Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 164

• 36 161
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Кики,и аз смятам да дам шанс на сериала 2-3 епизода заради Туба,пък после ще си покаже.Още повече нашият човек като няма сериал,какво друго да гледаме.Ще започнем и на Берен сериала,пък който е по-добър,него ще гледам.Аз не мога да гледам по няколко сериала наведнъж.

# 676
Момичета,понеже напоследък доста се обсъжда със супурлативи външността и играта на Фърат,в тази вечершните серии нарочно се задълбочих в неговото изпълнение-честно да си призная никъде не можах да видя това блестящо изпълнение,а за външността да не говорим.Просто не ми харесва този актьор нито като мъж нито като изпълнение-да ме извинят фенките му.

Тутакси си не само извинена, ами поздравена ! 

От първият момент / още в първа-втора серия / нито му повярвах, нито ме трогна със сълзите си на наранен годеник. Въпреки, че точно тогава и той си беше "жертва" на нещастният инцидент и би трябвало да му съчувствам по някакъв начин. Той беше /тогава / другата половинка на Фатмагюл - човекът с когото тя щеше да прекара живота си. Е, не ме трогнаха  нито честните му сини очи, нито мъката му - нищо.

А, кажете ми защо ревах с Керим - дето трябваше да му "извия" врата дето се казва.

Защо той ме убеди в своята мъка и вина ?

# 677
Ами аз досега освен КВф и АБО нищо друго не съм гледала и си казвах,че ще гледам само сериал на Енгин,нооо никога не казвай никога.И най-вероятно ще се пробвам със сериала на  Берен в очакване да излезе я Хари Потър я Майчино сърце/май така беше египетската продукция/

# 678
Марта,именно-вглеждам се в лицето му,ха дано някакво чувство или емоция се появи-тц,няма никой.Може би ние сме адски пристрастни и не можем да оценим таланта му и красотата му,но това е положението.

# 679
  • КиТ
И баклавичка ще ви донеса,само дайте глас  Cry Cry Cry Cry

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688815.15,за АВАТАРНАТА и БРИТАНСКАТА тема благодаря предварително       bouquet  bouquet  bouquet

# 680
  • Пловдив
Марианка,не е самичък -срещу него на масата е Берен(поне така са посочили с надписа)

Това имам предвид. Всички се веселят, той на стола сам...страничен наблюдател...

# 681
Това е съвсем нормално състояние за него ,струва ми се.По-необичайно щеше да е ако се хилеше като рапон-това просто нямаше да е той.

# 682
Само на сълзите  на Керим и особенно на МБ вярвам-тук спор няма.Преди няколко дни попаднах на Забраненият плод и то точно когато героят на Къванч плачеше ,ами аз се смях а май беше нещо драматично ,но то си е пристрастност нашето  .Извинявам се на феновете на Къванч ама аз като става дума за Енгин и си слагам розовите очила и това е Hug

# 683
Е то в тази тема почти всички сме така,но какво ти пука.

# 684
  • КиТ
Гласувахте ли  Flutter Flutter Flutter
Да дам баклавите  Whistling

# 685
Хич даже не ми пука.Напротив все по хубаво ми става Grinning

Но Морфей ме зове вече
Лека вечер момичета и приятни сънища Heart Eyes  

# 686
  • КиТ
KIKI 75 първо гласувай Praynig Praynig Praynig,после лака нощ  Hug Hug Hug

# 687