Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 099
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Canada
Честита Нова година, дами! Много радост, здраве и красота да има в живота ви!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но буквално се влюбих в една пола от показаният по-горе сайт: http://-spam258-/ Blush Обмислям да я поръчам, но понеже не живея в България няма как да проверя дали дрехите отговарят на обявените размери. Някой може ли да ме ориентира Praynig Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 03:58 от Foncé

# 571
# 572
Честита Нова година, дами! Много радост, здраве и красота да има в живота ви!
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но буквално се влюбих в една пола от показаният по-горе сайт: http://-spam258-/ Blush Обмислям да я поръчам, но понеже не живея в България няма как да проверя дали дрехите отговарят на обявените размери. Някой може ли да ме ориентира Praynig Благодаря предварително!

Здравей Foncé,
дрехите си ортговарят на размерите, аз имам доста неста купени от там, няма грешка за момента в размера Simple Smile
Ако искаш им напиши майл или им се обади по телефона с твоите данни и те ще те консултират кой размер за теб.

White_roses благодаря   bouquet
Полата е Юнона, аз си я взех от едно малко магазинче в Младост 1 .. което предлага техни дрешки.
Къде точно се намира в Младост 1?

Намира се на Пътеките, едно от магазинчетата, тези пътеки, които са със зелената дограма, ако си на Малинов, тези, които са по - в ляво. В същото магазинче продават неща и на Аристон С

# 573
# 574
Пръстена и розовите клипсове са уникални! От къде?

# 575
  • София
Пръстена и розовите клипсове са уникални! От къде?

Пръстенът е Morellato, а клипсовете с розовите панделки са от H&M, в момента са на промоция 2 за 1  Peace
Да знаеш обаче, че пръстенът е доста стара колекция, аз си го исках отдавна (заради шоколадовото сърце и бонбоната, нали съм си лакомник... Blush) и чак сега ми попадна...

# 576
Не е за гардероба, аксесоар за косата е, но понеже е от НМ ще се похваля тук:

Много ми харесва, но за жалост моята коса е доста гъста и се оказа, че не може да ми я хване цялата.  Thinking Thinking

А да попитам видях този модел сутиени и доста ми хареса идеята с тази лента отзад.

Ако някой ги има може ли да сподели удобни ли са и нали не са само за хора с малки р-ри, защото нося С чашка а такъв вариант да не се виждат презрамките ми е идеален.  Heart Eyes

# 577
Преди седмица си взех тези нещица  Heart Eyes

Блузка с дупка и дантела на гърба Heart Eyes Heart Eyes
Също като блузката само че рокля

И рокля с нещо като панделки на полуголия гръб  Blush

# 578

Скрит текст:
А да попитам видях този модел сутиени и доста ми хареса идеята с тази лента отзад.

Гледах го в НМ този сутиен и не успях да го поръчам,а много го искам Blush В Пловдив в НМ го няма,ти офф лайн ли го видя Thinking и ако да - къде Hug

# 579
Разглеждах сайта на НМ и там го харесах. В София в магазините дали няма да го има?

# 580
  • Canada
susikata, много, много благодаря newsm51
Полата я предлагат само в един размер, но явно съм късметлийка, защото е точно моят Mr. Green Просто премерих талията на една друга любима пола-солей, съвпадат и не би следвало да има проблеми Hug
Скрит текст:

# 581
Панталон, само че е винено червен  Simple Smile
Скрит текст:

# 582
  • в 1001-та нощ
Jennifer Lopez Shoes from Kohls JL LUCILLE BLACK

моделът е точно този, но материалите са - самите ботуши велур, а лентите с катарамата, токът и платформата са лак  Peace

изключително удобни  Heart Eyes

# 583
  • Чукарландия
Алена, страхотни са! Колко са високи? Над коляното, до средата на бедрото ли? Hug

# 584
  • в 1001-та нощ
аз съм 163 см, на мен са ми над коляното, но не до средата на бедрото - мога да снимам утре  Peace

а мога и да ги измеря - от земята до ръба  Peace

Общи условия

Активация на акаунт