Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 48

• 49 059
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Искам да благодаря за поредната преведена серия и да споделя с тези, които питаха линк за транзита   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 18:20 от Afife

# 451
  • Русе, у дома
Как ли ще решат проблема с Мустафа и Ленчето.  newsm78
В крайна сметка тя не е робиня- мюсюлманка е нали?
Значи с право родители претендират за никях.  Mr. Green
Аз пък мисля, че не е мусюлманка, нали семейството и са гърци - ЯнИс ЕленИ... Като дойде тя при тях, баща и и каза - Елена мУ (като песен ми прозвуча). Корделиа, а какво е "никях"?

# 452

един поздрав за всички във форума  smile3525 newsm51 newsm44 txtloves

# 453
  • Атлантис, Галактика Пегас
Как ли ще решат проблема с Мустафа и Ленчето.  newsm78
В крайна сметка тя не е робиня- мюсюлманка е нали?
Значи с право родители претендират за никях.  Mr. Green
Аз пък мисля, че не е мусюлманка, нали семейството и са гърци - ЯнИс ЕленИ... Като дойде тя при тях, баща и и каза - Елена мУ (като песен ми прозвуча). Корделиа, а какво е "никях"?
Никях- е официален брак- сключен от имам. Брак пред Аллах. Такъв какъвто е сключил само с Хюррем СС. Мюсюлманки не могат да спят с мъже без него- иначе е голям грях.
Ленчето не е робиня... никой не я е продавал в робство.  Peace

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 17:54 от Kordelia

# 454
Едно голямо благодаря за превода на поредния сериял. smile3508 smile3501 smile3508

# 455
Има затишие   в темата всички гледат  серияла

# 456
Виждам ,че вече се приемат нещата  с хумор , newsm10

Надявам се с такова чувство да приемете и това ,тъй като още от първите теми се води тази дискусия ,моите наблюдения са  Laughing

Този спор разгорещен
Права ли е, или не Хюрем
Тук се води … всеки ден  
Пак превеждат се цитати ,
 клипове и реферати
остри думи ,епитети
от антихюремките
заклети  
В дружен хор им отговарят
 От другият  лагер
 С доводи и разяснения
И лирични обяснения
С исторически препратки.
Следват пак словесни схватки .
Резултата е плачевен
Никой не е победен
Но  и победител не е
Няма как ,
за  таз история
Всеки има си теория .

Важното е да ,че тук наистина  се поднася много  интересна информация , забавляваме се и разтоварваме  Peace

newsm10 smile3501 newsm51

# 457
Благодарности за преведения епизод! Момичета, наистина сте страхотни!  newsm51 txtlovesНаправихте отново съботата ми щастлива.

Терзае ме една мисъл за Сюмбюл... Не може ли да е изпратен на кораба от Хюрем за да се увери за заминаването на Фирузе? Или ... лична негова инициатива?  Не ми се иска да е преминал в другия лагер. Вие как смятате? Възможно ли е?

# 458
  • Мюнхен
Не се знае, но при всички положения има някаква врътка защото не показаха нито разговора на И и Сюмбюл, нито този на Хатидже и Ибо, нито целият на И и Хюррем. Така че не знае какво са замислили сценаристите!

# 459
| + | - |
Защо си мисля,че Сюмбюл ще предаде четата?
Ибрахим го заплаши,че ако иска главата му да остане на раменете
да  каже къде е детето  и ако не беше влязла Хюрем ми се стори,че щеше
да изплюе камъчето.Накрая на епизода, когато Ибрахим пак го извика Сюмбюл се оплака ,
че бил по средата,взе да мрънка ,,преди,, "сега"...Почти съм сигорна,че в този момент
предава Хюрем.Така,че очаквам завръщането на Фирузе.  

# 460
  • somewhere near the sea
Аз пък не мога да го дръпна отникъде. Защо не ми се получава smile3514 smile3511 smile3518

yardım Praynig

# 461
Все си мисля,че Хатидже е замесена в историята с Ферузе..Нали Ибрахим и сподели,че Хюрем му е казала,че ще му даде детето срещу заминаването на Ферузе..Но Сюмбюл и Афифе не се знае кои заповеди изпълняват.С една всички могат да загубят,но важното е,че са в играта..до един са там,сал един Сюлейман чета ли,чете..

# 462
Замесена е, разбира се, каза на Афифа, че дъщеря и е болна и бърза да се прибере. Веднага след това децата, здрави и весели я посрещнаха. Тя имаше задължение да бъде в къщи, като доведат малката. Пък Сюмбюл ще се хлъзне, като рибок измежду ръцете на Ибрхим, защото е "със таз, която е на власт"- хитряга си е той.

# 463
# 464
Дано се хлъзне!Дано!

Общи условия

Активация на акаунт