Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 080
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 ╚Sisley╝, densi, благодаря ви   bouquet

# 616
Някой пазарувал ли е от онлайн магазина на Манго?
Как стои въпроса, ако не се уцели размер? Възможна ли е замяна?

# 617
Днес ми е ден на получените обувки хаха. Та да се похваля с две реплики:
Isabel Marant , пак ,
и пак

UGG Jimmy Choo ,
пак ,
и пак

# 618
Понеже заговорихте за ботуши, какво ще рече 'естествен' лак?  newsm78
От вътрешната страна да е естествена кожа или..?

Имах такива боти и ботуши с такова покритие. То лака няма как да е естествен. Просто естествената кожа е така обработена(лакирана) Много са хубави обувките от този тип,но имат съществен според мен недостатък. Там където се прегъва обувката,се получава едно пречупване. Иначе могат да се боядисват с нормална боя.

# 619
  • в 1001-та нощ
PIA CORSINI

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 13:40 от a.l.e.n.a

# 620
  • ...край Дунава
Аз само бих помолила мацките, когато слагат снимките да са в "скрит" текст, че така се получава скролване до безкрая Peace

Честити ви обуща иначе Laughing

# 621
Страхотни ботуши Алена! Би ли споделила от къде са и евентуално на каква цена? Благодаря предварително.

# 622
  • Belgium
Аз само бих помолила мацките, когато слагат снимките да са в "скрит" текст, че така се получава скролване до безкрая Peace

И аз това щях да помоля - скрит текст или линкове  Peace

# 623
  • в 1001-та нощ
редактирах поста  Peace нямам нищо против така да е за в бъдеще  Peace

мен ме дразнят многото линкове, започва едни цъкане, отварят се в различни браузъри, не можеш да ги видиш едно до друго да сравниш - особено, ако има - отпред, отзад .... много по-прегледно ми е на 1 място, от колкото на 10 различни места, после ако искам да питам за един конкретен продукт - пак започва едно цъкане - кое точно беше, за да цитирам само него във въпроса; може би така съм свикнала от темата за козметичните похождения, нямам идея да променям навиците тук, явно всяка тема си има стил и е до навик, но аз предпочитам директно снимките, евентуално в скрит текст - за да няма скролване  Peace

# 624
# 625
  • в Кошера
Помагайте - искам пухенка Монклер, но оригинална. Преди имаше във Вайк, в Аутлета на Цариградско. Последно като проверявах имаше 1-2 кофти модела. В магазина им на Графа (т.е. на ъгъла на Денкоглу и А. Кънчев) последно беше само мъжко, ако не се лъжа (ходих преди ок. половин година). Та, знае ли някой дали изобщо внасят още или да забравя за случая да си взема от БГ?   bouquet

# 626
Една пола от днес на HM  Peace

Скрит текст:

# 627
Монклер препоръчвам директно от сайта, там са с 65% намаление в момента. Пълно е с техни реплики, които могат да се окажат супер неизгодна покупка!

# 628
рокля 1
Скрит текст:
рокля 2
Скрит текст:
пола и блуза
Скрит текст:
пола
Скрит текст:
жилетка
Скрит текст:
блуза 1
Скрит текст:
блуза 2(но в черен цвят)
Скрит текст:
сако
Скрит текст:
[/tt]

# 629
  • Belgium
Tinkerbell* как е като качество първата рокля?  Laughing

Добра реплика ли е на модела на Виктория Бекъм?

Общи условия

Активация на акаунт