Нашите second hand находки- част 14!

• 59 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

за детски дрехи препоръчвам този секънд хенд

http://www.kidsblok.com

Simple Smile

Много са хубави, но за тези пари могат да се купят нови на намаления в моловете.
Аз предпочитам да си поровя в някой голям магазин за втора употреба и за 3 или 5 лева да купя един куп страхотни дрешки.

# 661
Влизам да похваля половинката какви находки имаше в сряда:
блуза Nike
чисто нова горница с етикет и гръб

А аз днес най-накрая се разписах с едно пуловерче Ralf Lauren  ppp

# 662
Аз минах набързо през магазина срещу Халите, за който споменах вчера/ ExpoShop. Имах 3 минути за оглед и затова не мога да бъда особено изчерпателна, но като цяло ми се сториха високи цените (посочени за всяка дрешка). Иначе видях няколко много симпатични блузки, поли и якенца. Работното им време е от 10 до 7... ако някой иска да посети Simple Smile

# 663
След като днес ме вбесиха на едно интервю за работа, реших да си успокоя душицата минавайки през някоя и друга ВУ. Случайно рабрах, че един магазин, който знам отдавна, всъщност бил този т.нар. Outlet New York бутик - от дрехите с етикети, които бяха наредени отделно си харесах 2 тениски, които при 40лв/кг излизаха по 4,80лв - още мисля утре дали да не отида да си ги взема  newsm78
И така я докарах до "Мания"-та, където хванах маниашкия час с 25% намаление и се заредих със сиво дънки (което миналата седмица беше в зала "А" 10лв), блузка и страхотен тънък шал, нещо като парео за плаж - всичко за 4,50лв - добре ми подействаха на разтревожените нерваци  Laughing

# 664
violenzaa newsm59 Много здраве и късмет!

Да се похваля и аз с находките ми от последния месец. Първите две съм ги снимала още преди прането и гладенето, така че се абстрахирайте от смачкания им вид.
От Зиг заг:
Пуловерче Esprit
Яката
Туника
От Хумана:
Рокля
Още едно пуловерче
Рокля/туника (и аз не знам точно какво е)
Много шарена туника
И двата пъти в които влизам там, улучвам някакво намаление. Единия път беше 30%, а другия 50%. Иначе, ако няма намаление, цените са им направо като в редовен магазин.

Относно мъжките и дамските дрехи, и аз понякога не се ориентирам. Това със закопчването не ми помага. Един ден взех на мъжа ми дънки. Гледам ги в ЗЗ, широки като за него, хубав цвят, марка H&M, цената 9.99лв/кг. Прибирам се и му ги давам да ги мери, а то какво се оказа.  Дънките бяха дамски, с ниска талия, лек чарлстон крачол и  му седяха супер прилепнало. Много се смях, а сега аз ги нося.

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 15:09 от Velesa

# 665

Къде се намира този магазин?

Велеса, всичките ти туники са страхотни! Simple Smile Точно такива харесвам. Simple Smile Браво! Simple Smile

# 666

Къде се намира този магазин?

Велеса, всичките ти туники са страхотни! Simple Smile Точно такива харесвам. Simple Smile Браво! Simple Smile

Във Варна  Rolling Eyes

Velesa , завидях за пуловерчето - някак съм особено настроена към хубави находки от ВУ с етикетчета и ризо-туниката ми харесва  Mr. Green

# 667
Радвам се, че ви харесват моите находки. Утре съм с нови сили в ЗЗ на Краснодар и се надявам,  да има с какво да се похваля. Ще ми се да се уредя с още някое дебело пуловерче, че времето рязко захладня. Търся и пухкав елек за малката. Ще е голям късмет, ако открия такова нещо, че ми трябва за другата седмица.

# 668
  • София
Момичета, знаете ли на каква цена е килограмът сега в Зиг Заг в Младост 1?

# 669
  • Sofia
Valesa,очите ми останаха в много шарената
 туника
Crazy И аз не бих я подминала... Със здраве  да си я носиш!

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 23:12 от Doli

# 670
ЗЗ в Младост са на разпродажба от 5,99лв.

# 671
  • София
ЗЗ в Младост са на разпродажба от 5,99лв.
Благодаря   bouquet

# 672
  • София
Благодаря, момичета!

Страхотни неща видях!

# 673
  • Пловдив
От днес - мъж ми се обзаведе с много хубав, чиста вълна - много фин пуловер на Clipper,  в лилав цвят (напоследък съм омаяна от ярките и нестандартни цветова за мъжки дрехи)  дребното се сдоби с яке на Norheim - с пълнеж от гъши пух - много топло. Покупките ми излезнаха малко скъпички, но пък мнооого качествени си мисля. Снимки - като изсъхнат.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 15:58 от mama mariana

# 674
Здравейте, момичета!   bouquet
Много интересна тема, която днес виждам за 1-ви път.
Искам да ви помоля за информация - къде в центъра има магазини ВУ, освен в Халите - на други места?
Благодаря ви предварително за помощта!
Хубав неделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт