Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 443
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цонна  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 436
Третата по грозност агитира за втората по грозност. Ей, това е спортменство! Laughing

# 437
Бояна, не знам дали щеше да спечелиш, но според мен щеше да събереш не малко гласове. Аз примерно бях те номинирала не заради за(д)явката, а защото много ми хареса на една снимка, която си беше сложила за малко като аватар.

Обаче тази година Огледалото е доста миролюбиво, а ако още няколко пъти се споменат манджи, спокойно може да смените подзаглавието на "Битката на тиганите" Mr. Green (вече няколко пъти по погрешка така го чета hahaha)

# 438
Ама пак не се четем, аз само вода мога да кипна, какви тигани, моля ви...

# 439
По напред някакви кюфтета по чирпански и мусака се споменваха май Rolling Eyes

# 440
Нека всички участнички ми изпратят снимки на дупетата си и ще гласуваме за опция 1, 2, 3 и т.н. Само на събралата най-много гласове ще кажем чие е дупето! Революция!!!

# 441
  • Другата България
Гласувах за Цонна, щото ми е братовчедка Hug, и за Шанталчето, щото радва отвсякъде , основно с характер Flutter.
Трети глас - все още го умувам. newsm78

# 442
Да върнем темата за това, което е - красотата!
Бенджолина!  newsm18 newsm18 newsm18

# 443
Аз пък никога нямаше да гласувам за Бояна. Ей така, от злоба. Ми то краката и дълги колкото мен. Срамота!

# 444
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Октоподке, тва е подъл номер, ма не вярвам да обърне гласуването Mr. Green

# 445

Каква е драмата между Бояна и Франческа, някой ще ме осветли ли плийз, за да съм в час с интригата
Няма драма, бе...Просто едната е по- красива  и по- умна от другата!Благодаря Heart Eyes

Бенджолина newsm44

# 446
Няма нужда да хвалите тези със самоотводите!  Да не са се дърпали!  Naughty

Красавицата тук е Бенджолина!  newsm18 newsm18 newsm18

# 447
  • София
Аз пък никога нямаше да гласувам за Бояна. Ей така, от злоба. Ми то краката и дълги колкото мен. Срамота!

И аз те мразя, да знаеш.

Цонне, ела да се снимаш в моята баня, пък и е неделя, ако ме разбираш.

Каква е драмата между Бояна и Франческа, някой ще ме осветли ли плийз, за да съм в час с интригата
Няма драма, бе...Просто едната е по- красива  и по- умна от другата!Благодаря Heart Eyes

А така, кажи им, че по основните въпроси имаме единодушие.  bouquet

# 448

Къде успя да й зърнеш краката  Crossing Arms

Моля започвайте да мятате снимки на дупетата  Naughty
Така де, какво състезание за красавици е това, без да сме видели дупетата  Naughty

# 449
Третата по грозност агитира за втората по грозност. Ей, това е спортменство! Laughing

Ще се подкрепяте, разбира се, вие двете + Книдска сте личните ми фаворитки в анкетата.

Окто, а снимки на цици - на Лабрадор ли?  Mr. Green

Мери, гласувай за Джото или Богиня, по избор.

Общи условия

Активация на акаунт