Жената Рак 7

• 22 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
За 14ти април  Sunglasses

# 646
  • Варна
Аз бях определена за 8 април, а родих на 24ти. Grinning

# 647
 Еее, браво, че са го изчакали толкова Simple Smile) Тука в София максимум 10 дни съм чувала да ги чакат бебоците.

# 648
Леко и безпроблемно раждане и живо и здраво бебенце! Обади се когато можеш, да кажеш как сте.

# 649
  • Варна
Хех, Мер, още не е късно Grinning

Радвам се да ви "видя" всичките на линия! Пекна слънцето, разпролети се и вече съм си аз! Ей много съм зависима от времето: като е мрачно и аз едва се търпя; като е слънчево: по-усмихната от мен няма!

# 650
Ради (може ли?), И аз съм така с времето! Когато бях дете, като се събуждах през уикенда, първо поглеждах да видя има ли слънце и, ако да, казвах "Здравей Слънце" Grinning

Ео, овне или теленце- да е живо и здраво Simple Smile Стискаме палци да мине леко и чакаме приятните новини Simple Smile)

# 651
  • София
И за мен слънцето е жизнено важно,но лошото е,че това време не иска да се оправи и това.Даже и по-хладно да е, искам си слънчицето! Simple Smile

# 652
  • София

Еовин, аз ти казах преди няколко месеца, че ще е риби или телец, но не и овен. Т. че готви се за след 20 април.

# 653

Еовин, аз ти казах преди няколко месеца, че ще е риби или телец, но не и овен. Т. че готви се за след 20 април.
Като гледам не отговаря ... Дали пък си нямаме бебоче  Joy Joy Joy Joy

# 654
Нямаме  Mr. Green, инати се  Mr. Green

# 655
Милата! Hug
Още отсега ви калява нервите, а.. Crazy

# 656
Aз като се похвалих на една приятелка как хубаво съм си хапнала пържени филийки вчера и тя ми вика: "Е, как искаш да излезе, да не е лудо, сега яде пържени филийки, после по цял ден мляко, никой нормален човек не би излязъл" Joy

# 657
Права е.  hahaha

# 658
Ео, леко раждане и от мен  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  И аз все си викам да не ставам като ония досадните и вманиачени майки, но по едно време стената ми във ФБ крещеше: "Вижте ми гарджето, от моето по-хубаво няма". Сега съм се самоозаптила малко  Grinning

Аз мисля, че повече от 4-5 дни няма да ти позволят да преносиш, така че ще е скоро като ти гледам лентичката  Grinning

# 659
  • София
Леко раждане и от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт