Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 94 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,и аз много искам малко да си попълня устните.Ориентирала съм се към др Люси Попова,половин ампула ,разделена на двете устни..

Имате ли мнение за др.Попова?

иначе съм си правила гърди при Др.Стоянов и нос при проф.Джамбазов ,и двете операции минаха незабележимо,даже роднините ми не забелязаха ,на които не съм казала....

Искам същия "естествен "ефект и с по-пухкавите устни...

# 571
хм, приемаш ли някакви медикаменти? нещо друго, което ускорява резорбирането?

Примерно Б2?

Преди колко време го сложи?  Rolling Eyes
Ами не, никакви медикаменти не приемам, пия цинк, но той не е медикамент.
Бях казала на няколко приятелки и колежки, че ще си слагам и вчера се видяхме и те си помислиха, че още не съм успяла да си сложа, пари на вятъра Tired. Преди 8, 9 дни ми го инжектира. както казах и самият доктор е бесен, че така се получи, мъжа ми най-много, защото той дава финансите ха ха и очакваше ефект пухкави устни.. Joy
Май месец ще си поставя две ампули, моята долна устна си е готина, но горната е по-тънка, то си личи и на аватара ми де, преди 2 години си бях слагала в една клиника и се беше получило много добре, този път нещо гризнах дръвцето.
Асилия, аз не съм чувала за тази докторка не мога да помогна с инфо.
Обаче я кажи ти от Джамбазов доволна ли си, колко време чака за операция, аз се правих Енчев, скъпо е доста, но поне не се чака толкова много като про първият, а имаше една много гадна сестра, която приемаше записванията за консултации.
Една позната иска да си прави рино при Асенов в Плд(Окръжна болница), някок чувал ли е отзиви за него и как минава при него тази операция?

# 572
  • в 1001-та нощ
а какво количество ти сложи  newsm78

8-9 дни са малко, дано просто още не се е раздул  Blush

# 573
Да,др.Заякова работи само във Варна.

Благодаря  Peace

# 574
хм, приемаш ли някакви медикаменти? нещо друго, което ускорява резорбирането?

Примерно Б2?

Преди колко време го сложи?  Rolling Eyes
Асилия, аз не съм чувала за тази докторка не мога да помогна с инфо.
Обаче я кажи ти от Джамбазов доволна ли си, колко време чака за операция, аз се правих Енчев, скъпо е доста, но поне не се чака толкова много като про първият, а имаше една много гадна сестра, която приемаше записванията за консултации.
Една позната иска да си прави рино при Асенов в Плд(Окръжна болница), някок чувал ли е отзиви за него и как минава при него тази операция?

Хаха,сестрата само звучи гадна,иначе е готина...

Аз чаках няколко месеца след консултация,за нея се чака повече сякаш,но аз не бях и толкова сериозна ...
Иначе съм супер доволна,направи точно каквото му казах,лекичко да ми го стесни в средната част на носа и съвсем леко да ми направи извивка,без да работи върха,ноздри и т.н.Просто си бях втълпила ,че моя нос,който на повечето хора би им харесал,не е за моето лице.И веднъж като реших да си правя нещо (преди две години ) ми стана фикс идея и като се гледах в огледалото само това виждах...

Операцията мина лека,не съм имала никакви болки,бях подута точно 3,4 дни само под очите,синини не съм имала,само лекичко в ръба на клепача,все пак трябваше да си нося лонгетата

В деня след операцията и следващия правих прочистване на плодове и чай,смятам че затова се възстанових толкова бързо,в тези дни най-много се подува човек май и като не морих организма с много храна  имах повече енергия за възстановяване...Може да са глупости ,но аз си вярвам  Laughing Wink

# 575
  • София
Поздравления   bouquet питай каквото те интересува  Blush и после да споделиш опита с нас  bowuu
Благодаря ти, Алена Hug
Но като се знам как обичам да изчета и анализирам цялата възможна информация, не очаквам да го направя в съвсем скоро време Mr. Green . Между другото, като чета каква сериозна поддръжка си правиш на устните, искам да те попитам - докито ли ти предписа всички неща за пиене и мазане, няма ли как да се мине с по-лека поддръжка Crazy . Аз не съм особено последователна, пък и сигурно са бая скъпички продуктите...

# 576
Може би въпросът ми не е точно за тази тема, но някоя от вас правила ли е неинвазивна мезотерапия без игли и с какъв резултат?

# 577
  • в 1001-та нощ
за каква зона и терапия се интересуваш? така е много общо казано  Peace

Mini Rebel, може и нищо да не се прави, разбира се  Heart Eyes на доки й е по-изгодно да й седна за второ бодене, но аз го правя за кожата, като цяло, не просто за устните  Peace

# 578
освежаване на цяло лице, но основно заглаждане на леки линии  на челото. Няма да откажа и под очи   Peace

# 579
  • в 1001-та нощ
фототерапия и хубава козметика за напомпване си представям  Rolling Eyes

нещо конкретно разглеждала ли си?

# 580
  • София
Mini Rebel, може и нищо да не се прави, разбира се  Heart Eyes на доки й е по-изгодно да й седна за второ бодене, но аз го правя за кожата, като цяло, не просто за устните  Peace
Разбирам, много оправна дама си Heart Eyes

# 581
alena, IPL ли имаш предвид? Аз сякаш предпочитам мецотерапия.

# 582
  • в 1001-та нощ
може и друга фототерапия, след това кожата "гълта" всичко, затова ги съчетават - фотото и серума, който се ползва; но лекарите си знаят най-добре в кой случай какво е удачно  Peace

а и ако имаш вече филъри - забрави за фото  Peace

# 583
може и друга фототерапия, след това кожата "гълта" всичко, затова ги съчетават - фотото и серума, който се ползва; но лекарите си знаят най-добре в кой случай какво е удачно  Peace

а и ако имаш вече филъри - забрави за фото  Peace

Какво става ,ако си сложила филъри и се подложиш на фототерапия?

# 584
  • в 1001-та нощ
ускоряваш резорбирането  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт