Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 48

• 49 174
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Може ли някой да качи серията в докса за да си я дръпна не мога от този сайт а и онлайн не мога .Моля вииииии Линка на докса на лични ми го пратете за да няма проблем  благодаря !!!

# 421
  • Мюнхен
преди предложих да обсъдим образа на Гюлфем

На нея й се дължи също уважение - тя е Султан.

Сред всичките спорове не бях се замисляла над това. Тоест тя е раждала син, но детето не е вече живо. В такъв случай тя султан ли е?? Аз не разбирам много и си признавам, че не съм сигурна, но не мисля, че е такава! Или бъркам??  Thinking Thinking Thinking Възможно ли е сценаристите да подминат или да пренебрегнат този факт?

Към тези които са изгледали вече последната преведена серия. Не мислите ли, че и Хатидже е замесена в плана за отстраняване на Фирузе?
Интересно ми е дали сценаристите ще оставят красивата Елена така чиста и невинна каквато е сега или и нея ще оцапат?
А момиченцето на Нигяр е невероятно сладко. Жалко че ще живее далеч от нея, защото се съмнявам, че ще я дадат на майка и!

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 12:03 от bggirl22

# 422
Добър деееен! Hug
Благодаря за превода и линка kiss  bouquet
Сядам да зяпам smile3508 , но видях и 1-вия трейлър на 74 еп. и не ми хареса Thinking (за Мехмет) какво се случва.
А относно отровата и Фирузе, си мисла, че някой си го представя и СС ще си разчисти сметките с нея, а не тя да се отрови.

# 423
Здравейте ,благодаря за превода на трейлъра и серията.
Изгледах я на един дъх.
Обеденасъм ,че с Фирузе не е приключено,а по лошото е ,че едвали ще видим повече Хюрем и СС
да изживяват любовтаси!Започвам да се разочаровам от сценария на филма!

# 424
преди предложих да обсъдим образа на Гюлфем

На нея й се дължи също уважение - тя е Султан.

Сред всичките спорове не бях се замисляла над това. Тоест тя е раждала син, но детето не е вече живо. В такъв случай тя султан ли е?? Аз не разбирам много и си признавам, че не съм сигурна, но не мисля, че е такава! Или бъркам??  Thinking Thinking Thinking Възможно ли е сценаристите да подминат или да пренебрегнат този факт?

Ами честно казано не съм сигурна и аз. Но поне си мисля, че веднъж като си султан си е до живот ... знам ли. Ще попитам... Но що се отнася до сценаристите - мисля че не е проблем да го подминат ... как са подминали изобщо първата му жена. Преди Гюлфем има друга, която също го е дарила със син -- ако говорим за история.

# 425
Моля ви дайте магнитен линк за 73 еп.
Предварително благодаря !!!
  bouquet

# 426
Oн лайн има ли го качен 73 еп. или все още не?
Благодаря предварително за отговора   bouquet

# 427
. Махидевран , след като , пребива Хюрем веднага е заточена в провинцията , така че нищо от това което гледаме всъщност не се е случило.

[/quote]

Ей така си разсъждавам: Ако е изпратена веднага в провинцията, дали и синът и е изпратен с нея? Вероятно, както е бил и СС . И ако е, как един баща да е привързан към това си дете, като други 5 растат и се развиват пред очите му. Нима, макар и първороден, този син, имайки претенции да е наследника на империята не би се обърнал с/у баща си, като от малък е отделен от двореца.
Така, всички тези дворцови интриги стават измислици-премислици на сценаристите, та да го докарат до 150 серии. Може ли за намален грамаж на хляба, който продаваш, да те заковат за ушите на вратата на дюкяна , а за отрова стигнала до софрата на султана /даже 2 пъти/ да няма хвръкнали глави?
Абе обичал си я човека цял живот, че и след това, та и до наши дни... пък ние нека се дърлим тука!
Благодаря за новата преведена серия.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 13:16 от Елпида

# 428

Цитат
И аз искам да помоля за магнитен линк, защото никъде в темата не го вождам   Praynig
Ей,девойки! НЕ ЧЕТЕТЕ! Лошо,много лошо! Ще се наказваме!
 Joy Joy Joy Joy

# 429
И каква е тази справедливост, за която султана все претендира. Като наказва неуспешният опит за убийство с 25 години, а успешният с потупване по рамото?! 

Човек да помисли, че се е учил на правосъдие от БГ магистратите.

# 430

. Махидевран , след като , пребива Хюрем веднага е заточена в провинцията , така че нищо от това което гледаме всъщност не се е случило.

Ей така си разсъждавам: Ако е изпратена веднага в провинцията, дали и синът и е изпратен с нея? Вероятно, както е бил и СС . И ако е, как един баща да е привързан към това си дете, като други 5 растат и се развиват пред очите му. Нима, макар и първороден този син, имайки претенции да е наследника на империята не би се обърнал с/у баща си, като от малък е отделен от двореца.
[/quote]

Оправям се - Махидевран е заточена в стария дворец , не в Маниса. За Маниса заминава с Мустафа .
Колкото до Гюлфем СУЛТАН , няма нито едно доказателство ,че е родила син на Сюлейман ,както и ,че е била някога Султан. Вероятно е била служител в харема , но в никакъв случай Султанка.
Дори да е родила , детето не е живо ,така че не е султан.
Валиде също не остава Валиде след смърта на сина си , който е Султан . Майката на новия султан става Валиде.

Сценаристите просто са направили 3 в 1 . Имало е Гюлфем която е родила син на СС и още деца е имал Султана преди Мустафа , но данни има само за 2 султанки - Махидевран Султан и Хасеки Султан Хюрем . Това ,че сценаристите ползват титлата Хасеки за Махидевран е малко простотия , защото такава титла не е имало , Сюлейман с нея титулова Хюрем и то след като официално се жени за нея.

# 431

Цитат
И аз искам да помоля за магнитен линк, защото никъде в темата не го вождам   Praynig
Ей,девойки! НЕ ЧЕТЕТЕ! Лошо,много лошо! Ще се наказваме!
 Joy Joy Joy Joy
Мислех изобщо да не пиша повече в тази тема, но девойки, четете и мислете...!!! Пък можете и да откриете нещо за, което "цвъркате". Ами малко повече уважение към поста на vvi. Изисква се минимална съобразителност. Дано я притежавате?! Wink

# 432
# 433
Здравейте и от мен да се запиша открих този форум и много ми хареса . Аз съм една от големите почитателки да Хюррем ...   txtloves newsm76 newsm03

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 17:39 от Silvia Hristova

# 434
Такааааа. От цялата работа мисля, че Хатидже е в комбина с Ибрахим този път и Фирузе беше подлъгана да ходи в техния дворец, а всъщност веднага показаха, че на детето му няма нищо. Хатидже е в играта, сигурна съм.
Но позицията на Сюмбюл ми е интересна сега. В другия лагер ли мина Thinking

Общи условия

Активация на акаунт