Нашите second hand находки- част 14!

• 59 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук. Вчера си харесах една суперска жилетка в ЗЗ Дружба, ама 8 лева не ми се даваха. Дано утре ме чака. Ще ида да проверя. Тъмносиня, дълга с едно копче. Еххх, много хубава беше...
Колко е килограма сега?

# 16
  • София
И аз тук. Вчера си харесах една суперска жилетка в ЗЗ Дружба, ама 8 лева не ми се даваха. Дано утре ме чака. Ще ида да проверя. Тъмносиня, дълга с едно копче. Еххх, много хубава беше...
Колко е килограма сега?

От утре 9,99 лв

# 17
  • Бг-мама
Днес на малкото боти Елефант 30 номер за 8 лв. Имаше супер готини маратонки адидас кожени за 10 лв но бяха 29 номер , така ме е яд за тях.Имаше също и маратонки геокс 30 номер , но не ги взех.

# 18
За бар едва ли ще има подходящ момент в скоро време,но се записвам в темата(и дано да има по-голямо изобилие на снимки,а не описания/или информация само/ на покупките,защото ефекта определено е по-голям със снимки) Peace.

# 19
За бар едва ли ще има подходящ момент в скоро време,но се записвам в темата(и дано да има по-голямо изобилие на снимки,а не описания/или информация само/ на покупките,защото ефекта определено е по-голям със снимки) Peace.

+1  Peace

# 20
  • Варна
Ооооо голямо чудене ще има за тоалета! newsm78Определено в гардероба ми има доста подходящи находки за такива специални случаи Simple Smile Мисля ,че няма да има нужда да ходя да търся нещо ново .

# 21
Следя Ви редовно, но нещо напоследк излизам с празни ръце. Специални благодарности на blackcat6 за съвета за още няколко изпирания и накисване. Получи се  Wink

# 22
Колко е килограма сега?

От утре 9,99 лв
Благодаря,утре ще отида да видя какво има.Търся за малкия зимно яке

# 23
Следя Ви редовно, но нещо напоследк излизам с празни ръце. Специални благодарности на blackcat6 за съвета за още няколко изпирания и накисване. Получи се  Wink
Радвам се, че съм била полезна  Hug, аз винаги всичко по 2 пъти пера Simple Smile

# 24
беше,беше....... Joy

# 25
  • Варна
Хоп и аз тук,пожелавам си да си намеря хубаво яке и да се похваля с него  Laughing

# 26
В събота мисля да намина, за да видя онази рокля с петното стои ли.
Не мога да си я избия от главата.

# 27
  • Пловдив
blackisback, благодаря за новата тема.  bouquet
Гледам за бар си говорите, за жалост моето ходене тази вечер се размина, че дребното от вчера е с вирус. Дрешки за бар има винаги обличам  нещо, което да ми е удобно. Simple Smile
Имам питане за ЗЗ Пловдив, каква е цената на килограм тази седмица.

# 28
blackisback, Манията в Халите зарежда във вторник. Бях писала, че минавах и видях промяната.
  bouquet

Вчера минах през Мъпет маг до гарата, на Христо Ботев. Шаловете бяха по 0,50 лв., но нищо не ми хареса. Явно се обират по-рано.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 06:11 от dobroslavka

# 29
  • Sofia
Купувате ли плюшени играчки и перете ли ги веднага,дори да са нови с етикет ...мен пак ме обвзе тази мания с играчките,много хубави намирам  и не мога да им устоя,а и много лекички и евтини ми идват

Общи условия

Активация на акаунт