Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 473
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря много! Ще пробвам с млякото! =)
Може и със смляно кафе, което също абсорбира неприятна миризма. Стига разбира се да не те притеснява миризмата на кафе.  Peace

# 451
  • София
Ооо, напротив, обожавам! Даже ще ми е доста по-приятно, отколкото да зарежа кофичка кисело мляко вътре.
Отново много ви благодаря!

# 452
Може и със смляно кафе, което също абсорбира неприятна миризма. Стига разбира се да не те притеснява миризмата на кафе.  Peace
... или с купичка с оцет - той също абсорбира неприятната миризма. Ако продължава да мирише почисти отново всички повърхности и стените със специализиран препарат за почистване на хладилници (тези препарати имат съставки, които помагат за обезмирисяване, а и са съобразени с това, че почистваните повърхности ще имат контакт с храна).

Моля ви, кажете как да махна петно от ръжда от дреха?

Опита ли с препарат за почистване на баня? Но от тези, които са без белина - тях ги дават, че махат петна от ръжда. Пробвай първо върху по-скрита част на дрехата, за да видиш как ще подейства на текстила. Принципно не би трябвало да има проблем, някой в съседна тема беше писал, че с тези препарати за баня се почистват жълтите петна от дезодоранти по дрехите.

# 453
  • Варна
Имам един препарат на Грюн Грийн, вероятно не съдържа белина. Ще пробвам с него. Благодаря ти Nutella.  Simple Smile

# 454
Здравейте ,
може ли да ми препоръчате хубав препарат за баня - да почиства фуги и силикон Омръзна ми да купувам прехвалени препарати ,а ефект да няма . Плочките са ми тъмни и винаги остава следи след къпане .А и огледалото -нямам думи.

Ползвах Медикс рейзър за баня , и за кухня , възхитена съм.За първи път да попадна на на хубав прерарат

# 455
  • Ланкър, планините Овнерог

Също и купичка или чашка с хума. На нищо не мирише и абсорбира.

# 456
До нас наскоро отвориха магазинче за препарати от Германия... Купувам си същите препарати, които и преди, от там и има огромна разлика... Не зная какво ги правят тези, които са за Бг, но немските примерно изпират много по-добре.

# 457
  • София
Би ли казала за кой квартал става дума?

# 458
  • София
И аз се интересувам в кой квартал.А иначе някъде прословутия спот на перилис -около Красно село?

# 459
На ул. Пирин, в Манастирски ливади. Малко магазинче, но много добре заредено. Също на ъгъла на ул. Иван Сусанин преди бул. Бъкстон и още един от, който съм доволна в кв. Иван Вазов - на кръстовището на ул. Краище и ул. Димитър Манов.

# 460
  • София
Аз съм много доволна от препарата за почистване на баня W5 в Лидл.

# 461
  • София
Благодаря, Black Lady  bouquet
И трите места са ми далечко, за съжаление  Tired Но пък за други момичета от София информацията може да е от полза  Simple Smile

# 462
  • Варна
Момичета, преди време някой писа, че махал петна от пот с препарат за баня без белина...може ли конкретен препарат да ми кажете, с който е постигнат резултат?   bouquet

# 463
Препарат не бих могла, защото опитите ми са неуспешни, но скоро срещнах някъде, че за мрамор и гранитогрес препоръчват да се сложи тампон, напоен с кислородна вода и да стои поне 12 часа... Мисля да пробвам. Гранитогреса попива и имам едно петно за махане... Ще пиша ако стане... Може да пробваш и ти.

# 464
  • София
На мрамор не бих препоръчала ,общо взето мрамора е кофти за петна,май се махат само с полиране(лично мнение)

Общи условия

Активация на акаунт