Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 283
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
Паси, не вярвам мои снимки да не циркулират по ЛС. Явно не си си поискала.

От кого се искат?  Mr. Green
И какво е това нещо сега? Циркулиращи снимки на ЛС. Дайте тук да видим читави снимки, не на един крак и половина снимани от пиян фотограф.

Останаха няколко часа, красивите да се показват и като нищо ще обърнат вота.  Party

# 661
Човек не е длъжен да предоставя снимки, за да "удостовери" красотата си. )
Има хора, които дори с части от тялото си, карат останалите да ги мислят за.....Богини. )
Така че, евала. )
А други ако ще и цици да представят на тепсия, все тая.

# 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Окти, това, което казваш за Богинята, е абсолютно вярно, но начинът, по който го казваш, е изключително груб спрямо лидерките в анкетата. И ако да имаш индивидуалност значи да газиш наред, както правиш ти, не, благодаря- не ми трябва. Предпочитам да съм безлична и да ми четеш ника Simple Smile.

# 663
Има хора, които дори с части от тялото си, карат останалите да ги мислят за.....Богини. )

Благодаря ти! Значи не съм сама.

Джой, аз като крещя "свиня" нямам идея ти защо се обръщаш. Не е моя драма обаче.  Peace

# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е, ти си имаш свои Peace

А моят глас отиде при Пилето още в събота, и ако имах само един, пак там щях да цъкна Simple Smile.

# 665
И кой я избира, дарлинг? Ти ли? Защо изобщо пускаш анкета, хич да не беше губила времето на момичетата?

Ако е до размахването на пръст, никакъв проблем, колко му е да викна:  слепи ли сте! Поли заслужено води. И дори не е проклета като вашата, представяте ли си!

Пък седнем ли да си мерим проклетиите, дума да няма, весело ще стане.

# 666
И кой я избира, дарлинг? Ти ли? Защо изобщо пускаш анкета, хич да не беше губила времето на момичетата?

Бий се, недей да цивриш! Mr. Green

# 667
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Окто, не може едновременно да е и най-дразнеща и най-красива, форумското ядро не може да допусне чак толкова много титли - не стига, че "Всичките хора като хора, само аз - богиня!", ми дразнител, ми и най-хубава... Ми то огледалото ще се пръсне бре Joy

# 668
Не ми е интересно, се едно да открадна вафла на третокласник.

# 669
Ми то огледалото ще се пръсне бре Joy

То и сега се пръска от възмущение, че няма истинска битка. Богината, Цонна и ellyst... само те са достатъчно устати, за да направят нещо смислено тук и между тях трябва да избирате. Ако не, заспали сме всички от скука до час.  

# 670
  • в сърцето на един мъж...
О, аз съм избрала още преди да пуснете категорията - в моето сърце само една Богиня има Heart Eyes

# 671
Бенджолина Heart Eyes, моят глас е за теб! Успех  Hug!

# 672
  • В Космоса
За да е интересно, трябва зрителите да го направят такова. Почвайте да грубиянствате и да обиждате претендентките под съпровода на Октоподата и ето ви го върховното забавление. Flutter

# 673
да обиждате претендентките под съпровода на Октоподата и ето ви го върховното забавление. Flutter

Ще те помоля да не ми слагаш думи в писанията. Тази интерпретация си е изцяло твоя. Аз споделих впечатленията си. Ако четеш и чуждите постове освен моите ще видиш, че и други потребители са изразили подобно мнение.

# 674
  • Пазете Гор
...То и сега се пръска от възмущение, че няма истинска битка. Богината, Цонна и ellyst... само те са достатъчно устати, за да направят нещо смислено тук и между тях трябва да избирате. Ако не, заспали сме всички от скука до час.  

А кой си направи самоотвод, а? Не като да не си устата, да не говорим за другите дадености.

Неприлично много години вече разсъждавам и се впечатлявам от женската красота, но никога, никога досега не съм успявал да кажа кратко и ясно какво е.
Толкова е магично...Понякога ми се е струвало, че още преди да срещна някоя жена съм знаел колко е красива.

Общи условия

Активация на акаунт