Дано е спокойно около вас,а децата те как ще понесат тези тревоги

Не мога да проумея такива изроди,които посягат на човешки животи,как господ е разрешил да се раждат

..

Дано нощта да е спокойна

какво става при вас ???? Слушам по новините неприятни истории . Дано да се разминат нещата и да се поуспокоите. Дечицата изплашиха ли се много от сирените ? Пиши ни по често да знаем как сте ? Прегръдки и целувки от нас !

какво стана с боба миличка ???? Изядохте ли го в крайна сметка ?
, Нели
наистина съм много доволна от фитнеса. Добре , че Вили ме помъкна. Толкова подвижна се чувствам и заредена с положителна енергия. Попаднах в една много приятна среда ,с много позитивни и весели жени. Ставите вече не ме болят. Килограми не съм смъкнала , но сантиметри- да. Всеки ден сме там по 1 час , само в неделя почивка. Тази събота няма да мога да отида , че ще идват да вземат холовата гарнитура и трябва да съм в къщи.
Влезна ми и друга муха в главата
Докато е оголено в хола да ударим един латекс ,че е необходимо...Започвам да подготвям почвата
, трябва да кажа на деди...
, много ще ми се зарадва на идеята....
Утре ще ви кажа каква е реакцията му

То моя е ежедневен с 30 хлапета и четири у дома.

.Честно казано за нас това е само история и дано никой никога не го види на живо.
Дивеят по цял ден и ни поддържат тонуса.И да сме уморени почивка няма.
Или пък изпитаното средство ампула вит С ми го нормализира докато се върна в къщи.Вече си нося С-то в чантата.