Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, знаете ли да има такова нещо, като наемане на чаши Simple Smile Трябват ми около 35бр чаши за грог за едно събиране, а не искам да наемам кетъринг, та мога ли от някъде да взема чаши?

Всяка чаша за бира със столче с дебелина на стената повече от 2 мм. можеш да ползваш за грог. За целта трябва да сложиш вътре лъжица и горещия чай да сипваш на тънка струя, като се стича по лъжицата /така няма да се счупи чашата от горещата напитка/. За грог също могат и да с използват обикновени стъклени халби за бира. Това като идея, при положение, че не успееш да намериш  35 чаши за грог.  Иначе в много заведения сервират фрапе, горещ шоколад, мокачино, капучино в такива чаши. Peace

# 301
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?
При личния лекар.

Личната ме върна. Пуснах си само другите изследвания там. Те ми казаха, че в ХЕИ се прави, но само определени дни, а днес чух, че и в Окръжна се правели, та не знам кой да послушам.

# 302
  • Пловдив
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?

Преди две години ги правеха само в гръдоболна - съответно на мен ми го направиха там, но имаше нещо за времето, по което го правят - само в определени часове.

# 303
  • Пловдив
Момичета, знаете ли да има такова нещо, като наемане на чаши Simple Smile Трябват ми около 35бр чаши за грог за едно събиране, а не искам да наемам кетъринг, та мога ли от някъде да взема чаши?

Всяка чаша за бира със столче с дебелина на стената повече от 2 мм. можеш да ползваш за грог. За целта трябва да сложиш вътре лъжица и горещия чай да сипваш на тънка струя, като се стича по лъжицата /така няма да се счупи чашата от горещата напитка/. За грог също могат и да с използват обикновени стъклени халби за бира. Това като идея, при положение, че не успееш да намериш  35 чаши за грог.  Иначе в много заведения сервират фрапе, горещ шоколад, мокачино, капучино в такива чаши. Peace

Да, знам , но проблема е, че няма от къде да намеря толкова много еднакви или почти еднакви чаши, а не искам да купувам..  Благодаря ти все пак   bouquet

# 304
  • Пловдив

И аз искам да се включа в обща поръчка.
На мен ми дадоха кодове с които доставката е 6 Евро, за нови регистрирани(аз се регистрирах), но като не съм правил поръчка до сега и се страхувам да не объркам нещо. За това предпочитам обща, но ако никой не се включи ще се наложи да се справям сама. moonflower, ще ти пиша на лични ако се стигне да пускам аз ако искаш. 

Благодаря ти, ще очаквам.

# 305
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Разбрах, че някъде в Капана има аутлет на Чико. Знаете ли къде точно, може ли да ме ориентирате?

И още един въпрос- магазин Мания втора употреба освен в Халите къде другаде има?
Нещо ми се върти в главата, че на главната зад галерията имаше, но като ходих преди седмица само магазин за дънки открих там...

# 306
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Разбрах, че някъде в Капана има аутлет на Чико. Знаете ли къде точно, може ли да ме ориентирате?

И още един въпрос- магазин Мания втора употреба освен в Халите къде другаде има?
Нещо ми се върти в главата, че на главната зад галерията имаше, но като ходих преди седмица само магазин за дънки открих там...

Те от там го преместиха в Халите. Peace за друг не знам.

# 307
Здравейте момичета,
къде мога да намеря магазин за храни за домашни любимци, където продават замразени пилешки субпрудукти?

# 308
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Аутлета на Чико е в уличката зад Офис 1 на "Р. Даскалов" / успоредната на "Р.Даскалов" /, но дали все още е там, не знам. Скоро не съм ходила.

# 309
  • Пловдив
Къде да проверя за прибори за хранене, на г/д сносна цена, да кажем от 100-200лв. newsm78

# 310
  • Пловдив
Къде да проверя за прибори за хранене, на г/д сносна цена, да кажем от 100-200лв. newsm78
провери в
@Home http://athome.bg/products/50016373/villeroy-boch-oscar-9030 /в Техномаркет на 4-ти км./
Гама Елит http://shop.gamaelit.bg/?module=viewProduct&id=335 имат магазин в МОЛ Галерия
разгледах набързо и открих тези, но сигурно има още  Peace

# 311
Момичета,в Карфур продават ли крем Ахромин в стандартната тубичка?А ако там няма в кой друг маркет може да се намери?

# 312
  • Точно където трябва
Момичета, от къде да си намеря хубаво дамско яке. Дълго, с колан и шапка. В светъл, бежов цвят. Може и нещо цветно - жълто или оранжево. Да не е китайско. и да е на прилична цена.

# 313
E, то има ли нещо, което да не е китайско Simple Smile? В Манго, Спортина, навсякъде, където се сетя са made in Chaina, независимо от цената.
Иначе в момента якета навсякъде има и има и доста симпатични модели - пешеходния мост, Гранд, Младежка. Но предполагам, че навсякъде са или от Китай ,или от Турция Peace.

# 314
  • Точно където трябва
Имах предвид да не са откровено китайски! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт