Любители на Котки Тема 68

• 43 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • До хладилника, който обичам

На Маша й падат батериите:

# 316
Бу  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 317
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бу, е няма как да не се търкулна и аз  Joy Joy Joy Joy Joy

Фея, Искрето е супер сладур! Heart Eyes Hug

# 318
 Маша обра точките за вечерта Joy Joy Joy

# 319
Е, не  Joy  Joy
Бу, описанието към снимките си е направо в десетката  Laughing

# 320
  • София
Маша обра точките за вечерта Joy Joy Joy

newsm10

# 321
Здравейте!
От десет дни си имаме малко коте много гальовно и добричко.Взехме го от улицата и в началото бе доста стреснато, но вече свикна.Има хигиенни навици ,засега не е направило бели.
Ще ми се да купя закрита тоалетна и ви моля за мнение и съвет.Дали наистина неприятните миризми изчезват и има ли нещо важно при избора на тоалетната?

# 322
Изчезват. Нашата има филтър отгоре, под една като решетка, който поема всичко. Друг плюс е, че не се разхвърлят камъчетата ( или поне не толкова много ).   Peace

# 323
# 324
Дидитка, супер снимки! Усмихна ме  Hug

Хубав ден желая!

# 325
Дидитка, наистина много хубави снимки.
Palia, твоята снимка ми напомни и за тази - нахална му работа, котешка и то  Laughing

# 326
Диди  Hug не мога да спра да се усмихвам, направо се размазах!!!! Клепоухото с черния нос ми открадна сърцето!

Уникално!!!  Joy   Joy   Joy   Joy   Joy

Бу, къде ви е зарядното, как така ще оставате без осветление  hahaha

И една сутрешна Суши, която като истинска дама си почиства зъбките след обилната закуска:

Разгонването премина и вече е доста по- спокойна!

# 327
Най- вероятно ще си я кастрирам във "Вяра, надежда, любов" , през 2 блока са от нас.

Сериозно  Grinning Да не те навивам, но от докторите - като специалисти и поведение спрямо животните -
и цените им съм повече от доволна. Любимката ми е д-р Григора Донкова - нЕма такъв сладур. Като я спомена мед ми капе от устата. И другите доктори са прекрасни. Имат страница във Фейса, сигурно знаеш.

Котьо, как  да не ги знам Simple Smile Те бяха ветките на Нико и Бени.  Те са ми лекарките от много години, когато кабинета им беше в Люлин 4 в един гараж. Много си ги обичам и уважавам. Не съм си и помисляла за други лекари за Суши. Само за кастрацията ми се искаше да мина по- тънко, че сама с 2 деца, 100лв за кастрация ми идва множко, но ще спестя лека полека.

# 328
Бижу, каква се оказа причината за пишкането на Биби? И имаше ли и други случаи?
Точно това се замислих и даже вчера си говорихме за това с приятелка, която гледа котки и доста разбира. И тя не можа да каже от какво е. Или е била настинала или нещо стрес, макар да я гледаме като принцеса и едва ли има от какво. Не се е повтаряло от тогава. Причина никой не установи.

# 329
  • ГО
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямам никакво време. Влизам с въпрос и проблем.
Може ли Уртикария да се появи от котка?
Мъничката ни дъщеря внезапно направи уртикария. Беше много страшно, цялото й лице и тяло се покри с обрив, на мехури. Лежахме в болница, но от там не ми казаха за причината. Можело от всичко да е.
Прибрахме се и снощи след като се нагушка с Фуфа й се появи отново обрива. По лицето, баш където се е търкала във Фуфа. На строга диета е и не мисля, че е от храна (кара на солети, сухари и белени ябълки)
Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт