висока температура smile3511.
За два дни изчезна, горкия, нищо не е хапвал.
Това ще ми е графика за тази седмица, да се въртя покрай него.Зарязах много неща дето трабваше да свърша, ма не ми пука, само да се оправи дребното.

Общи условия

Активация на акаунт