Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 48

• 49 044
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря на съфорумките, които ни напомниха танца на Хюрем. Голям смях е тоя танц, как маха лапи и лази по пода  Laughing

Истинският ориенталски танц със съответен чар го изпълни Фирузе. Съпоставени двете - Хюрем е пълен смях. Тя просто няма визията и темперамента за такива танци. На нея би й отивала една баварска носия и да сервира бира на Октоберфест. Simple Smile

# 466
Момичета, току що се регистрирах, много Ви моля, дайте ми линк за онлайн гледане в чужбина!  Praynig Praynig Praynig Благодаря Ви предварително!

Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 21:58 от demira2

# 467
Благодаря на съфорумките, които ни напомниха танца на Хюрем. Голям смях е тоя танц, как маха лапи и лази по пода  Laughing

Истинският ориенталски танц със съответен чар го изпълни Фирузе. Съпоставени двете - Хюрем е пълен смях. Тя просто няма визията и темперамента за такива танци. На нея би й отивала една баварска носия и да сервира бира на Октоберфест. Simple Smile

За мен Фирузе е нежна и хубава.. Обаче, по време на танца си силно ми напомняше на разхлопана дъска, увита в дантелки. По едно време сериозно се притесних да не излупа Сюлеймански по главата.  hahaha

В крайна сметка, с бира или без, важно е кой финишира на дансинга, нали? И т'ва няма да е Фируузе.   Wink

# 468
  Two Hearts  Здравейте, записвам се в новата тема , за да ви следя и естествено да кажа едно огромно благодаря за поредната преведена серия.
 newsm51 Спокойна, красива и топла вечер на всички!
Много искам да отговоря на DEMIRA2 за гледане на филма от чужбина, защото знам какво е да изпитваш неистово желание да гледаш сериала, но аз не съм веща в тези неща.
Сигурна съм, че някои ще отговори, тук всички са прекрасни и много отзивчиви. txtloves

# 469
  • Burgas

...Обаче, по време на танца си силно ми напомняше на разхлопана дъска, увита в дантелки. По едно време сериозно се притесних да не излупа Сюлеймански по главата.  hahaha

Joy Joy Joy
и аз имах такива притеснения  Joy

В крайна сметка, с бира или без, важно е кой финишира на дансинга, нали? И т'ва няма да е Фируузе.   Wink

Фирузето е бита карта , вижда и се края ...

# 470
  • София
Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 23:05 от krasminikif

# 471
хахах, уникална снимка на Фирузка  Joy

# 472
  • Варна
И аз да благодаря за преведената серийка!    bouquet

krasminikif    Hug
Скрит текст:

# 473
# 474
Момичета, супер снимки!
 Joy
 Всеки Октоберфест ще си пресуши бирата със сервитьорка като Мерием!

# 475
  • София
И аз да благодаря за преведената серийка!    bouquet

krasminikif    Hug
Скрит текст:

Ето това е истинската снимка.... smile3501 smile3501 newsm03 newsm03

# 476
Развеселихте ме с коментарите си и снимките  Grinning Благодаря ви  bouquet Виждам, че вместо Хюрем, сте пратили Фирузе на Октоберфест.  Joy

Иначе новата серия хич не беше весела като цяло. Елена видя къде зимуват раците, а горките й родители се надяват на годеж и брак.
Хюрем с нищо не ме изненада.
Трогателна беше срещата на Нигяр с дъщеричката й, дали нещо в нея не трепна?
Все се надявам Съдията и Полицайката да се срещнат, ама не би...

# 477
  • София
Момичета, благодаря за огромния труд и че отново ни доставихте удоволствието да имаме превод на серията.  smile3525 newsm74 newsm44

# 478
Тема за размисъл: Как мислите....това ли е края на Фирузе или ще има още серии с нея? Тази татуировка не непразно ни я показват толкова пъти. Някъде прочетох, че Хюрем разбира за тази татуировка/а тя била определено против мюсюлманите/ и по този начин ще притисне Фирузе до край.Ако е така, Фирузе ще има ли смелостта да продължава да се бори за любовта на Сюлейман?

# 479
 newsm03Здравейте!
Хайде малко да се отклоним от Фирузето...Иска ми се да ви напиша една история,свързана с...хамама..
Гледаме как винаги преди да ги подуши султана,всички кандидатки за постелята му старателно се къпят и се обливат с розова вода.Точно така си е било.Аз съм от край,където минералната вода блика в изобилие и където,ако не са били турците,нямало да има бани..
От баба ми помня,че ходеше преди сватба/това е спомен от детството ми/ "на гилин баня".
Това е,обикновено в петък,преди да направят булката за сватбата.Отиват по-възрастни жени,
които мият булката като бебе,досущ като наложниците в нашия сериал...Това е съпроводено с майтапи и хорца около басейна. Simple Smile
Сега и още малко за хамама-квартала,в който израстнах е току до банята-имаме 2 турски бани,
едната е достроена върху римски основи от бея на селото тогава.За своята ханъма той наредил калдаръм до банята от турската махала...,за да не си  цапа белите чорапки.Все още личи по алеята към банята.
Хубаво,но малкото бейче,наследникът на бея,се удавило в авлето/това е малко басейнче/
От мъка беят изоставил тази баня на българското население и в съседство построил друга нова и по-голяма баня.
В наши дни тя се ползва все още,след освобождението е достроено още едно крило.
А това се е случило в Долна баня,моя роден град.Ето ви и снимчици,в коити ще видите стария хамам отвътре и отвън:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.125944284144477.23830. … 172560&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=125946040810968&set= … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт