Любители на Котки Тема 68

• 43 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИ, хайде и ти сега пък! Не видиш ли, че Суши е по-скоро кафява, а не сива? hahaha Не знам как ще опазиш суджуците от Маша. Виж, Писанчо по-може да го примързи и да си държи дупето на топло. hahaha

Дидитка , ще взема да си направя чай от мента и да пробвам. Grinning

Теди, това кадро е уникално!  Grinning  Heart Eyes

# 691
Май някой тука   бъркат отглеждането на дете и домашен любимец.Както и да е.И без друго нямам  желание да ми дишат във врата заради  една котка, сякаш тя е човек.ако ще я обичам , ще я обичам и без да ме разследват.Ако не, няма нужда от преструвки.Аз не мога да се меря с хора по-святи от  самия Господ и по-безгрешни от от Него.Дано никога не губите  любимо същество и  после  да ви упрекват разни "разбирачки". Тоя сайт става все по-отвратителен с годините.  Успех!

# 692
  • Варна
Нв исках да се намесвам в спора, но аз също мисля, че прекалено строго осъдихте Леи. Едва ли някой тук я познава лично или пък е бил свидетел на това как гледа животните си, за да се правят такива генерални заключения за някаква небрежност. Аз съм сигурна, че е направила каквото е било нужно и, че случилите се нещастни събития достатъчно са й тежали, за да й намиламе и ние тук. Хора, не сме безгрешни и както се казва "Безгрешният да хвърли камък пръв"...

# 693
  • на брега на морето
... заради  една котка, сякаш тя е човек.

Дано никога котка да не ти позволи да се допреш до нея!!!

# 694
Съгласни сме, че стават инциденти- да! Никой не е застрахован, особенно живеещите навън животинки. Но някак си дразнещо е отношението- ми, станало, кво толкова, така му било писано, пък с 4-тото, 5-тото ще внимаваме повече... А и аз лично не разбирам, щом има в двора си котета, защо иска друго коте, което пък да си го гледа вкъщи. Ми да си прибере дворните, хем да не мръзнат зимата.

ИКСИ, имаш ли още суджуци?  Joy
Сушата дебнеше един молив, затова й е такъв погледа, иначе не изглежда толкоз луда  hahaha
Вчера батко й й сипал гранули в две купички и тя ходи хапне от едната, после от другата - много е смешна.
Напоследък много взе да меси с лапички. Меси по леглото, присламчи се към мене, меси по крака ми и хоп гризне! Много обича да гризва леко със зъбки- това май е израз на любов при нея.  Laughing

Пък снощи къв идиотски сън имах, майко мила! Сънувах Сушата! И ще я варя да я ям  Shocked И някаква тенджреа имаше там, пък Сушата ме гледа с едно големи очи ... и в крайна сметка реших, че няма да я ям  hahaha Ама беше един тегав сън, кошмарен, пфууу.

# 695
Хихи, нашата Шони също обича да гризва ама по носа  Simple Smile

* TED CAT*, сънят ти ми напомни за една реклама, на която попаднах вчера:

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 09:39 от Palia

# 696
Хихи, нашата Шони също обича да гризва ама по носа  Simple Smile

* TED CAT*, сънят ти ми напомни за една реклама, на която попаднах вчера:

Жестоко!   hahaha   hahaha   hahaha

# 697
  • Costa Rica
Но някак си дразнещо е отношението- ми, станало, кво толкова, така му било писано, пък с 4-тото, 5-тото ще внимаваме повече...
Lei@, наскоро загубих домашен любимец - умря в ръцете ми, не по моя вина. Повярвай ми още плача насън и се обвинявам какво още можеше да направя. Така че - по-леко с проклятията Naughty

Сушиният поглед кърти Hug Hug Hug

# 698
  • au bout du monde
Аз много тежко преживях загубата на моето коте, обвинявах се, че заради мен й се случва, защото не бях настояла да я кастрират Cry Снощи пак плаках за нея. Бях се докарала до ужасно състояние, щом и до лекар стигнах. Тъжно ми става, защото от среса, който преживях имам чувството, че вече не си я спомням. Сякаш беше много отдавна, а на 21-ви ще станат 3 месеца.
Има хора, които не отдават чак толкова голямо значение да домашните любимци. Те са просто животни. Струва ми се, че аз нещо се повредих и съм станала по-чувствителна на тема животни Sad Много съм благодарна на родителите ми, които ме подкрепят и позволиха да приютим Макс, отрази ми се по-добре присъствието на голяма котка. А идеята да си вземем малко коте беше на татко Hug

Тази сутрин се събудих от Миси, която ядеше косата ми  Mr. Green Много обича да къса чорапи  #Crazy вече й отделих един чифт за игра Crossing Arms Това коте още не си знае името  Thinking

# 699
* TED CAT*, разчекнатата Сушка е страхотна. Такива снимки са ми любими. И аз често снимам нашият в такива пози Wink
А що се отнася за гледането на  животни като деца - ами то са си дечица.... Ние толкова треперим над нашия. От страни може би изглежда странно , защото понякога мои познати ми се чудят , че  се държа все едно имам още едно дете..... Но той наистина е член на семейството - когато е щастлив и ние сме щастливи, а когато е болничък - и ние не сме добре  Sad

# 700
... заради  една котка, сякаш тя е човек.

Дано никога котка да не ти позволи да се допреш до нея!!!

Ако ще да е крайно , ако ще да звучи злобно , и аз се надявам на същото. Съжалявам.  Може домашните любимци наистина да не са застраховани от злополуки , но "някаква там котка" и производните на това словосъчетание , точно в тази тема са просто извращение. И реакциите са съвсем оправдани.

# 701
Моли следи темата...

и идва да раздаде ред...

Laughing

Бързо да се оправят болните шошковци Hug Прегръдки и за всички плюшени приятелчета Hug

# 702
Като мама кенгуро съм в момента, Биби ми спи в пазвата и пърпори яко.  Crazy Joy Завяхна раната много добре!
ТИНА, как е Мърчо?

Хаха, Молиииии hahaha Heart Eyes

# 703
  • Costa Rica
 Joy hahaha
Хиля се на Моли и Биби Hug

Контекст: ръцете ми са заети с по една котка, трета ръка няма Mr. Green Обръщам се и виждам как Негово Котейшество чупи стойки, с надеждата да гушна и него. А сега кажете, дали е само някакво си там безмозъчно животно! Whistling

# 704
Безмозъчно ли ? Wink Толкова са хитри.....Когато знаят какво искат , намират начин да си го постигнат....

Ето го и моя сладур "разчекнат"

Общи условия

Активация на акаунт