Любители на Котки Тема 68

• 43 079
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
олелелеее каква красота  Hug. Още не съм се преместила при приятеля ми, който все още няма котка, но щом се преместя на пролет със сигурност ще взема едно такова изоставено ангелче да се грижа за него. Сега ако го взема ще е малко нагло от моя страна Simple Smile. Дано бързо му намерите дом и да има късмет в живота.
Що за изрод ще го остави в кошче в тоалетна. А бе какви са тия хора бе, понякога имам чувството, че или аз съм сбъркала планетата или нещо на мен ми има, че това не го намирам за нормално.

# 631
Здравейте,
нормално ли е котето да "преде" непрекъснато? Спира само, когато спи. Става въпрос за малко коте на 3 месеца.

# 632
  • София
Здравейте,
нормално ли е котето да "преде" непрекъснато? Спира само, когато спи. Става въпрос за малко коте на 3 месеца.

Ako е взето наскоро - да. Нашият Мърко дори при ветеринаря мъркаше, нищо че му стискаха гноясалото д..е. Беше щастлив, че някой го е спасил след 10 дневно гладуване в гората. Поне 1-2 седмици не спря да мърка. От там дойде и името му. Другото ни коте рядко го правеше и затова бяхме много впечатлени. После нещата се нормализираха.

Диди, осиновете ме и мен! Ще слушкам като Богданка и ще си имам чорапче!  Blush  Завидях ѝ да знаеш!

Сивушката е прелестна! Бързо ще си намери дом.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:33 от Тaня67

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нека си преде детето, Caipirinha! Виж, ако почне и да плете - тогава вече си е за притеснение!  Laughing Laughing Laughing Гушнете се и се радвайте един на друг!  Hug

Palia , какво хубаво момиченце си показала! Heart Eyes Дано си намери бързо дом! Аз друго не разбирам  newsm78 - като откриеш коте в служебната си тоалетна, логично е да попадне там само чрез някой от колегите ти? Все пак едва ли е място където влизат случайни хора, при това носещи коте?! Бих била подозрителна към тези, с които работя. Crossing Arms

# 634
Диди, чуден ви е коледния кът! Кой е като Богданка, ще има сега примък, измък по посока камината  Laughing
Относно микрофибъра- тук надали правят разлика между отделните видове такъв, а ако им кажа, че търся специален за лесно почистване от котешки косми, ще ме гледат като извънземно. На светлинни години сме от братята американци...

Фея, как изобщо си помисли за изгонване от темата??? Та у вас е рай за животинките и се грижите за тях абсолютно адекватно и отговорно. Просто Искра явно има някакъв проблем и си взела правилното решение. Ако я беше задържала, най- много да развали хигиенните навици на твоите котки и къщата да се превърне в една огромна котешка тоалетна.
Не знам дори другите ни съфорумки как понясят такова поведение -да се пишка и ака на най- различни места... Аз не съм толкова либерална и търпелива.

Palia , сивата красавица  е чудесна!!! Една колежка обмисля идеята да си вземе коте, та ще й го покажа. Може да е нейното коте....

# 635
ИКСИ, разсмя ме с ароматерапията!

MissNellie, много сладки сивушковци  Heart Eyes

Дидитка, хареса ми коледния ви кът, а буквичките ги виждам - на Богданка е първото чорапче под снежните човеци, нали  Simple Smile

Вижте каква красота е за осиновяване  Heart Eyes

Скрит текст:
Копирам от фейсбук: "Скарлет е вероятно бившо домашно коте. Приятелка я открила в коша на тоалетната на работното си място.Прибрахме я, сега предстои още по-трудното - нейното задомяване. Много гальовна, търси постоянно човешка компания.
Приблизителна възраст 4м. Обезпаразитена, с първа ваксина е. Предстои още една ваксинация за левкемия и хламидии, след един месец."
В кошчето, представяте ли си  ooooh!

Mnogo q iskaaaaaam!!! Kyde e tova? Tolkova e hubava !   Az si tyrsq kote, mnogo  haresvam tiq sivite macurani ,no sym v Ruse Thinking  Moje li da  se napravi neshto? Koordinati da mi dadesh, moooolq?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:02 от Lei@

# 636
Здравейте,

Моята Дара като я спасих мърка в продължение на седмици...  Crazy По цял ден. После поспря, ама само като се доближаваше до мен и започваше - душичка малка беше тя  Heart Eyes

# 637
Успокоихте ме, момичета. Милият по цял ден и цяла нощ преде, само когато заспи спира. Тази нощ спа при нас и като си протегна ръката и леко го докосна, започва да мърка. Милото ми сладурче, от два дни го имам, а вече толкова много го обичам.

Ще обезопасяваме терасата и прозорците и сега търся мрежи, по възможност по-здрави.

# 638
Знаех си, че ще харесате Скарлет  Simple Smile

Не съобразих да дам координати във фейсбук  Embarassed

Ето линк към снимката - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4429261447782&set=a. … ype=1&theater

И линк към страницата на Зоополиция, където видях публикацията /там сигурно може да се отправи запитване, но без регистрация във ФБ май не може/ https://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0 … F/175458472519327

Нека си преде детето, Caipirinha! Виж, ако почне и да плете - тогава вече си е за притеснение!  Laughing Laughing Laughing
 Laughing

# 639
Писах им, дано  ми я дадат, влюбих се Heart Eyes

# 640
Lei@, къде смяташ да гледаш Скарлет, ако смяташ да процедираш като със Шери или предишния си котарак, по-добре много дълго помисли...

# 641
  • Costa Rica
Lei@, къде смяташ да гледаш Скарлет, ако смяташ да процедираш като със Шери или предишния си котарак, по-добре много дълго помисли...
202uu
Извинете ме, но когато става въпрос за доброто на животинка, не възнамерявам да съм мила и деликатна Crossing Arms

ама мекошава ти душа "Офф бееееееееее Пикълс!!! ЕЛА ТУКА  #Cussing out .... на тате сладкото котенце гъди-гъди...  Heart Eyes"
Муааахахахха, едно към едно с моите отношения с Баракудата. "Ахххх, гадино мръсна, сега вече ти одрах кожата.... оооо, на мама сладкият дебеланко, мляс, муц, гуш! Влязло ми е под кожата това добиче и няма отърване."

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 17:24 от Делфина фон Ю.

# 642
И аз се влюбих в онова черно-бялото - от пръв поглед и понеже мъжът ми би направил всичко за мен още малко да бях помрънкала и гледала тъжно и щеше да е в нас. Но си помислих следното - в момента не мога да му дам пълноценна грижа (и на него освен на Пикълс), обещах като се преместим в къща да си вземем чак тогава друго, сега и без друго ни е тясно - няма да му дам всичко, което трябва, ще лиша и Пиклата. А котето е разкошно и 100% ще намери дом и съм сигурна, че за негово добро е да го вземат други хора. За мен е много важно да се грижа само за толкова животинки, за колкото мога - да им дам всичко, от което имат нужда, без да ги лишавам, за да задоволя собственото си желание  Hug

# 643
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много правилна позиция treisybouquet
Щеше да е добре, ако и Lei@ си направи един анализ, без да ни се обижда. Все пак като теглим черата - Рико, Роки, Шери в рамките на 1 година, не е добър атестат. Lei@, мислила ли си какво ще стане, ако Скарлет колкото и да е миловидна започне да напада и дере детето ти? Освен това нали по двора ти се мотаят на Шери майка ѝ и останалата част от котилото. Убедена ли си, че ще успееш да задържиш котето изцяло вътре? Ами, ако не успееш? А лошите съседи? Разбирам, че имаш копнеж, но дали задоволяването му трябва да е на всяка цена? Помисли ли за доброто на самото коте? В този случай се присъединявам към момичетата.

# 644
  • In a surreal moment!

Хе-хе..за щастие у дома такива погледи не съществуват. Децата никога не са проявявали интерес към елхичката, играчките или гирляндите. И слава Богу, защото ненавиждам някой да ми разтурва къщата, дето и без това не мога да въведа идеалния ред и ще си остана с мечтите монковски.

Ох, Богданка, ех, Богданка...кой като теб сестро - с кът и с чорапче...Пу-пу-пу, да са ти живи и здрави стопаните още илядо години така да те глезункат!  Heart Eyes

Като видях Беконче и сърцето ми прелупа един удар...Ох, това петноооо...направо забих нос в екрана  Grinning

Ние сме добре. Окръглили сме се. Лапат като за последно и все гладни. Сви студ и требат силици...за лежане пред камината  Joy
В понеделник съм пак на Пловдив, тръпна в очакване да видя Желко и компания до гюмовете. Ехххх...защо не се даваше да го пипам, как щеше да стане селско момче, ама на глупаче. Все го мисля. Такова чаровно муцунче.

Общи условия

Активация на акаунт