Нашите second hand находки- част 14!

• 59 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Такива и аз не съм виждала.Накрая остават само малки размери и аз трудно си намирам, ама нося xl.

# 691
Ами нещо от сорта на 3-4 пъти ХЛ ще ми трябва...

На втория етаж в ЗЗ съм намирала доста големи, обаче мъжки блузи.
Дамско май не съм виждала  Rolling Eyes обаче можеш да провериш  Hug

# 692
  • Sofia
В софийските ВУ/Шик,Хумана/ съм виждала много големи дамски дрехи

# 693
Luffchy мисля че ти беше част от екипа на Мания - ако четеш сега можеш ли да ми кажеш утре как ще се разбере кои са печелившите от играта/чувалчето, в което се пускаха касови бележки/, понеже на касовата бележка трябваше да напишем само име, без телефон и т.н  Thinking

# 694
Момичета страхотна темичка сте си заформили.   bouquet
Уникални придобивки виждам  Heart Eyes
Обожавам да се ровя и да намирам страшни попадения за без пари  Simple Smile
Лошото обаче е, че всичките ми приятелки са 'маркови' ( Laughing) и ако не е от МОЛ-а не се признава и нямам дружки за шопинг  Sad . Дразни ме това че всички смятат, че едва ли не с тези дрехи се обличат само бездни хора и такива без вкус  Rolling Eyes Човек може да се облече добре и за 5 и за 95 лева, стига да има вкус Simple Smile
И ми се налага все сама да обикалям (понякога и мамето ме придружава  Heart Eyes )
След един ден изпълнен с находки се чувствам с-т-р-а-х-т-н-о !! Чувствоето е неописуемо  Laughing
Страхотна радост ме обвзема Grinning
В събота се сдобих с жилетчица Sisley, блузка Vero Moda лилавка страхотна, имаше дупчица но ще я поправим, не е страшно (ще и зашия едни розички - шшт това е тайна !  Mr. Green) и още една черна блуза с 'пришита' риза отдолу (в която майка ми се влюби и каза че ми стои уникално  Mr. Green ) Срещу скромната сума от 2.90  Mr. Green

Ще кача снимки скоро Stuck Out Tongue .
А кога зареждаха маниите в Люлин и Халите (София)  newsm78

# 695
  • Варна
Извинявам се, а къде по-точно се намира на "Стабмобийски"? Simple Smile
Там,където няма ''тип абитюрентски'' Grinning

# 696
За компания само мама признавам. Когато се поведа с дружки, нищо не успявам да намеря. Все долепени за мен, абе, не знаят какво да правят в тези магазини.

# 697
Сама ми е най-добре  Laughing Като има хора с мен имам чувството, че ме пришпорват  Whistling
Откарвала съм по 3/4 часа в такъв магазин и то основно на разпродажбите, докато търся нахдки Heart Eyes

# 698
В мания Гео Милев съм виждала шендер с много големи размери, понякога си е пълен с нормални дрехи, но понякога има доооста големи дрехи ( няколко пъти ХЛ), така че може би в Маниите може да погледнеш...и да ровиш
Аз лично никога не си намирам каквото търся- през ляотото си купих шлифер и палто, а сега през зимата- тениски  Crazy

# 699
  • София-в сърцата на моите деца
http://abv.prodavalnik.com/trsya-yake-vila-ili-vero-moda-i11822871
Те такова си намерих чистак ново за 12лв в Мъпета на гарата newsm44 с пух

# 700
Сама ми е най-добре  Laughing Като има хора с мен имам чувството, че ме пришпорват  Whistling
Откарвала съм по 3/4 часа в такъв магазин и то основно на разпродажбите, докато търся нахдки Heart Eyes

И аз така - сама ми е сууупер - то аз и нямам такива приятелки, които да са фенове на ВУ-а

Много е хубаво, да ти е честито  Rolling Eyes

# 701
Аз сама пазарувам.
Искам да имам компания, но ... нямам.
Покупките ми са спонтанни. Просто влизам в магазина и рядко излизам с празни ръце. Уж все казвам, че ще го подминавам (моя магазин). И все влизам само да погледна Simple Smile
Аз също не споменавам пред познати от къде пазарувам. Но много ми харесват дрехите. И защото са различни. Разбирането за тези магазини обаче и мнението на околните ми кой пазарува от тях ме възпира да споделям.
Гардероба ми е пълен с дрехи. Най-хубавите са ми ВУ.
Прави сте, че е важно човек да има вкус. Иначе сумата пари, която се дава е без значение.
Какво като само пазаруваш от някой МОЛ? Там има ли гаранция за качество? Или по-скоро се прави за престиж?
Има едно момиче в тази тема, която ни радва с много снимки. Тя е пример какви чудесни комбинации може да си направиш. Стига да имаш вкус, усет и стил   bouquet

# 702
Аз си имам дружки за ВУ и в Бургас и в Пловдив. Освен това, аз съм тяхна последователка и когато сме заедно не се чудят какво да правят в магазина. Даже ако открият нещо, което мислят, че ще ми отива, ми го носят. Иначе не ми пречи да си ровя и сама. Само с мъжа ми не обичам да ходя, защото той влиза с ентусиазъм, но след 5 минути вече иска да си ходим.
В събота и неделя посетих двата ЗЗ в Бургас, където имаше зареждане. Резултата е, още един пуловер Esprit, този път без етикет, но направо като нов,  една плетена рокля и спортна блузка на синьо и бяло райе. Все още не съм ги снимала, но скоро ще ги покажа.

# 703

Лееекинко то завидях, якето е... един път както се казва. Ако е размер 12-14 и не ти става го приемам с отворени обятия  Mr. Green

# 704
Моята компания е половинката. Аз и без това с малко хора извън нас двамата излизам. Той миличкият обаче не е добър коментатор на дрехите. Ходила съм с приятелки като ученичка, но едни и същи неща харесваме, еднакви размери носим, трудничко се оправяме с единичните бройки в тези магазини.

Общи условия

Активация на акаунт