Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 509
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
В Карфур

# 436
Много благодаря за отговорите, ще пробвам значи gruen green. Къде го продават?

Да, в Карфур. Но в темата за веригите се коментира, че Карфур е опразнен и не му доставят фирмите стока, защото не плащал на доставчиците.

# 437
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Последно бях в Карфур в неделя и не ми изглеждаше опразнен...

# 438
Карфур не е празен все пак. Вчера бях там, има си препрати

# 439
  • София
Благодаря.  bouquet

# 440
Карфур не е празен все пак. Вчера бях там, има си препрати

цитирах тези коментари http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717838.msg25139594#msg25139594

# 441
Здравейте ,
може ли да ми препоръчате хубав препарат за баня - да почиства фуги и силикон Омръзна ми да купувам прехвалени препарати ,а ефект да няма . Плочките са ми тъмни и винаги остава следи след къпане .А и огледалото -нямам думи.

# 442
Здравейте ,
може ли да ми препоръчате хубав препарат за баня - да почиства фуги и силикон Омръзна ми да купувам прехвалени препарати ,а ефект да няма . Плочките са ми тъмни и винаги остава следи след къпане .А и огледалото -нямам думи.

аз съм супер доволна от Viakal  и от Bad-Reiniger, но ги няма по веригите, само в магазинчетата паралелен внос Hug

# 443
Венито, кой точно Bad-Reiniger? Че аз имам този:

И не съм много очарована.

# 444
На моя си пише Bad-Reniger в синя бутилка е.

# 445
  • София
Силиконовите уплътнения в банята светват след като се напръскат с препарат против мухъл. Изчиства всичко  Peace

# 446
  • София
Момичета, имам нужда от помощ!

Можете ли да ми кажете с какво да разкарам гадната миризма на хладилника?
Не знам от какво мирише на развалено - изчистих всичко, минах с парцалче... Няма застояла храна или нещо такова. Но като отворя хладилника и после го затворя от вътре се носи отвратителен аромат.

# 447
Момичета, имам нужда от помощ!

Можете ли да ми кажете с какво да разкарам гадната миризма на хладилника?
Не знам от какво мирише на развалено - изчистих всичко, минах с парцалче... Няма застояла храна или нещо такова. Но като отворя хладилника и после го затворя от вътре се носи отвратителен аромат.
Продават ароматизатори за хладилник, но има и по лесен начин - отваряш една кофичка кисело мляко. Млякото и сметаната изтеглят всички миризми.

# 448
  • София
Благодаря много! Ще пробвам с млякото! =)

# 449
  • Варна
Моля ви, кажете как да махна петно от ръжда от дреха?

Общи условия

Активация на акаунт