Гласуване за "Най-талантлив потребител" 2012

• 8 369
  • 153
  •   1
Отговори
# 135
  • София
, аз съм много бавна.  Laughing

не е вярно.
Аз си мислех, че една картина се рисува за поне 5-10 дни, а ти я правиш макс. за 2 дни.

Мари   bouquet
Е категорично не я правя за 2 дни. Минимум 4, маслата отнемат повече, Casa Mila над две седмици...
Но всъщност това няма никакво значение, в крайна сметка. Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 14:43 от Klemy

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Мари, пожелавам ти следващите стихове, които напишеш да са свързани с много хубави и щастливи моменти! Hug

# 137
Аз бих искала да знам,  талантливите потребители професионалисти ли са в областите си или просто това са техни хобита.

# 138
  • София
Аз бих искала да знам,  талантливите потребители професионалисти ли са в областите си или просто това са техни хобита.
Някои са професионалисти, други не. Да изброявам ли кои какво?

# 139
Да, моля.

# 140
  • София
Трудно ще отговоря на този въпрос аз. Имам художествено образование, но не съм завършила НХА (или друг университет с профил изобразително изкуство), което ме изпраща в категорията Self Taught Artist. Да речем, че съм по средата.  Laughing

# 141
Трудно ще отговоря на този въпрос аз. Имам художествено образование, но не съм завършила НХА (или друг университет с профил изобразително изкуство), което ме изпраща в категорията Self Taught Artist. Да речем, че съм по средата.  Laughing
Но това не ти е професия, нали?

# 142
  • София
И на този въпрос трудно ще ти отговоря, пак съм по средата.

# 143
  • София
Да, моля.
Елист е поетеса с издадени стихосбирки. На Сауле също и е професия, писател е с три издадени книги, ако не бъркам бройката, може да е издала и четвърта. Клеми ти е казала, броя я към професионалистите.
Останалите, поправете ме ако греша, са аматьори, т.е. въпросната дейност им е хоби.

# 144

Елист е поетеса с издадени стихосбирки. На Сауле също и е професия, писател е с три издадени книги, ако не бъркам бройката, може да е издала и четвърта. Клеми ти е казала, броя я към професионалистите.
Останалите, поправете ме ако греша, са аматьори, т.е. въпросната дейност им е хоби.

И според вас, коректно ли е да избирате сред професионалисти? Защото много от гласуващите ще се впечатлят от наградите или от бройките издадени книги, а не защото е много талантлив потребителя за 2012 г. Ами да помоля Стефан Цанев и Зак Позен да се регистрират, за да гласувам за тях.Пък и не разбирам, какво е удоволствието на един писател, поет, фотограф или дизайнер, да гласуват за него в женски форум. Имате ли нужда от такова изчеткване и тази година?
Клеми, много харесвам това, което правиш. Ще гласувам за теб, защото приемам, че не ти е професия, а просто си талантлива. Също така искам да гласувам за Елинор777. Не разбрах с какво се занимават всички номинирани за съжаление.

# 145
  • София

И според вас, коректно ли е да избирате сред професионалисти? Защото много от гласуващите ще се впечатлят от наградите или от бройките издадени книги, а не защото е много талантлив потребителя за 2012 г. Ами да помоля Стефан Цанев и Зак Позен да се регистрират, за да гласувам за тях.Пък и не разбирам, какво е удоволствието на един писател, поет, фотограф или дизайнер, да гласуват за него в женски форум. Имате ли нужда от такова изчеткване и тази година?
Клеми, много харесвам това, което правиш. Ще гласувам за теб, защото приемам, че не ти е професия, а просто си талантлива. Също така искам да гласувам за Елинор777. Не разбрах с какво се занимават всички номинирани за съжаление.

Виждаш, че не е избран професионалист на първо място, нямаш повод за нерви. Иначе, за мен е коректно да се избира и между професионалисти. Всеки тук преди да е родител има и някаква професия или някакъв талант. В противен случай ще е честно да избираме само Майка на годината.

# 146
Честита победа на Мари!

Честито и на всички участнички, защото за да са тук в тази категория, определено има защо. Всички са безспорни таланти  Heart Eyes

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Шанел, що не си каза болката като номинираха, ми ся ривеш Rolling Eyes

# 148
  • Канада
Елинор  Heart Eyes
Saule   bouquet

# 149
Елинор  Heart Eyes
Saule

третият глас го мисля още
Тя анкетата изтече сутринта, но ти си мисли...  Mr. Green