Ще има ли черен петък в България тази година?

• 75 454
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Shocked Няма намаления? Толкова много магазини са обявили в сайта си. Мен ме интересуваше дали на всичко в упоменатите магазини има намаление или само на два продукта са сложили, колкото да се отчетат...

# 91
  • Разпиляна във въображението
В магазин Хиполенд-Плевен - кошмар ooooh!

# 92
ама вие сте луди, този петък не е черен петък, мишките - бързат с промоцията, че да изпреварят "големите"

другия петък е черният петък

# 93
  • софия
Няма ли някъде накуп да се обяви къде ще има , мен телевизор ми трябва.

# 94
Официалната дата е 28 за подобно мероприятие, идва от САЩ

иначе всеки петък някой  може да си почернява петъка

другата седмица е, не бързайте толкова

# 95
  • Ланкър, планините Овнерог
Тук е БГ, не САЩ и не е практика да има истински Черен Петък. Аз съм ОК с намалението на Хиполенд, но поръчвам през сайта, няма сила да ме накара да ида във физически техен магазин днес.

# 96
Ами да де, това и написах по-горе, има слух, че търговска верига ЗОРА ще има черен петък, валиден онлайн и в магазините им, те не са от веригите които лъжат, туко виж сме проимали първият истински черен петък Simple Smile

ама това е за 28ми

# 97
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, да, зависи кой какво търси. В Зора няма как да отметна поръчки към Дядо Коледа  Crazy

# 98
Вижте на каква статия попаднах вчера, така че не се надявайте на "Черен петък" Peace. Дано не е вярно!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4435962

# 99
Аз не бързам, предполагам, че може би следващият петък ще е черният и затова сега се записвам в темата. Предположих, че седмица по-рано е нормално да има информация за веригите/магазините, които са решили да се включат.

Допълвам се относно статията. Аз не търся от този тип "намаления", за които се пише в нея. Ако ще вдигнат цените предния ден и да ги намалят в петък - не, мерси. Така че хич няма и да оплаквам липсата на тези търговци в този ден. Чакам си реални отстъпки, иначе ще си чакам традиционните коледни намаления в търговските вериги, които предлагат техника.

# 100
Именно, кой им е виновен че ги санкционират, това си е измама  Tired и съвсем правилно са ги санкционирали, ако въобще е имало някаква санкция де, в което се съмнявам

# 101
  • София
Очаква ли се и техника да има на -50-70%

# 102
  • София
Не е много по темата, но не видях да има тема за Комсед..та, днес купихме за подарък една играчка Плеймобил, но се указа, че детето я има. Аз не пазя бележката, но може ли утре да отида и да я сменя с нещо друго, без бележка?

# 103
тц
как ще докажеш ,че играчката е купена от техния магазин ?

# 104
  • София
тц
как ще докажеш ,че играчката е купена от техния магазин ?

Cry  а, де..платено е с карта, ама за 20 лв да вадя банково извлечение

Общи условия

Активация на акаунт