Гласуване за "Най-талантлив потребител" 2012

• 8 365
  • 153
  •   1
Отговори
Ако някой има желание да сподели линкове към творчеството на номинираните, моля да ми изпрати ЛС и ще го добавя в този пост.

Saule - цък, цък

Елинор 777 - цък

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 13:47 от Октопод с рокля

# 1
Гласувах за!А следващата година задължително ще номинирам и cerone.Какви неща излизат из под ръцете и,не е истина!

# 2
  • Най-сетне у дома
Чудесна идея е това с линковете. Аз ще гласувам за ellyst (защото пише такива стихове, че се чудя каква е историята зад емоцията) и angelina.bgk (защото снима така, че виждам познати неща за първи път). Но останалите потребители нямам идея какво правят, а имам трети глас, бих се радвала да видя творчеството им.

Ето линк към представянето на един от романите ми преведен на литовски, това е на Балтийския панаир на книгата, аз съм тази между Стив Джобс и Е. Керет
http://saule76.snimka.bg/arts/premiera-v-litva.713571.29010005

А този текст написах за "Жената днес", той разказва историята как прописах въобще. Малко свръхемоционален идва, но така преживях нещата тогава.
http://ladyzone.bg/article/zhenata-dnes/svett-ima-nuzhda-ot-poveche-styu.html

Иначе линкове към това, което правя, не мога да дам, защото нямам публикуван текст под 300 страници Laughing Досега имах основателни притеснения относно качеството и стойността на нещата, които правя и не се осмелявах да подпиша договор с читаво българско издателство, пускала съм всичко през малки, бутикови. Наскоро обаче си стиснах ръцете със според мен най-доброто и скоро ще излезе книга, от която знам, че няма да се срамувам.

# 3
За Ангелина гласувах, само с нейното творчество съм запозната. Чудесни снимки прави.

Ред: Добавих и глас за Сауле, благодаря ти за текста, който си споделила.   bouquet

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 09:51 от ИрПуц

# 4
Наистина се изненадах, че имам номинация, насмалко изобщо да не вляза в темата и да не знам. Линк не мога да дам, тъй като моя талант е да вдъхновявам хората и се радвам, че съм успяла да бъда полезна на някого. Благодаря за вниманието!  Grinning

# 5
Barbabeau, Елинор 777 и angelina,bgk също така подкрепям.

# 6
Подкрепям с цялото си сърце Мари, която всеки път ме разтърсва и преобръща с нейните стихотворения.  Heart Eyes

# 7
Мари, Елист, Сауле

# 8
  • Казанлък of all places
Аз , съвсем честно, съм изненадана ,че съм събрала гласове да ме изкарат на финала. Радвам се,че на някого съм успяла да разкажа това, което виждам така, че да му е интересно и благодаря на всички, които са ме следили!:)
Моите гласове отиват за Елист - моля ви, намерете си тази стихосбирка  и ще разберете защо; за Клеми - рисува със светлина  и за Сауле , която много обичам като приятел и като писател.Simple Smile

# 9
Гласувах за Елинор777, само с нейните творби съм запозната. Като ми се отвори повече време да разгледам другите ще допълня останалите 2 гласа.

# 10
 Благодаря за гласовете за мен. Аз просто правя това, което обичам.
Моят глас отива за Елист, която пише стихове така, че ме разтърсва и за Клеми, която твори цветни магии и става от ден на ден все по-добър творец. Момичета, благодаря ви  Hug

# 11
Ели, гласувах за теб, за Барбаба и за Байбиби. Много сте вдъхновяващи.

# 12
Хехе, благодаря за номинацията. Simple Smile Малко ми е неудобно да се бутам сред талантите, понеже при мен става дума за хоби, което служи за лично удовлетворние и приземяване. Онзи дзен, да работиш с ръцете си и да поразсъждаваш над резултата. За съжаление нищо полезно не дарявам на света, освен няколко килобайта със съвети за шкурене и байцване. Laughing

Ето ги моите занимавки.

Гласувам за Байбиби, понеже шкури лятото на плажа, докато не изгори, пие бира, лакира в лилаво и скача в морето!
Ей т'ва е талант. Laughing

# 13
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анджи и Адри грабнаха гласовете ми тук.
Имам още един, който ще дам, след като разцъкам линковете Simple Smile

# 14
Значи може и модератори, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт