Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 284
  • 806
  •   1
Отговори
# 45
Мне, моето лице е по-друг овал, не съм чак  такъв англо-саксонски тип. Славянска облост имам аз... Wink

Единствената облост, която се вижда на твоите снимки не е от лицето  Laughing

# 46
Е който преброява не отчете ли самоотвода ми?

# 47
Мне, моето лице е по-друг овал, не съм чак  такъв англо-саксонски тип. Славянска облост имам аз... Wink

Единствената облост, която се вижда на твоите снимки не е от лицето  Laughing
Laughing Peace
Ами така изглежда, защото духам тези кичури коса  отпред да не ми пречат и ...така е:lol:

# 48
Дайте линк към темата със снимките.

Joy

Няма тема със снимки.

Имаше снимки, но те бяха затривани минута след като бяха постнати. И бяха снимки я на крак, я на ръка, я на нос, я на ухо, очо, зъб, косъм или гърда. Една две цялостни имаше, но изтрити.

Еее, аз вече се настроих да оценявам фотографии, разочарова ме. Mr. Green

# 49
  • Варна
Шанталче, крайно време е да дадем път на младите. Гласувах за Поли - най-лъчезарното създание, Джой_р заради магнетичните очи и за Цонна, защото й се полага.

# 50
Даваме път , разбира се . Peace
Ще гласувам после, сега чао  bouquet

# 51
Бенджи, Поли и Шанталчето:)))

П.П.Само не вдявам номинацията на една форумка в тази класация ooooh!Явно представите ни за красота, чар и сексапил се разминават!

# 52
Както написах в коментарната тема вчера, Поли удари право в десетката с тази снимка, която си качи за аватар. Да знаеш кога, колко и как да покажеш от себе си. Не съм учудена изобщо, че води в класирането. Wink

# 53
Франческа, бип го казала по-меко, но не се сещам как - последното ти изречение е грубо, невъзпитано, самонадеяно и проява на толкова лош вкус, че бип те нарекла овца, ако нямаше да ме баннат за това.

# 54
  Бенджолина, Бенджолина, Бенджолина - така бих гласувала Simple Smile Все пак Бенджолина, Елист, Богиня.

# 55
  • София
Гласувах напълно безвъзмездно за ellyst.  Flutter

# 56
  • Belgium
А защо едно време си имаше снимки до името на всяка съфорумка в анкетата?

Не е честно пък, явно съм участвала в грешните издания на Огледалото.

За сега галсувам за Поли. Другите гласове подлежат на обмисляне  Laughing

# 57
  • Sf
Дайте снимков материал Simple Smile като не следим на хората под юрганите или сутрешния им тоалет, как да разберем кой  по-хубав Simple Smile

# 58
Ето да не кажете, че не даваме и се крием.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 59
  • Казанлък of all places
И снимки на мусаките им!

Общи условия

Активация на акаунт