Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,много моля някой ако знае да ми каже къде мога да намеря кецове на Everlast,зимни,от тези лачените или някоя друга подобна марка,в цвят розово/лилаво,юношеска номерация(35,5)!Обиколила съм всички магазини за спортни обувки ,които знам ,всеки ден проверявам Продавалника и все не можем да улучим цвета или номера ConfusedПомагайте,че рождения ден на госпожицата наближава ,а съм обещала Embarassed

# 496
Момичета,много моля някой ако знае да ми каже къде мога да намеря кецове на Everlast,зимни,от тези лачените или някоя друга подобна марка,в цвят розово/лилаво,юношеска номерация(35,5)!Обиколила съм всички магазини за спортни обувки ,които знам ,всеки ден проверявам Продавалника и все не можем да улучим цвета или номера ConfusedПомагайте,че рождения ден на госпожицата наближава ,а съм обещала Embarassed

Не се сещам да ти препоръчам магазин, но мога да ти предложа да провериш в един сайт : www.bigbenshop.bg

# 497

Не се сещам да ти препоръчам магазин, но мога да ти предложа да провериш в един сайт : www.bigbenshop.bg

Благодаря ти!Проверяме там редовно ,но няма желания цвят/номер ConfusedПроблема е ,че няколко момиченца от класа и имат такива,но като ги пита откъде са или казват от интернет или не знаят,затова се надявах , че някой е виждал/чувал повече.

http://aukro.bg/everlast-28-nomer-i2825748030.html-Нещо такова иска,само че номера е много малък Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 12:21 от lady_gothic

# 498
  • Пловдив
Къде около стадион Ботев да намеря магазин за козметика? Търся продукти на Икаров.

# 499
Икаров,ги има и по аптеките.

# 500
  • Пловдив
lady_gothic, тук има ли ги: http://www.sportsdirect.com/kids/kids-trainers
Ако да, мога да ти дам координати на едно момиче от Пловдив, което прави общи поръчки от тук.

# 501
lady_gothic, тук има ли ги: http://www.sportsdirect.com/kids/kids-trainers
Ако да, мога да ти дам координати на едно момиче от Пловдив, което прави общи поръчки от тук.

Много ти благодаря  bouquet!Харесахме подобни кецове ,много хубави и розови!
Моля те дай ми координатите на това момиче и малко повече инфо за поръчката,ако ти е удобно може и на лични.

# 502
  • Пловдив
Момичета,нали за район централен трябва да се отиде в общината на Хр.Г.Данов за регистрация че извършваме търговска дейност  Rolling Eyes

# 503
Моля, ако някой знае  друг тел. от  032 608349 на болница „Д.П.КУДОГЛУ” ЕООД ГР.ПЛОВДИВ да сподели.Този  намирам в нета, а връзката е невъзможна.Благодаря предварително.

# 504
Моля, ако някой знае  друг тел. от  032 608349 на болница „Д.П.КУДОГЛУ” ЕООД ГР.ПЛОВДИВ да сподели.Този  намирам в нета, а връзката е невъзможна.Благодаря предварително.
бул. Цариградско шосе, № 108 Teлефони:
тел. 032 608344
управител 032 633220
регистратура 032 608349

# 505
  • Пловдив

Коя е тази болница?

# 506
Момичета , знаете ли къде мога да намеря Гранофурин.Препоръча ми го лекар от София, но не ми каза къде да го търся.Благодаря предварително!

# 507
  • Пловдив
Момичета , знаете ли къде мога да намеря Гранофурин.Препоръча ми го лекар от София, но не ми каза къде да го търся.Благодаря предварително!

Могат да ти го приготвят по поръчка аптеките,които приготвят лекарства.Мисля,че тази на тунела прави лекарства

# 508

Коя е тази болница?

по белодробни болести

# 509
  • Пловдив
Здравейте, мами
Търся камиона на Маккуин, казва се Мак, към който да има коли и да могат да се пъхат в него. Нещо такова ми обяснява детето, че иска. Някой знае ли къде да търся? Имам много ограничено време за обикаляне по магазини и ще съм благодарна на всяка помощ и насока.  Hug
А също и на препоръка какви точно разновидности има на пазара, защото искам по възможност да е оригинален на Дисни. Надявам се някоя мама, "фен" на филмчето, да се включи със съвет  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт