Любители на Котки Тема 68

• 43 174
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Вижте я нейно Височество как ме гледа, брей да й се невиди и високомерната лигла  Joy

Страшен е този поглед. И нашата гледа така - леко пренебрежително, отвисоко, все едно "кви сте вие там, аз командвам парада....."

Тази снимка е стара. Маца сега е доста по-дебела.........

# 376
  • град-държава
Всички гифове видях аз, и преди, и сега Simple Smile виждат си се.

Значи повредата е в моя телевизор.  Mr. Green Ще го преживея някак.  Wink

Aз по- рано я виждах снимката- леко като клипче гифтче- сива котка като Арчи на Ахавшер.
Но сега виждам черния знак!

Grinning На Дими котараната е страхотна британска късокосместа. Причиних си малко гледане само и само да я видя. Невероятна красавица, истината е, че в Англия развъждат едни от най-добрите Британци (придържайки се към класиката на синия цвят основно), но е почти невъзможно за чужденец да купи котка от тях - опитвали сме да установим някакви контакти, че моя мъж беше откачил заради един развъдник, освен, че цените са умопомрачителни. Изобщо може би страната с най-брутални мерки за опазване на породата. Доколкото разбрах и Дими сподели нещо от рода, че за да развъждаш само данъка ти на година към държавата е 2000 паунда на котка. Кога и у нас така...  Tired

Тед искам да ти кажа, че тази маймуна твоята ти е същинско копие. Heart Eyes

# 377
А, мое копие? Аз не съм такова вискомерно бре: )))))))))

Дъждовно време , то си е така- те командват парада!

# 378
  • София
Страхотни котачета! Всичките! Понеже мернах в един от постовете за затопляне на храната на котетата преди да им я дадете, мислите ли, че е опасно да се дава студена, от хладилника? Паучът го държа след отварянето в хладилника и й давам на Лекси по няколко пъти на ден по лъжичка, две, защото, ако й дам повече наведнъж, не го изяжда, изсъхва и не го иска. Когато й сипвам, не го затоплям.

# 379
Леле, мъжът ми цяла сутрин се чудеше на кой да се обади за спаринг (за боен спорт) и докато се начуди си намери - Пикълс, бе  Mr. Green И в момента ѝ прилага хватки, тя като съща нинджа се върти на кълба из цялата стая, напада, бяга...абе не мога да ви опиша какъв бяс са  Joy

# 380
  • In a surreal moment!
Трейси - абе, вие да не подготвяте бъдеща МММ боец, нинджа - котка , ааа нещо такова?!?
 Grinning Grinning Grinning леле леле..какъвто таткото - осивноветел , такова и дятиту, ама ней се...да сте живи и здрави!  Heart Eyes

Котето в ББ е просто прекрасно и умирам от мъка  ,че не могат всички да го видят.
Сега попаднах на видео. Дано можете да я видите сладурката Мими.
Вчера една от тризначките пищя, че както я галела и Мими я захапала и одращила едновременно.
http://www.bigbrother.bg/?module=video&video=178

ahasver - и тук честито и да сте живи и здрави, много хубаво семейство сте! Как понесе Арчи събитията около сватбата...или нищо не разбра  Grinning Скоро не си ни го показвала.  Flutter

# 381
# 382
  • на брега на морето
...мислите ли, че е опасно да се дава студена, от хладилника?

Моят котак неизменно се раздрискваше от студена храна. Винаги му я давахме със стайна температура.

Котето одра Вяра, защото я предизвика. Ако това перване с лапката може да се нарече дране. Тази порода е много спокойна и ленива.

# 383
...мислите ли, че е опасно да се дава студена, от хладилника?

Моят котак неизменно се раздрискваше от студена храна. Винаги му я давахме със стайна температура.

Котето одра Вяра, защото я предизвика. Ако това перване с лапката може да се нарече дране. Тази порода е много спокойна и ленива.

А на нашия хич не му пука дали е топла или студена, манджичките му са в хладилника, а гранулите извън - по-странното за мен беше как лятото грам манджа не хапваше, сигурно от жегата ... а сега му плюшят ушите  newsm78

# 384
  • град-държава
ИКСИ, много благодаря!  Hug
Беше невероятно, просто сбъдната мечта, точно сутринта разказвах на Тед.
Арчито го понесе по джентълменски спокойно и високомерно, без да ни обръща особено внимание.  Mr. Green Не съм го снимала, но ще гледам да се поправя в близко време.

Разбирам защо Дими е взел котараната в къщата, ние също разнасяме Арчи навсякъде, но изобщо не позволявам такова отношение. Разрешавам да го пипат само ако той потърси контакт сам, иначе аз си го насилвам най-редовно  Mr. Green , но все пак съм "мама" и ме изтърпява стоически, разбира се внимавам да не прекалявам.  Така или иначе са много контактни, но по друг начин.
Няма истински британец, който да позволи подобни фриволности без да реагира, както и се видя, но виждам, че Дими не `и се притриса много.
Определено са изклчително спокойни и внимателни, но ненавиждат да бъдат мачкани, държани на ръце и всякакви оскверняващи личното им пространство действия.  Crazy

# 385
# 386
  • In a surreal moment!
ahasver без да си кривя душата ,ще кажа ,че си една от малкото най-красиви булки , които съм виждала!  Heart Eyes Ще чакам снимки на момчето, но когато имаш време.

MissNellie - мисля, че Дими се шегуваше.

Слушах доста разкази за животните му, много си ги обича и не мисля ,че го каза с лошо. Преди малко в живото предаване разказа за кучката, че е скопена и е доста зла към мъжките кучета, които я закачат на село. В момента беше вирнала крака и се смееше ,че се лигавела и искала внимание. Котарана Мими е активна предимно вечер, през останалото време предпочита да спи в спалнята. Кучката се казва Цуца. Нея не я допуска в спалнята и разказа ,че не  и позволява да се качва по диваните. Цуца обаче използва намалението и когато някое от момичетата влиза/излиза от спалнята тя се промушва и се настанява. Гледах малък откъс от миналогодишния ББ сборен за Сърбия, Хърватска и Македония. Там също видях котка - бяла с кафява опашка и ушета, съвсем обикновена. Има нещо много човешко в присъствието на животни в предаването, по мое мнение.

# 387
Като си говорите за многоядящи котаци да ви покажа моето как се е ошишкало. Мъча се да го слагам на диета, но без успех, особено сега както има домашно пилешко, воят за манджа пред хладилника е почти постоянен.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/75934_495 … _1307533415_n.jpg

# 388
# 389
Уф, Искра почна да пикае извън тоалетната си...

Първият път беше малко след като се престраши да излезе от мазето и се качи на първия етаж. Тогава Искра се изпишка в едно амазонско кашонче, което беше точно до крака ми. За тая случка беше ясно, че Искра още не е научила пътя към тоалетната (тя стои в мазето), та прекарахме няколко часа в обучение. В резултат на това Искра няма проблем да слиза в помещението, където са тоалетните.

Вчера обаче Искра се беше изпишкала върху холния диван и върху масичката за кафе. Изпрах каквото можеше да се пере, другото облях с ензимен препарат. Масичката почистих и с дезинфектантни кърпички. Мислех, че с това проблемът е решен.

Само дето тази сутрин намерих още една прясна локвичка пиш върху дивана, на същото място като вчера.

Знам, че Искра ползва тоалетната, която чистя всеки ден. Няма пречки за котето да стигне до мазето. Заради кучето не мога да сложа котешка тоалетна на първия етаж. Не мога да държа Искра постоянно заточена в мазето, а в същото време ме е страх, че тя или ще продължи да пишка където не трябва, или ще развали хигиенните навици на Лили и Рижик...

Общи условия

Активация на акаунт