Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 317
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
  • В Космоса
Ама вярно ли 60 и кусур човека имат ЛС с образа на Богиня?

Аз съм кусур+1 - ия, но все се надявам да видя Цонна, Имелда и Шантал, и да се окаже, че с чиста съвест мога да дам за някоя от тях гласа си, а не за Вашата, дето така много ѝ завиждам, пък. Crazy

# 706

На мене много яко ми писна, между другото.

И от мене си, де, ама и от всичко. Тъпня!

# 707
  • София
Няма да видите моя снимка, извън тези, които си висят във форума без друго. Не се състезавам, аз съм фен на Елист.

Еми, сложете си, моля, очилите, защото  древната възраст е засегнала бистрия Ви взор. Добре са циците, хич не са гадни, хеле пък затоплени от димяща, уханна мусака.

# 708
  • под дъгата
tooth
Ама вярно ли 60 и кусур човека имат ЛС с образа на Богиня?
Трудно се преглъщат 60.
Някои апелираха за обективност. Други им било скучно. Трети се държат като ущипани моми. Няма угодия ей!

# 709
На мене много яко ми писна, между другото.

Всичко винаги е било каквото ние си го направим. Но да, напоследък страниците се пълнят само когато трябва да се поства негативно. Все по-рядко някъде е забавно, камо ли различно.

# 710
  • В Космоса

И аз имах такова намерение, но реших да не разочаровам номиниралите ме като се покрия или самоотводя. Щом някой ме е споменал за тази категория и присъствам тук, значи има защо, дори и да е миниатюрно. bowuu

# 711
  • София
Аз видях кой ме е номинирал и разбрах защо е направено. Състезанието няма нищо общо.

# 712

Всичко винаги е било каквото ние си го направим. Но да, напоследък страниците се пълнят само когато трябва да се поства негативно. Все по-рядко някъде е забавно, камо ли различно.
Ааа не така.  Naughty Ти можеш да номинираш само негативно , а после да обвиниш, че се поства точно то.

# 713
Отегчавате ме, когато не говорите за мен!!

Искам да се обърна и да подканя онези свои фенове, многомилионни и дори безброй, които чакаха последния момент, за да ме подкрепят! ВЕНСЕРЕМОС!

Записах си в тефтерчето за мъдри мисли някои неща за речта на Финала. Да не забравя да лагодаря на своите родители, които са ми предали прекрасните си гени, на двете си великолепни дъщери, които нон стоп надничаха през рамото ми в лаптопа, на съседите, които не спряха да се надвикват с телевизора си, на телевизора им, защото иначе никога нямаше да разбера, че той си е купил ОЩЕ ЕДНИ нови джанти, а нея тоя факт я вади от нерви. И Световния мир да спомена, за сомалийчетата да помисля, какво беше още... А, да, да изровя две-три заглавия от Букай и Коелю, да се снимам за календари с котенца и дечица, да приготвя някакви рецепти за женските предавания, в които ще ме канят.... Ох, още имаше, ама какво?!

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Ъъъ, звинети, сютюена не си го давам, скъп ми е, не мога да си намеря такъв. Трудно се сдобива човек с 95ф Crossing Arms Така че ръцете далеч от моите сютюени Peace

# 715
Аз не съм номинирана, и съм без прическа, грим и червило, обаче вие толкова се показвате, че ето ме и мен (без претенции да кажа, да не си помислите, че се натискам, просто съм съпричастна)

След малко трия, както е модата тук.. играе ми се просто, да не се връзвате Grinning

P.S. Изтрито Wink

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 22:23 от 2 Bad

# 716
Ти можеш да номинираш само негативно , а после да обвиниш, че се поства точно то.

Паси, ти поне знаеш, че аз пиша винаги провокативно. И съм го казвала достатъчно пъти, за да го забележи който се интересува. Когато съм негативна, просто не пиша и се ограничавам само в четене.  Wink

# 717
  • Пазете Гор
... Ох, още имаше, ама какво?!

Може би една фотосесия. Стилна, фина и ненатрапчива, колкото за декорация на тираджийска кабина.

# 718
  • София
Отегчавате ме, когато не говорите за мен!!
.... Ох, още имаше, ама какво?!

E как какво?? МЕН< МЕН< МЕН!! Да ме споменеш, да ми пратиш спешно мусака и стих да ми посветиш, задължително с римата на Дуци, тя ми е емблематична  Animal Cow
Имелдоооооо, събуди се, след нощна ли си, що ли? Simple Smile Цитатът е на някоя претендентка, не помня коя...
Нашата (и да НАШАТА@@! Не ВАША!, че не е за всеки тя! ellyst) е перфектна Simple Smile!

# 719
  • София
Твърдо не е Наша  Naughty /претендетката, не ellyst/

Общи условия

Активация на акаунт