Любители на Котки Тема 68

• 43 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Стейси Грей, спираш храната  и наблюдаваш,, ти си знаеш. Такива проблеми в поне 80% от случаите се разрешават от самосебе си с малко диета. АКо започне да се отпуска видимо, или продължи повече, на вет.

# 346
  • Варна
МисНелиHug
Надявам се до утре да се оправи. Уж изглежда добре, досега ми мърка в скута, няма температура.  Praynig Преди 10 дни ѝ сложиха годишната ваксина, та и за това се сетих.
Храната е прибрана. Тя не е и търсила яде. Не знам как повръщат другите котки, ама Мила направо ми взе акъла- първо примлясква, плаче и прави тигели, докато повърне. През цялото време Женя е до нея.

# 347
МисНели,  Hug
Надявам се до утре да се оправи. Уж изглежда добре, досега ми мърка в скута, няма температура.  Praynig Преди 10 дни ѝ сложиха годишната ваксина, та и за това се сетих.
Храната е прибрана. Тя не е и търсила яде. Не знам как повръщат другите котки, ама Мила направо ми взе акъла- първо примлясква, плаче и прави тигели, докато повърне. През цялото време Женя е до нея.

И нашия повръща по същия начин, много тъжна гледка е ...  точно с примляскване и гърчене  Cry

Току що видях това легло за котки  Joy супер лукс, по-хубаво от това, в което ние спим  Joy

# 348
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Евчето, за срам на майка си (цветарка), пак не си разпознала някоя китка! hahaha Иначе котакът е много як! Heart Eyes

Момичета с повръщащите котета, само си мислите че няма косми в повърнатото. И аз дълго време си мислех така, ама се уверих в обратното. Ако имате търпение, нерви и не ви пука, оставете повърнатото (уж чист стомашен сок) да изсъхне от само-себе си. После вземете бяла (за бели котки червена, синя и т.н.) салфетка и изтъркайте да почистите. Ей тогава ще видите колко фин котешки мъх има насъбран.   Crossing Arms

kama4e, цялото ми детство мина с разни уртикарии, пък не сме имали котки. Имах и хранителни, имах и към перилни и почистващи препарати. Тaня67 ти е написала много точно нещата. Фионка е толкова сладка, а с цялата тази битова химия около нас не бива веднага да набеждаваме душичката за основен алерген! Naughty

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 13:13 от profesorkata_1

# 349
  • ГО
Професорке, никой не я набеждава. Търсим причината просто и на метода на изключване искаме да разберем. Не искаме да се разделяме с нея.
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 350
Здравейте, момичета.
Знам, че повечето от вас имат и повече от една котка, но искам да попитам дали някой от вас има желание и възможност да приюти едно малко котараче(или познавате някой, който има възможност). Оранжев е. Красив. За сега не мога да му направя снимка. Моята котка не го приема, много е агресивна и не мога да задържа котето, а не мога да си представя да го оставя отвън. Проблема е, че не зависи от мен и не ми разрешават да го задържа.

# 351
Кo_te_to Пусни обява ! крайния вариант е да го заведеш в Долни / Горни Богров  за осиновяване там ще се грижат за него!

# 352
Кo_te_to Пусни обява ! крайния вариант е да го заведеш в Долни / Горни Богров  за осиновяване там ще се грижат за него!

Благодаря за отговора! Оказа се, че има интерес и от познати, така че вярвам, че ще му намеря дом. Само трябва да проверя доколко са сериозни. Приятен ден!

# 353
  • Варна
Здравейте,аз съм от Варна и повода,по който пиша е следния:С моя съседка си поръчахме чувалче  Orijen,но докато го доставят,котарака и почина.Сега съм със седем килограма гранули,а котката ми не може да изяде толкова голямо количество.Храната я взех направо от дистрибутор,много изгодно.Молбата ми е,ако някоя мама от Варна прояви интерес ,да ми пише на лични.Няма значение какво количество ще вземе ,ще го приема,като услуга и повече няма да рискувам с подобни количества.Благодаря ви предварително !

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 17:51 от rumiana2604

# 354
  • In a surreal moment!
Това е котката  ,която влезе със стопанина си в Биг Брадър.
Казва се Мима. Говорят, че била породиста, английско нещо си ,не чух добре какво.
От откъслечни разговори разбрах, че не обичала да я пипат, галят и подобни и налита на бой.
Дама с характер  Grinning

https://lh5.googleusercontent.com/-hbcwhvoJc1E/ULmED56Ea0I/AAAAA … otka%2520dimi.gif

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 19:05 от ИКСИ

# 355
  • Варна
При Мила всичко изглежда наред. Днес не е повръщала.

Момичета с повръщащите котета, само си мислите че няма косми в повърнатото. И аз дълго време си мислех така, ама се уверих в обратното. Ако имате търпение, нерви и не ви пука, оставете повърнатото (уж чист стомашен сок) да изсъхне от само-себе си. После вземете бяла (за бели котки червена, синя и т.н.) салфетка и изтъркайте да почистите. Ей тогава ще видите колко фин котешки мъх има насъбран.   Crossing Arms
bowuuХитро. При следващ път може да го направя, да се уверя. Обаче мисля първо да събера материала на хартия и да го изнеса на терасата да съхне.
 Така и така ме влече да правя разни изследвания. Laughing

# 356
  • София
О, не е нужно да изсъхва, за да се види. Аз чистя с тези попиващи "четки". Тъй като попива течността, веднага се виждат събраните косъмчета. А наистина преди това изглежда, че е бистро.

Радвам се, че Мила е добре!  Hug

ИКСИ, не виждам котка.  Sad

А пък Мъро и татко му досега гледаха някакъв филм за животинки по NG. За пръв път го виждам така съсредоточено да гледа. И в момента, в който дават гората или облаците, отклонява поглед. Щом покажат пак някое животно и се втренчва.  hahaha

# 357
Момичета, открих голяма забава за Суши. Пробвайте и с вашите котки, ако искате Simple Smile
http://www.dm-christmas.com/
Този календар на Ди Ем, има разни хвърчащи шейни и птички - гони ги по монитора и после ги търси зад монитора   hahaha  hahaha   hahaha няма такъв смях и забава!

# 358
Стейси, радвам се, че Миличка е спряла да повръща.

Тед, ще тествам календара с Искра.

Чак сега разбирам на практика за какво говореше Бу, като казваше, че Маша е непрекъснато гладна. Нито една от котките ми не била толкова малка (на 4 мес.), когато сме я взели и съм в пълен потрес от количеството храна, което е в състояние да поеме миниатюрното телце на Искра. Това животно е бездънна яма! Само снощи изяде тройно количество на това, което й е дажбата за деня. Вярно, че 6 дни от шубе е хапвала по малко, ама чак пък толкоз...

# 359
Като се заговори за ДМ  нЯкой пробвал лие храната им ? Мама е купила 1 киограм котешка храна  хубава ли е? На марката на Дм ?

Общи условия

Активация на акаунт