Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 457
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Мерси  bouquet

# 421
Момичета, кой Clin за прозорци вземате? Онзи ден исках да си купя, но като видях, че има 5-6 вида, реших първо да питам.

Джианна, спя на латекс Екон - невероятен Heart Eyes!
С калъф с цип за по-добра хигиена, няма такова удоволствие.

И ние взехме такъв. Много ме е яд, че дадохме толкова пари, а не откривам никаква разлика от обикновен матрак. Слава Богу имам здрав съм и може и заради това да е.  Peace

# 422
Момичета, кой Clin за прозорци вземате? Онзи ден исках да си купя, но като видях, че има 5-6 вида, реших първо да питам.

За сега съм пробвала този, който е в бяла, непрозрачна опаковка - лимон, зеления- ябълка и Мултишайн - син на цвят, универсален.

За прозорци и кухня - лимон, а с Мултишайна банята ми светна Heart Eyes - само пръскаш и със суха кърпа забърсваш.
Плочките около ваната, които се цапат най-много - напръсках, изчаках 10мин и само ранесох пяната, без да търкам, изплакнах с вода - всичко се изми, а и мирише много приятно.

# 423

За сега съм пробвала този, който е в бяла, непрозрачна опаковка - лимон, зеления- ябълка и Мултишайн - син на цвят, универсален.

За прозорци и кухня - лимон, а с Мултишайна банята ми светна Heart Eyes - само пръскаш и със суха кърпа забърсваш.
Плочките около ваната, които се цапат най-много - напръсках, изчаках 10мин и само ранесох пяната, без да търкам, изплакнах с вода - всичко се изми, а и мирише много приятно.

Много ти благодаря!   bouquet Ще пробвам!

# 424
Здравейте,имате ли идея с какво мога да почистя петна от кръв от матрака без да го пера ..някакво локално третиране  newsm78

# 425
Здравейте,имате ли идея с какво мога да почистя петна от кръв от матрака без да го пера ..някакво локално третиране  newsm78

Спот на спрей, напръскваш, изчакваш 3-4мин да подейства и след това с влажна кърпа.
Пробвала съм и с Астониш за петна, избледняват, но не ги маха.

# 426
  • Бургас
Привет дами с какво да почистя бяла кожена спалня

Peace
Страх ме е да не я повредя

# 427
Случайно попаднах на този препарат .На Една позната са и го пратили от Италия и тя ми даде да си почистя банята . Просто не мога да повярвам на това невероятно почистване .Някой знаели от Бг къде мога да си го поръчам.http://www.hse24.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/HSE24-DE-Site/ … roductID=31630391

# 428
Докладвам за Спота и петната от кръв по матрака - всичко излезе.Мнооого ви благодаря.Малко неприятно мирише,но пък върши отлична работа  Peace

# 429
  • София
Момичета, бихте ли ме ориентирали за следното:
Иска ми се да си взема еко препарати за почистване. Пробвах някои на Фрош, но миризмата на оцет ме довършва, т.е. иска ми се да ухае приятно след почистване. Прочетох в темата за Дионис, може ли да ме посъветвате. Напр. с пастата и ТОК мога ли да си чистя всичко, кухненския плот и уреди, банята, естествен паркет? Благодаря предварително

# 430
Иска ми се да си взема еко препарати за почистване. Пробвах някои на Фрош, но миризмата на оцет ме довършва, т.е. иска ми се да ухае приятно след почистване. Прочетох в темата за Дионис, може ли да ме посъветвате. Напр. с пастата и ТОК мога ли да си чистя всичко, кухненския плот и уреди, банята, естествен паркет? Благодаря предварително

аз ползвам екологични таблетки за миялна, гланц и веро на Gruen Green.

# 431
И за паркет /ламинат имат прекрасен препарат, който ухае много хубаво

# 432
И за паркет /ламинат имат прекрасен препарат, който ухае много хубаво

Този препарат всъщност е напълно универсален - теракота, лакирани дървени повърхности, ламинат и пр. Много хубав, както и всичките им продукти.

# 433
Имам впечатления, че Дионис са си развалили пастите напоследък - много са твърди и неудобни за работа, въобще не са икономични и нямат траен аромат. ТОК и санитарен гел да добри, обаче са ми доста скъпи, тъй като ги ползвам неразредени. Ориентирала съм се към по-удобна консистенция от пастите, а тях ги ползвам предимно за почистване на купичката на кучето, като предполагам, че са по-безвредни.

# 434
  • София
Много благодаря за отговорите, ще пробвам значи gruen green. Къде го продават?

Общи условия

Активация на акаунт