Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 291
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Точно така! Нищо натруфено, колкото по-естествено, толкова по-добре! Например на фона на фототапет с палми и пясъчен бряг, съм полегнала в естествена поза - гръбнакът извит, устните нацупени, пръстите на краката в шпиц, а лек бриз от вентилатор развява косите ми! В погледа ми свян, в задника ми- пясък, щото фотографът ще е професионалист и ще ме снима в студио с различни декори.

# 721
  • София
Вие докато се лигондрите, гледайте горе кво става, хубавото Поли ще иде на второ място.

Голяма кампания тече, ама на друго място явно.

# 722
Агитация, който както може, Елица. А догодина като се явя по бански и без бански титлата е моя, всяка трътла ще остане дори без поощрителна награда.

# 723
  • под дъгата
Историята познава и наказателни вотове.

# 724
Вие докато се лигондрите, гледайте горе кво става, хубавото Поли ще иде на второ място.
Че е хубаво хубаво, но ето как на човек му иде да говори за него в среден род, защото е детенце.
Аз се обнадеждих, че най-после народа осъзна къде е красотата - Бенджолина!  newsm18 newsm18 newsm18

# 725
Третият ми вот е виден, изравних ги двете на финалната права...
Ellyst, ти си в най-дълбоките ми симпатии, но реших да създам интрига на Поли.
Знам, ще търся мусака другаде...

# 726
  • В Космоса
Мислех да се цитирам със снимков материал още веднъж, но първо, че нямам шанс и второ определено ще досадя, та затривам аматьорския си лик от темата и давам най-накрая и моя глас за Поли, Богинята и Бенджолина. Peace

# 727
  • Пазете Гор
Поли ми е слабост...

# 728
Вдигай тогава агитката за нея... Wink

# 729
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз за Поли newsm18 newsm18 newsm18
Щом не е Богиня, трябва да е Поли Heart Eyes. Бенджи- догодина (даже отсега и обещавам глас, защото е красива Simple Smile)

# 730
  • Belgium
Паси, много ми е мъчно, че ще се борим за различни каузи, но

Поли, Поли, Поли  newsm18

# 731
  • Пазете Гор

Никога една жена не бива да чуе от мъж, че някоя друга е по-красива или по-обичана от нея.

Абе може и да го кажеш, ама трябва да си голям куражлия.

# 732
Куркума, респект, man.
Едвам ти казах да вдигаш агитката и вече налазиха... Simple Smile
Поли е красива, да. Но научихте ли нещо повече за нея от тази тема? Ммм?
Нъц...

# 733
Никога една жена не бива да чуе от мъж, че някоя друга е по-красива или по-обичана от нея.

Тошко, ходи агитирай, че Поли оттече!

# 734
А догодина като се явя по бански и без бански титлата е моя, всяка трътла ще остане дори без поощрителна награда.

Забрави - догодина съм аз! Вече обещах снимки по бански със снегорин! И, моля, не прибягвай до подли финансови стратегии, чудейки се как да си осигуриш повече фенове!

Общи условия

Активация на акаунт