Жената Рак 7

• 22 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Пънки, девятката какво означава? Любопитна съм. Grinning
А инак, по последната повдигната тема, всеки ден е добър за рождение. Всеки си идва със способностите, с възможностите и с късмет, с различен житейски път, но по него, на всеки кръстопът винаги има поне две разклонения. Няма неудачи, има опит, за да се върнеш към радостта.

# 691
Числото на възвишените духове, символ ма Светлината, Мира и  Духа. Simple Smile

# 692
  • София
  Simple Smile Защото в нумерологията 3 е по щастливо число от 4. Символизира плодородие, творчество, равновесие, докато 4 е зимата и ограниченията...

Нищо подобно. 3 е духовно, 4 материално и носи стабилност. Освен това, ти самата си 4-ка (2+2=4) Stop

# 693
4 и 8 символизират ограниченията на средата, 3 е по силно от ограниченията, 22 не значи 4., аз съм 3 като сбор...Предлагам да спрем дотук. Simple Smile Не влизай в спор!-духовно правило. С това, което казваш по горе, Луна, съм съгласна и аз, така че нема защо да спорим. Wink Grinning

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:02 от Пънки

# 694
Спорът вади наяве скритите доводи. Аз го обичам.

П.П. Редакция след редакцията на Пънки. Grinning Не че не обичам да се съгласяват с мен, но обичам да чета и други гледни точки, Пънки.  Mr. Green А инак, имах предвид спор по принцип, дори и без мое участие - всъщност тогава мога да съм най-концентрирана и да отсявам. Mr. Green

И с Ирпуц съм съгласна. От вси нумерологии, астрологии и прочие си вземам само най-приятното ми.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:09 от luna

# 695
И аз. Grinning А най-хубаво е да не се вживяваме прекомерно в астрология и нумерология.

# 696
Йес! Особено в тази слънчева, зелена събота, ден шестица, неподходящ нито за нумерология, нито за спор... ooooh! Не се сдържах, сори! Simple Smile Пожелавам на Еовин леко раждане и много късмет за нея и очаквания син! Praynig
 Поправих се, Нинотино чака момиченце май. newsm78

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:28 от Пънки

# 697
  • София
Син чака Ео.  Laughing
Аз съм 11, отвсякъде. На 11 съм родена, лично число 11, името ми започва с 11-тата буква. Събрахме се с мъжа ми на 11 дата, омъжихме се на 11-та.

# 698
  • Варна
как се смята това число? А сега се сетих, правила съм го. Събираха се цифрите от датата на раждане. Grinning

# 699
  • София
Личното ли? Ето  пример:
Рождена дата 11.07, 1982 (моята)
1+1+7+1+9+8+2=29
2+9=11
Ако накрая се получат 11 и 22 не се събират.

# 700
  • Варна
11 е моето

# 701
  • София
Числото на Съдбата. Този, който го носи по рождение, е галеник на Съдбата. Тя ръководи всичките му постъпки, целия му живот. Издига го високо над останалите хора, предпазва го от житейски бури и проблеми, често вписва името му в голямата история и голямата политика, прави го важен фактор, глези го. Но когато реши да го накаже, Съдбата е безпощадна.
Наказанието й е толкова сурово, че изглежда невероятно. Противоречиви натури: от една страна, обичат секса, от друга - са срамежливи, предани, искрени. Затова трудно откриват адекватния партньор, доста често се сблъскват с предателство, което не понасят органично. След това в живота им настъпва неблагоприятен период. Изобщо съществуването им е постоянна борба.

http://astrosite.org/forum/index.php?topic=5355.0

http://kaballa.wordpress.com/%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B … %82%D0%B0-%D0%B2/

http://www.occultportal.com/matdet.php?id=325

http://www.umaybg.com/Numerology4.htm

# 702
И с Ирпуц съм съгласна. От вси нумерологии, астрологии и прочие си вземам само най-приятното ми.  Mr. Green

Разбира се, така е най-разумно.  Mr. Green

# 703
Благодаря, Klemy! Simple Smile
Моето също е 11 и ми беше интересно да прочета информацията от линковете.

# 704
  • Варна
Моето е 6  Grinning Какво ще рече?

Общи условия

Активация на акаунт